Kısadan inmeye niyetim hiç mi hiç yok...Gerçi al sat yaptığım içim rahatım.Artık daha az işlem yapıyorum.Poz.da oturuyorum ama inat etmiyorum...Dün zarardaydım bugün karda...
Printable View
Kısadan inmeye niyetim hiç mi hiç yok...Gerçi al sat yaptığım içim rahatım.Artık daha az işlem yapıyorum.Poz.da oturuyorum ama inat etmiyorum...Dün zarardaydım bugün karda...
Bugün palanın aldıkça alası geliyor.
[quote=Sekube;343299]Kısadan inmeye niyetim hiç mi hiç yok...Gerçi al sat yaptığım içim rahatım.Artık daha az işlem yapıyorum.Poz.da oturuyorum ama inat etmiyorum...Dün zarardaydım bugün karda...[/quote]
Abi bugün kısa olarak nasıl kar yazdın yaw... :eek: :)))
[quote=Strategist;343301]Abi bugün kısa olarak nasıl kar yazdın yaw... :eek: :)))[/quote]
Dün kapanıştan kısaydım.Sabah 74925 den kapattım..
75025 ten uzun yaptım 75725 ten kapattım ve kısa açtım...
76100 de kısaları stopladım ve 600 den tekrar kısa açtım...
Şuanda kısada duruyorum...
[quote=Strategist;343301]Abi bugün kısa olarak nasıl kar yazdın yaw... :eek: :)))[/quote]
iste gercek bir ustad:..:
[quote=Sekube;343306]Dün kapanıştan kısaydım.Sabah 74925 den kapattım..
75025 ten uzun yaptım 75725 ten kapattım ve kısa açtım...
76100 de kısaları stopladım ve 600 den tekrar kısa açtım...
Şuanda kısada duruyorum...[/quote]
Hayırlısı olsun patron... Göçer umarım... Yine yakaladılar çoğunluğu short'da... üvvv...
yaf bu secim rallisi olmasin, hani uc ay oncesini satin alirmis ya borsalar, abbbovvvv...
[quote=nunu;343309]iste gercek bir ustad:..:[/quote]
Böyle bir günde short'dan 1 kademe dahi olsa kar yazabilen adam bu işi çözmüş demektir... :..:
[quote=Strategist;343311]Hayırlısı olsun patron... Göçer umarım... Yine yakaladılar çoğunluğu short'da... üvvv...[/quote]
pala'nin amaci bu zate...accumulation:..:
[quote=nunu;343314]pala'nin amaci bu zate...accumulation:..:[/quote]
Yaw bana accumulation'ı böyle öğretmemişlerdi.. Yatay matay olması lazım değil miydi??? Böyle dimdik accumulation oluyosa ralliyi görmek bile istemiyorum... :)))
[quote=nunu;343314]pala'nin amaci bu zate...accumulation:..:[/quote]
akü, mülasyonlu muymuş ? :::
Yarın Saudi Arabia da olay olması zor ihtimal deniyor...
Petrol 2011 yılı ortalama fiyat 100 dolar beklentisi oluşuverdi:)
Buralardan dönmek için çok sebep var... Demek ki dümdüz devam edecek... :)))
[quote=Strategist;343323]Buralardan dönmek için çok sebep var... Demek ki dümdüz devam edecek... :)))[/quote]
evet, eylul ayi gibi olabilir...olum rallisi:::
VOB Yönetimi: "Tüh ** teminatları boşa indirmişiz."
-- Zotriks Haber --
:..:
[quote=Strategist;343327]VOB Yönetimi: "Tüh ** teminatları boşa indirmişiz."
