[QUOTE=atakir;349116]Bu ifade den ayı kelebeği oluştu (veya oluşmak üzeri) sonucunu çıkaralım mı halojen ?[/QUOTE]
ayı kelebeği yükselişten itibaren hep vardı zaten... teyidini arıyordum...yarına kaldı..
Printable View
[QUOTE=atakir;349116]Bu ifade den ayı kelebeği oluştu (veya oluşmak üzeri) sonucunu çıkaralım mı halojen ?[/QUOTE]
ayı kelebeği yükselişten itibaren hep vardı zaten... teyidini arıyordum...yarına kaldı..
[quote=atakir;349116]Bu ifade den ayı kelebeği oluştu (veya oluşmak üzeri) sonucunu çıkaralım mı halojen ?[/quote]
boğa kelebeğinin ömrü bitiyor, daha önceki hareketlere benziyor, diye düşünelim.
halojen yerine konuşmuş gibi oldum, kusura bakmayın.
trendi yarın bitirecek kelebek... dediğim gibi yükseliş başladığından beri mevcuttu.. yeni yüksekler geldikçe sağ kanadı uzadı..teyid olmadığı için.. biraz hormonlu bi kelebek oldu :)
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/5689.bmp[/IMG]
yarın avrupa merkez bankasının faiz kararı gelecek, satış bahanesi o mu olacak acaba?
[quote=halojen;349120]trendi yarın bitirecek kelebek... dediğim gibi yükseliş başladığından beri mevcuttu.. yeni yüksekler geldikçe sağ kanadı uzadı..teyid olmadığı için.. biraz hormonlu bi kelebek oldu :)
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/5689.bmp[/IMG][/quote]
sn halojen, yani yarın yüksek denemesinden sonra geri dönüş beklentiniz mi var?
[QUOTE=padişah;349122]yarın avrupa merkez bankasının faiz kararı gelecek, satış bahanesi o mu olacak acaba?[/QUOTE]
vala bahane hep hazırdır..bakalım bu sefer ne olacak.. geçenki düşüşü unutamıyorum...mb faiz kararı sonrası tek barda çökertme yapmışlardı.. sebep bulmaktan kolay bişey yok yani..
[QUOTE=tortumlu25;349123]sn halojen, yani yarın yüksek denemesinden sonra geri dönüş beklentiniz mi var?[/QUOTE]
yüksek denemesi olabilir..olmayabilir..bunu söylemiştik zaten..evet yarın dönüş beklentim var..
evet macd yukarı kesti kesecek.. final turuna çıkıyoruz :)
[quote=halojen;349128]evet macd yukarı kesti kesecek.. final turuna çıkıyoruz :)[/quote]
+..brv.brv.brv
[quote=halojen;349128]evet macd yukarı kesti kesecek.. final turuna çıkıyoruz :)[/quote]
sen önden git halojen biz seni arkadan takip ederiz :)
bugün tekrar aşağı keserse hapı yuttuk mu halojen?
full flat... 6500 puana razı oldum hehhe...allah bereket versin...
tebrikler... sayın halojen..
bereketli olsun..