-
bugün kurumların mallık günü herhalde...arabayı kasko ettiğim sigorta şirketi aynı poliçeyi 5 inci kez gönderdi kuryeyle..du bakalım kaça kadar çıkacak...kazara 20 adete falan çıkarsa paketleyip hepsini genel müdürlerine göndereceğim... bu kadar zengin bir şirketle çalışmak ne güzel diye
-
[quote=ATHLON;367385]değiştiremez o aracı kurum ,maracı kurum fılan..:))[/quote]
hacı ben değilim yaw:D:D olayın gahramanı bir arkedaş...:D:D her ne kadar bu; utangaçlığından kendi adına isteyemediği için eczaneye gidip arkadaşım için minoxidil istiyorum diyen adamın hikayesine benzese de :) ben değilim hadci....
ama ben aracı kurum değiştiremem ivit..beni bağlayan nedenler var bilyosun:D:D insanı nedenler.dng
-
amanin..tahvil feci ranmış..usdtryde ciddi eksi açılış sonrası ciddi toparlamış..ciddi yani..heheh..du bakalım..belkide düzeltmelerini yapıyorlardır...hem neyi alıp satıyorsak onun tekniğine bakalım lütfen..ayıp valla
-
Illa 400 e değdirecek adama bak ya uff 400 yapta rahatla bari be :..:
-
[quote=saraylı;367361]abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
kapa longu,misal 75.100 e şartlı alım emri koy,bu şekilde malı kaptırmamış olursun,en azından az kaçırırsın...
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..[/quote]
İŞTE USTAD İŞTE STRATEJİ AMA DİNLEYEN KİM İŞTE KAFAMA.dng.dng.dng
-
ayem so sori graşkaya...425 den lonk kavırma ve filat...daha da iyi olabilirdei..ne diyek bereketu..aftlopedro fare taktiği yaptı..üfleye üfleye yavaş yavaş yidi
-
12:15 barını bekledim 400 altı kapasın diye ama 425 kapadı adamlar gelde longda bekle şimdi
-
[quote=Astatin;367392]ayem so sori graşkaya...425 den lonk kavırma ve filat...daha da iyi olabilirdei..ne diyek bereketu..aftlopedro fare taktiği yaptı..üfleye üfleye yavaş yavaş yidi[/quote]
Ben daha duruyom longda 400 altı kapanışı bekliyorum flatlamak için ya da şort için üüü
-
74800 kırması lazım artık yukarı atak için 400 altında ise düşüş gelir 800-400 arası yataya girecek gibime geliyor ne tarafa kırılırsa artık :o
-
Astipatron en doğrusunu yaptın flatlama bölgesindeyiz şu anda 400-800 hangisinin üstünde kapanış olursa o yönde poz açmak lazım şimdilik
-
[quote=a.kaya;367391]İŞTE USTAD İŞTE STRATEJİ AMA DİNLEYEN KİM İŞTE KAFAMA.dng.dng.dng[/quote]
est kaya,:)
üstad mı,hehe,ben de longda bekliyorum daha,:D
ama sisteme göre tabi mecburen,disiplin icabı...:rolleyes:
disiplin bazen daha az kazandırıyo,ama en azından disiplinin oluyo,;)
forumda hava atıyorum,hahhah...:D
-
aftlopedro saflarına geçtim...melaba aftlo