[quote=jerfin;75705]seni öne atıyor ki kendisinin önceki sabıka[COLOR=red]la[/COLOR][COLOR=red]rı [/COLOR]unutulsun diye..[/quote]
..hemde ..lar.. kaç tane be..valla farkında değilim..:..:
Printable View
[quote=jerfin;75705]seni öne atıyor ki kendisinin önceki sabıka[COLOR=red]la[/COLOR][COLOR=red]rı [/COLOR]unutulsun diye..[/quote]
..hemde ..lar.. kaç tane be..valla farkında değilim..:..:
[QUOTE=nunu;75702]yok yaf, uyudum ben.uyk, gecem gunduzume karisti zatenüüü. bir de zaten atesim vardi.:([/QUOTE]
Kankiciim hoşgeldinn... Benimde gözümden uyku akıyor.. Geçmişolsun:(
[QUOTE=jerfin;75705]seni öne atıyor ki kendisinin önceki sabıkaları unutulsun diye..[/QUOTE]
kız kısmısının 6 hislerine oldum olası guvenmısımdır, hele ki sapıklık edenlerı sanaldan bıle kolayca farkederler, sizi takdir ediyorum.
[quote=rcp;75709]kız kısmısının 6 hislerine oldum olası guvenmısımdır, hele ki [COLOR=red]sapıklık edenlerı sanaldan bıle kolayca farkederler[/COLOR], sizi takdir ediyorum.[/quote]
Reco dürüstlüğünü takdir ediyorum..Lafını esirgemiyosun ucunda kendin olsan bile:..::..::..:
kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?
[quote=catedral;75708]Kankiciim hoşgeldinn... Benimde gözümden uyku akıyor.. Geçmişolsun:([/quote]
sagol birtanem, uykum terse dondu, tahmin edersin:o
bir de ustune grip belirtileri...sen de yat dinlen canim, guzel bir haftasonu gecir.
[QUOTE=Astatin;75698]flat kaldığı için borsa geyiklerine gelmedi herhalde..yada cati den huy kaptı oda bizi aldatıyo başka forumlarda[/QUOTE]
Sende gelip gizli gözetliyomusun yoksaaaa:..:
Yok artık aldatmicamm.. Hem ordan transfer bile yapıcam:) Rating görün o zaman:..:[COLOR="LemonChiffon"]Tabiii ki kuzu değil..:cool:[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;75710]Reco dürüstlüğünü takdir ediyorum..Lafını esirgemiyosun ucunda kendin olsan bile:..::..::..:[/QUOTE]
En küçük bir sapıklıgımı göreyim, kendimi ilk ben ihbar ederim, emın olabılırsın.
[QUOTE=rcp;75711]kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?[/QUOTE]
Terbiyesiz..
[quote=rcp;75711]kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?[/quote]
sapık
[QUOTE=catedral;75713]Sende gelip gizli gözetliyomusun yoksaaaa:..:
Yok artık aldatmicamm.. Hem ordan transfer bile yapıcam:) Rating görün o zaman:..:[COLOR="LemonChiffon"]Tabiii ki kuzu değil..:cool:[/COLOR][/QUOTE]
kuzu'yu mu transfer edeceksiinnnnnnn:)
biz illaki kuzu isteriz, yoksa ben o ratinge rating demem:rolleyes:
[QUOTE=catedral;75716]Terbiyesiz..[/QUOTE]
yazdıktan sonra farkettım ama gec kaldım, cidden ayıp etmısım.