[QUOTE=paradigma;262539]amma guclu yahuu bu nasıl bır mukavemettır sasıyorum ... hala 72500 shortlar duruyor ...efg ıyı mal almıs o benı bıraz tırstırdı[/QUOTE]
evet tırsmak lazım zaten, bu aralar ani gevşeme olmazsa hele...:rolleyes:
Printable View
[QUOTE=paradigma;262539]amma guclu yahuu bu nasıl bır mukavemettır sasıyorum ... hala 72500 shortlar duruyor ...efg ıyı mal almıs o benı bıraz tırstırdı[/QUOTE]
evet tırsmak lazım zaten, bu aralar ani gevşeme olmazsa hele...:rolleyes:
*MERKEZ BANKASI DÖVİZ ALIM İHALESİNDE OPSİYONLU SATIŞ OLMADI
sn.Halojen dolar satılmayacak kadar ucuz anlamı çıkarmı.....
[QUOTE=borsa8447;262558]*MERKEZ BANKASI DÖVİZ ALIM İHALESİNDE OPSİYONLU SATIŞ OLMADI
sn.Halojen dolar satılmayacak kadar ucuz anlamı çıkarmı.....[/QUOTE]
çıkabilir... şahsi beklentimi dün yazmıştım.. önemli bir tepe olabilir dolarda...
[quote=halojen;262561]çıkabilir... şahsi beklentimi dün yazmıştım.. önemli bir tepe olabilir dolarda...[/quote]
Dolar yükselecekse o zaman sona yaklaşıyoruz herhalde...ama şelaleler hep vade başlarında başlamış öteki vadeye kalmaz umarım....
oyunu kanatlara yayması lazım py'nin... hiç kollektif değil, şahsi oynuyor kerata... :D
ya sabır......
ani bır asagı yapması lazım ...shortlarla devam ...
[quote=paradigma;262597]ani bır asagı yapması lazım ...shortlarla devam ...[/quote]
evet yaptı .. 250 puan ...
72500 shortlar 72050 den kapanmıstır ...
mevcut datalarla bu düşüş hareketi düzeltme formunda ilerliyor... tabi pztesi değişebilir... bilemeyiz...
16:55 itibariyle uzunları rahatsız edecek bir durum yok...
huzur dolu bir haftasonu dlerim arkadaşlar
haftayı al'da kapatıyoruz..... iyi tatiller herkese...
[quote=paradigma;262655]72500 shortlar 72050 den kapanmıstır ...[/quote]
isabetlı bır yerden kapamısız .... cok gucluyuz cokkk ... herkese ıyı aksamlar ıyı tatılller ...