ne zaman gelsem pala para dağıtıyor..yoksa beni seviyor mu bu ...???
Printable View
ne zaman gelsem pala para dağıtıyor..yoksa beni seviyor mu bu ...???
hnuz vermedım hala duruyor shortlar daha 5 gun once 68200 du ... 5000 puan yapmıs hoha derler adama hep long mu kazanacak .. al o zaman malı yat ohh rısk yok hep yukselsın ..yok oyle ...
72.400 şort..cover....
ve FLATTT..
sağolasın pala.........
ÖPÜYORUM.........
bana müsaade......parayı kaptık...
görüşürüz..bol şanslar.............
[quote=boz ayı;262346]ne zaman gelsem pala para dağıtıyor..yoksa beni seviyor mu bu ...???[/quote]
hakıkaten de oyle sn boz ... yanı cok da acık hersey goruluyor anlık yazıyorsunuz ... saklı yok gızlı yok .. yok bu bu pala sızı hakıkaten cok sevi :)
halojen abey sinyal varmı :D
72500 ortalama ıle hala shortlar duruyor ..cok cektırdı bıze cok .... 72000 ın altında kalmalı bu ..bugun dow da geberır ...
ha ha ha nasılda suzuluyor ... kıyamam ...70850 cıvarlarına gelmelı bu ...
kısa için halen şartlar oluşmadı.... sistem pozitif....
[I]Almanya'nın Dünya Kupası'nda şu ana kadar oynadığı bütün maçların sonucu doğru bilerek tüm dünyanın ilgi odağı olan Ahtapot "Paul", kupayı "İspanya kazanacak" dedi.[/I]
vob için de ahtapotmu kullansak ne?.... :D.. niyet tavşanı da olabilir yani... o kadar kafa patlatıyoruz... sonuçta şans %50....
sinyal vermeye niyeti yok yahu bunların... nereye götüreceklerse daha...
71.500-700 civarına inmesi lazım... bir an önce... yoksa kısalar sıkıntı çekmeye devam eder...
amma guclu yahuu bu nasıl bır mukavemettır sasıyorum ... hala 72500 shortlar duruyor ...efg ıyı mal almıs o benı bıraz tırstırdı