Cümlemize iyi bayramlar,.....
Printable View
Cümlemize iyi bayramlar,.....
Sembolik long da flat... Daha da işlem yapmam... Herkese iyi bayramlar... .lelele
istopum belli yyld .... istop olmazsam long girecem ...
Zistem alda... Ne olursa olsun hafta sonu züprüz bekliyorum... O yüzden her halükarda 1/6 şort girecem...
[quote=Astatin;287327]kimsenin HAYIR a oynayacağını sanmıyorum... o yüzden evet çıkarsa öyle büyük yukarı hareket falan olmama ihtimalini de düşünmek gerekir. bence o durumda öncelikle DOW un ne yaptığına bakar....sanki...az bişi şort mu girsem ne..ühühühü[/quote]
babalar bizim 2 günlük tatilde dow un ne yapacağını bilmiyormudur sence ona göre pozlarını almıştır sistemlerde aslında az da olsa bunu bildiriyor ama biz ky lere tırsak olduğumuzda pozda kalmaya korkuyoruz kafamıza .dng diye
[QUOTE=Astatin;287327]kimsenin HAYIR a oynayacağını sanmıyorum... o yüzden evet çıkarsa öyle büyük yukarı hareket falan olmama ihtimalini de düşünmek gerekir. bence o durumda öncelikle DOW un ne yaptığına bakar....sanki...az bişi şort mu girsem ne..ühühühü[/QUOTE]
Bence Evet çıkarsa büyük ykseliş olmaz, ama hayır çıkarsa büyük düşüş olur... Sistem long gircek sanırım, ben de longum.
way bee..adamlar reklam kokan hareket yaptılar 3xx kontrat tek tuş... sembolik şortum gitti 550 den...tatile sembolik şort :)
Riske girip long açayım bari
şunu da düşünmek lazım:
"az farkla evet çıkarsa hükümet seneye yapılacak genel seçim için işinin kritik olduğunu düşünerek seçim ekonomisine abanır" düşüncesi veya beklentisi düşüşe neden olacaktır.
(mali kuralın aylarca sıcak tutulup kabul edilmemesini de bu tabloya ekleyiniz.)
referandum sonrası en çok konuşulacak konu bu olacak, imf ve meşhur dereceleme kuruluşları sürekli bunları söyleyip duracak.
imf raporu açıklandı zaten az önce :D
[quote=formula9;287346]şunu da düşünmek lazım:
"az farkla evet çıkarsa hükümet seneye yapılacak genel seçim için işinin kritik olduğunu düşünerek seçim ekonomisine abanır" düşüncesi veya beklentisi düşüşe neden olacaktır.
(mali kuralın aylarca sıcak tutulup kabul edilmemesini de bu tabloya ekleyiniz.)
referandum sonrası en çok konuşulacak konu bu olacak, imf ve meşhur dereceleme kuruluşları sürekli bunları söyleyip duracak.[/quote]
Bazı yazarlar (S.Önkibar) referandumdan hemen sonra Hanefi AVCI nın kitabındaki iddialar baz alınarak yeni bir kapatma davası açılacağı gibi zayıf bir söylenti olduğunu da söylüyorlar...bence çoookk zorrr..Olmasında zaten..
Ama Evet muhtemelen fiyatların içinde..(belki de değil :)) ..O yüzden az pilav şort...
herkese iyi bayramlar diliyorum...
cümleten iyi bayramlar ...sağlık sıhhatle daha nice bayramlara inşallah :)
pozu bozmadım long girdim ... bayrama .....
ahanda endekste tahminim sayım .. buyrunuz .. üvvvv .. ingaaaaa
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c5509179.png[/IMG]