şşş...makas +1000 oldu ama ..ayboluyo.. şerefsiz pala ben lonk iken 400 lerde gezdiriyordun..üühühhü
Printable View
şşş...makas +1000 oldu ama ..ayboluyo.. şerefsiz pala ben lonk iken 400 lerde gezdiriyordun..üühühhü
[quote=a.kaya;367424]deli cesareti mi deniyor du bu yaptığın işleme :..:[/quote]
[quote=a.kaya;367425]14:50 de 825 üstünde kalırsa şorttaki arkadaşlar dikkatili olsun :o[/quote]
yok..o kadar havalı değil onun adı...rüzgara karşı işemek veya rüzgara karşı ıslık çalmak deniyor:..:üwwwwwwwwwwwwww
bence de dikkatli olalım
mc saati geldi....:cool::cool:
kd=74.400
tg alda...
şşşş AFTLOpedro nerdesin...patron fare yerinde duruyo muyoksa kaçtı mı bi baksan şuna...kaçtı ve karşı eve geçti galib..üww
yaw bu benim sabah beklediğim 75500 yapıp nunusal dönüş hususunu şimdi yapmasın yaw..yapmasın abi duman oluruz..255 kontratta çok para yapıyor o fark..ü[url]www...heheh...şaka[/url] şaka
15 likte 74550 altı oldu short açma yeri [SIZE=5]0 [/SIZE][SIZE=2]işlemle devam ediyoz bugün şimdilik bakalım ne kadar dayanabilecem :::[/SIZE]
[quote=a.kaya;367432]15 likte 74550 altı oldu short açma yeri[COLOR=red] [SIZE=5]0 [/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=red]işlemle devam ediyoz bugün[/COLOR] şimdilik bakalım ne kadar dayanabilecem :::[/SIZE][/quote]
şşşşşşşş..fiyatla gaza gelip mesaj güncellemeyelim pliz:D:D.boks.
6k oldum şort...üühühühühü....
kısa dewam..durum kotu..:))
yetıs stetomm
işte sabahki fantazi..şimdi yapıyor lebron..500 ü öptrecek..ha sonra dönermi...bilemeyon
[IMG]http://i56.tinypic.com/2uzqi53.png[/IMG]
[quote=Astatin;367433]şşşşşşşş..fiyatla gaza gelip mesaj güncellemeyelim pliz:D:D.boks.[/quote]
ya inan fiyat 825 de iken yazdım güncellemeyi ustad