-- Zotriks --
:..:[/quote]
700 e indirmeleri gerekiyordu ama böyle de iyi 900 çok fazlaydı ü[URL="http://www.:o"]www.:o[/URL]
Patron düşüyor muyuz ne..Dowa şişman adamlar mı yaklaşıyo..:::
[quote=Sekube;343328]Patron düşüyor muyuz ne..Dowa şişman adamlar mı yaklaşıyo..:::[/quote]
Düşüş işinden anlamam patron doğuştan boğayım ben.. Bana her grafik çıkar gibi geliyo... :..:
Graşka işini ünlü Shadizarlı Ayu Astreton'a soralım.. Nerde bu ayu yaw.. üvvv.. Ne iyi ayuydu... :)))
[quote=Sekube;343328]700 e indirmeleri gerekiyordu ama böyle de iyi 900 çok fazlaydı ü[URL="http://www.:o"]www.:o[/URL]
Patron düşüyor muyuz ne..Dowa şişman adamlar mı yaklaşıyo..:::[/quote]
:D şişmanlar iş başında
abaww dow
Stro patron farkı farkettin mi..Şu dowun kareleri farkı..üwww :(
tekrar kisa, uwww...
[B]Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!![/B]
kaynak=Hurriyet...
Yok yaaa, düşürmezler artık..
Uzun daha mantıklı:)
Uzun aç az kazanca kapa yapıcan
KV li sistem sat verdikçe düşmüyor yukarı gidiyor namıssız:)
[quote=nunu;343336][B]Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!![/B]
kaynak=Hurriyet...[/quote]
Yuhh derim afedersiniz...üüü
Meclis yan gelip yatma yeri nede olsa:)
ay bu yine yukseliyo kardesim yaaaaaa. demek ki pala da milletvekili adayi olacak:)
Uzun ula uzun:)
Sabah 77000 üzerinden flatlerim nasılsa:)
[SIZE="5"]kerizleri ürkütmeden kafese soktular..
mehter marşı eşliginde kom.kom.dng.dng
crash tüm hızıyla yolda.:dü::dü:.dng.dng
dürüye*me selam .lelele.lelele
fulll şort*a devam..dng.dng
haydi iyi traşlar.:::
köpükler Moody`s`ten::::::[/SIZE]
bu dow aksama toparlayacak ya da...
tamamen petrole bagimliyiz suan aslinda. petrol ne derse o. pala da hikaye...
brent'in grafigi ters cevirin ve bizim endeksle karsilastirin. hatta bi arkadas buraya eklese cok super olur.
[quote=nunu;343347]bu dow aksama toparlayacak ya da...[/quote]
İki alternatifli tahmin... Ya çıkacak ya düşecek.. İşte gerçek bir üstatlık gösterisi... ::: :..:
zihniyete bak sen.adam vekilliği emekliliğin tadını çıkarabileceği bir mevkii olarak görüyor.
başka TÜRKİYE yok tabii...ne kadar güzel ne kadar aklı başında bir milletvekili adayı değil mi?
[quote=nunu;343336][B]Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!![/B]
kaynak=Hurriyet...[/quote]
[quote=nunu;343350]brent'in grafigi ters cevirin ve bizim endeksle karsilastirin.[/quote]
Hmmmm.... :)))
Flat ...
Geceyede flat....üvvvvv:o
At at at ben tutuyorum alttan...
[quote=TÜRKOĞLU;343352]zihniyete bak sen.adam vekilliği emekliliğin tadını çıkarabileceği bir mevkii olarak görüyor.
başka TÜRKİYE yok tabii...ne kadar güzel ne kadar aklı başında bir milletvekili adayı değil mi?[/quote]
sorun su ki, koydeki, mahalledeki gazete okumayan vatandas bunlari goremiyor. bir gulumseme, bir tokalasma, biraz da kara elmas, olmadi beyaz esya ile is bitiyor...
Apsd 12 bin lerden 2 binlere adamlar günlük açtı herhalde... :)
[quote=Sekube;343360]Apsd 12 bin lerden 2 binlere adamlar günlük açtı herhalde... :)[/quote]
simdi ben kapatip tekrar actim, katkim oldu mu apsd muhabbetine?:rolleyes:
Bir ay yatay olur artık
Endeks 100 için bu yataylık 60500-64000 aralığında geçmesi yüksek ihtimal...