-
[quote=VOBiX;226709][B]Düşüncemi fikrimi yazarım yrumumu yaparım. Pozsiyonumu yazmam. Bu yüzden khiç imse terste kalıp kalmadığımı, hangi pozda olduğumu, ne kadar kazandığımı bilemez... Bu kadar basit bu olay.[/B] Benim ettiğim kardan zarardan millete ne? Ha deidğim doğrudur milelt inanmıyordur o zaman da ekstremin ekran göüntüsünü aksini iddia edene özrünü dilettirir sustururum. Gökhan yaptı bunu defalarca. Sonra gazete ahberi de çıkınca kimse bir şey diyemedi. TyranT ve arkadaşı bir sistemden bahsetti millet inanamdı. Ben de dedim ki bir ay sinyalleri anlık yayınla belli olur dedim. Adamlar yayınladı kimse bir şey diyemedi.
Ben 73000 long olmuşum 74000den short olmuşum millete faydası var mı yok. Ama Yunaistan ikinci faza geçti yurtdışı kızardı bize az verdiler tutuyorlar. Bu yüzden uzan daha mantıklı derim. Ya da dün düşerken bugün çıakrken 73,500-73,625 arasında ikili teknik boşluk oluştu. bu boşluğu yedirezler. VOBa verip doldurmaları gerektiğini düşünüyoum derim. O zaman onun millete faydası olur. Dileyen bu yorumu kendi sitemine, analizine ya da yorumuna katar isterse kendi aklıyla kullanır. Hata pozsiyonunuzu açıkça belli etmekten geliyor. Yormumu yazıp yön hakkındaki düşüncemi açıklar geçerim kimsede pozsiyonmu sormaz. Çünkü zararımı onalr kapatmaz kârımdan onlara pay vermem.[/quote]
bu önemli, saptama çok güzel, beşeriz şaşarız, ama poz yazsakta bunuda başarı ile paylaşabilmeliyiz, derim vobix..
-
[quote=TÜRKOĞLU;226716]neyse uşağlar bugünlük bu kadar eğlence yeter...bir ara yine gelirim...:D
ben kuzunun süper analizlerini bölmiym :D[/quote]
dayıcım yine gel emi.kom
-
[quote=TÜRKOĞLU;226704]siz üstünüze alınmayın...ilgili kişiler bellidir her yerde aynı kişiler çünkü :D
bunlar 5-6 kişiler bilemedin 10...forum forum dolaşıp batıp çıkıyorlar alayı sonra yazacak ya yüzleri kalmıyor ya da forum yönetimi daha fazla terbiyesizliğe ve zarara sebep olmasınlar diye bunları dehliyor :D
ben aylar evvel uyardım ve yine haklı çıktım...kuzu batıktır ve hep batık kalacak :D[/quote]
üç kuruşluk agzımızın tadı oluştu şurada onuda yarışa sokmasanız olmaz sanki? herkes bildiğini yazsa, fikrini beyan etse, herkes aklının erebildiğini alıp kullansa, bu yazışmalardan herkes yeni bakış açıları geliştirse daha iyi olmazmı? sonuçta senin parandan bana ne, onun parasından sana ne, haa yalan yanlış yapıyorsa kandırsın dursun kendini bize ne, bu sözüm kim yanlış yapıyorsa ona, yav bırakın artık şu yarışı, olmuyor, namıssızları sevindiriyorsunuz.
-
[quote=juliano;226715]yaw kuzu bu dede anında seni sattı ne oluyo böle.. hem ağla ma sen sittir et. cana gelcene mala gelsin. ama sana sölüyom bu dede nin sarkıttığı iple kuyuya inem felan deme....
amma güldüm sağolun emi.....................[/quote]
ha ha ha...yok yok dede iyidir...sevdim onu....
-
[quote=juliano;226719]dayıcım yine gel emi.kom[/quote]
juli patron dikkat et bu topicte fazla takılma.seni severim ALLAH muhafaza sende batıklar kervanına katılır hakka yürürsün :D
ama eğlence niyetine okunur burası.ara ara okunabilir.fazlası [B]zarar[/B] hem cebe hem cebe hemde cebe :D
-
[quote=jani;226724]ha ha ha...yok yok dede iyidir...sevdim onu....[/quote]
yaw ben onun iyiliğine bişe demiyom zaten. ama sen yine de dikkat et böle kötü zamanlarda itiverir seni kendini kurtarmak için....:::
-
[quote=indregandi;226692]500 cortladım extra,....[/quote]
[quote=eksper;226698]550 cortladım...[/quote]
aha cortcu çıktı... yine 1000 puvan yukarı basar kuzumun gülagası
-
[quote=TÜRKOĞLU;226725]juli patron dikkat et bu topicte fazla takılma.seni severim ALLAH muhafaza sende batıklar kervanına katılır hakka yürürsün :D
ama eğlence niyetine okunur burası.ara ara okunabilir.fazlası [B]zarar[/B] hem cebe hem cebe hemde cebe :D[/quote]
takma kafana dayı dalgana bak bana bişi olmaz artık kimsenin dediğiyle amel etmıyom. bugün burdayım yarın başka yerde.. kendine iyi bak rüzgarda kalma. sıkı giyin. unutma ki burda bi yeğenin var başın sıkışınca gel yanıma dayıcımmmm benimmm:::
-
[quote=jani;226724]ha ha ha...yok yok dede iyidir...sevdim onu....[/quote]
bir yaşıma daha girdim, nasıl nereye kime kaça satmışım anlayamadım..
-
[quote=juliano;226729]yaw ben onun iyiliğine bişe demiyom zaten. ama sen yine de dikkat et böle kötü zamanlarda itiverir seni kendini kurtarmak için....:::[/quote]
canısagolsun....biz burada kefere ile furusuyoruz...birbirimizle degil...bu borsayı indirip kaldıran o...biz degil....
hani nasreddin hocanın esegini çalmışlar....komşularından alık olanlar...yaw hoca...niye tedbir almadın...niye onu yapmadın niye bunu yapmadın diye hocaya dalmışlar....
garibim bakmış olacak deelll....ula deyyuzzlar bütün kabahat bendemi...ESSEGİ ÇALAN HIRSIZIN HİÇ Mİ SUCU YOK DEMİŞ....
alık dolu....
-
arkaadaşlar bişi sorucam .
bu topikte cümle sonlarına çok nokta koymak kural mı burda kuralsa ben de yapayım adet yerini bulsun
-
[quote=dede;226741]bir yaşıma daha girdim, nasıl nereye kime kaça satmışım anlayamadım..[/quote]
dede gitgide yaşlanıyon haaa.....:::