[quote=Astatin;301848]Tümceten günaydın..ehueheuheue..125 den tamemn histemik şort açtım az pilav..bir güğn flat kalınca sıkıntı bastıda..ahaha..TP ve SL dedim pirokira ve toplantıya gaçtım..by[/quote]
950 şort kavırma
Printable View
[quote=Astatin;301848]Tümceten günaydın..ehueheuheue..125 den tamemn histemik şort açtım az pilav..bir güğn flat kalınca sıkıntı bastıda..ahaha..TP ve SL dedim pirokira ve toplantıya gaçtım..by[/quote]
950 şort kavırma
Piyasa seyrettikçe etkisi altında bırakıyor bizi.yoksa teknik belli ve hala güzel çalışıyor dendiği gibi direnci kırdı al stopu koy.. o direncin üstünde bir saat oyalansa iki düşüp iki çıksa bizi pozisyonda huzursuz edip kapattırabiliyor yapılacak şey bence oyalanmak işlemi aç stopu koy sürekli takip etme hatta başka işlerinle oyalan sırf bunun için forekse giriyorum farklı emtiaların analizini yaparak vakit geçiriyim diye...
[quote=a.kaya;301894]Aslında hisse almak benim için daha az riskli al bekle şu anda takib ettiğim hisseler 1-2 hafta içinde en az % 5 -10 yapıyor vob kadar hızlı kar edemeyiz tabi ki ama bu herifler artık oyunun kuralını bozdular kendilerine göre oynuyorlar :([/quote]
Peki bu fiatlardan hisse alırmısın herkes aynı şeyleri düşünüyorda ama hisse fiatlari ucmuş durumda
[quote=ruhul-kudüs;301850]90.100 bir miktar kısa[/quote]
89.800 kısaları kapattım çok oyalandı..
vay arkadaş şimdi geçici Sat geliyor ühüüüüü gelde sinirlenme flat olmasına flatızda artık korkar olduk be sinyallerden de hale bak ne paronaya oettin bizi herifler :::
[quote=adalı54;301898]Peki bu fiatlardan hisse alırmısın herkes aynı şeyleri düşünüyorda ama hisse fiatlari ucmuş durumda[/quote]
yok ya inan uçmayanlarda var ben 30-50 hisselerinden bahsetmiyorum ayrıca misal pımas gold dyo gibi endekse rağmen gitmeyenlerden bahsediyorum bi bak grafiklerine istersen
[quote=Ruhul-Kudüs;301901]89.800 kısaları kapattım çok oyalandı..[/quote]
Beni bekliyormuş kapattık 750 yi kırdı :)
89.750 uzun....
Long devam long
Bu piyasa düşmez, boğa piysaları böyledir, neden aldıklarını bilemezsiniz ama alır endeksleri yukarı yaparlar, muhtemelen söylenenler doğrudur, nedir şu anda söylenen? altın trade ediyorlar arada fonlar altın bazlı hisselere değer katmak zorunda kalıyorlar, budurumda yukarı devam için fırsat kolluyorlar ve er geç çizecekler:)
Ralli ralliiii.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=Astatin;301896]950 şort kavırma[/quote]
Asti sistem sat a gectimi yoksa histemik mi
[QUOTE=bull market;301727]Yarın spot 30 yukarda olur, 90000 i geçer,
Vob için hafta sonu tepelerdeyiz.
Geceyede uzun:)[/QUOTE]
Aha spot 30 yorumu ve bugün 90090 görmüş,
İkinci seans bi aksilik olmazsa yukarı devam.
Haftayıda yükselerek kapamış oluruz:)
725 den sistemli şort açtım ama hiçde içim rahat değil nedense dünkü çarpılmalardan dolayı :o ama sistemede uymadan yapılan işlemlerin % 90 nı zarar be kardeşim .dng