[quote=Astatin;342629]ben sabahtan beri gıllanıyorum..hatta bir ara çıban bile çıakrdım:..:üüü[/quote]
çok fena geldiler yalnız patron, son shortu açmasa mı idim?:confused::confused::confused:
Printable View
[quote=Astatin;342629]ben sabahtan beri gıllanıyorum..hatta bir ara çıban bile çıakrdım:..:üüü[/quote]
çok fena geldiler yalnız patron, son shortu açmasa mı idim?:confused::confused::confused:
[quote=aslan;342623]sipot hala iştahlı bence :D[/quote]
işin enteresanı bence de:::ve daha enteresanı aynı nedenle sen longken ben şortum..kabul seninki daha mantıklı pozisyon...:o amma PALA bu
maalesef ve üzülerek, zeminin şort için müsait olmadığını düşünüyorum..indikler, ters indikler filan..sistem de alda...üwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=dede2;342626][IMG]http://i51.tinypic.com/14j54c5.png[/IMG][/QUOTE]
Sn. dede2
62700 den önce fibo direnci yokmu?
demek ki pala long açıyormuş üvvvvvvvvvvv
[quote=bull market;342634]Sn. dede2
62700 den önce fibo direnci yokmu?[/quote]
var ama..fibo % 61 hedefi olan 63000 lere zorlayacağımızı düşünüyorum..millet acaip short..tabi bu arada çok güzel bir tobo var..
üwwwww işşe bakın yaaa:o
73600 ün üzerine attım ayağı yapacak zamanı buldu...
Zor dostum zor...
short giderken yukarı almak.....dng
garan 7.12 üzeri kapanış kısalar için tehlikeli 7.16 ve üzerinde ciddi tehlike oluşturur.
şimci yalandan bi 200 puan verir..şortlar ümitlenir geceye şort girer..yarın +1000 gap daha ohh suyundan da..ü[url]www..[/url]
Suudi arabistandaki araplarda organize olursa bu altın benim ov li hedefim olan 1650-1700 dolar aralığında biryerleri görür..
2 gündür kapanışta 1000 puan zıplayarak kapanıyor..
10 bin puan düşen piyasada bu kadar kısacı olursa böyle yapıyor pala :)
[quote=The Tatar;342645]2 gündür kapanışta 1000 puan zıplayarak kapanıyor..
10 bin puan düşen piyasada bu kadar kısacı olursa böyle yapıyor pala :)[/quote]
fare taktiği:o üfleyerek ısırıyor..acı vermeden...okansak ı ve dıtarar ı teprik ederim..indikatöre ihanet etmeyip doğru yolu seçtiler..ibravooo:o
Vay vay vay
74000 ide yakarmış
Hanimiş benim palam
Lonkumuş meğer lonk
full short devam full short
Geceyede full short:)
Son kararım...
napıysınız
bu gece MC yapmaya çalışıyor i****
74500 de görseydik bari, buraya kadar gelmişken.....
Zistem hala long,ben flatlemek istiyom.
Flatleyemiyom.
Ne yapmam lazım.
LOng ve sarjjjhoooşşş
way pala vay
dün demiştim 74.500 olabilir diye...
zero işlem full keyif
[quote=negrolino;342651]napıysınız[/quote]
söylemesi ayıp p**u yiyoruk:..::..::..:
İyi akşamlar:)
piuuuu..gün içi iki doğru motivasyon hareketine rağmen zarar ciddi...gadder gısmet..ah okan ah... teprik ederim valla...indikinişn gıymetini bilyon..ahhhhh ahhhh..üw
İyi akşamlar arkadaşlar.
erken indik trenden,400 puana tav olup..
74125 ten az biraz kısaldım,sabah ilk 1 saat için..
cümleten iyi akşamlar !
pifff..bende gaçayım..şimdi strobaba gelir..nooltttiii der 3 boyutlu 3 boyutlu..üwww
iyi akşamlar, kesin yer bizi tavşanlar......
yaw arkadaş ya, geçenlerde kıbrıstaydım, kıbrısta yapacak çok fazla şey olmadığından kumarhanelerden çıkmıyordum. Boşuna gitmişim ne gerek var kumarhane için kıbrısa gitmeye vob varken... Yakında pala içki sigara servisinede başlar artık...
[quote=astatin;342672]pifff..bende gaçayım..şimdi strobaba gelir..nooltttiii der 3 boyutlu 3 boyutlu..üwww[/quote]
Sırf sen istedin diye diyom ha.... :)
[quote=Strategist;342679]Sırf sen istedin diye diyom ha.... :)[/quote]
yannız ben 3 boyutlu istediydim...üw
portfolio failure...genişleyen pişmanlık..üüüüühühühhü...
failed portfolio, expanded whim & remorse...üwwww
1 dakikalık graflarda bile 1.000 puanlık barlar oluştu sistem nasıl yetişsin buna....
Astatine olan bana da oldu, 72.600 gördüm 30 sn sonra 73.500 görünce yanlış gördüm sandım,
dışardaydım baktığımda 72.600 görünce, shorttum "aa iyi düşüyor dedim" telefonla bağlanıyordum 3G kesildi bi an için, 1 dk sonra bidaha baktım 73.500 ü gördüm bu sefer dedim acaba düşmesini istediğim içinmi az önce öyle gördüm.. kafamı karıştırdı pala
Bugün dışındaki son 2-3 gündür yapılan full sistemik ciddi zararlarımı önümüzdeki 1 haftada çıkartırım umarım.
Astatin patron ve Fxci patron, sizin sistemlerinizi 03 Marttan bu yana olan halini göstermeniz mümkün mü acaba?
[quote=Astatin;342681]yannız ben 3 boyutlu istediydim...üw[/quote]
Buyur burdan yak.. :..:
Selçuklugral reloaded...umudumuz gral sayımı
[IMG]http://i51.tinypic.com/qzrd4n.png[/IMG]
Ucuza helva satan yer var mı yaw bildiğiniz....
[quote=Vox;342684]
Astatin patron ve Fxci patron, sizin sistemlerinizi 03 Marttan bu yana olan halini göstermeniz mümkün mü acaba?[/quote]
eve gidince yapıştırırım..ü[url]www..[/url].
[quote=Astatin;342691]eve gidince yapıştırırım..ü[URL="http://www.."]www..[/URL].[/quote]
saol patron unutmassan sevinirim.. consecutive haşırt rekorları kırıyorumda 2'sinden bu yana üwww
umarım toparlar
[quote=Astatin;342689]Ucuza helva satan yer var mı yaw bildiğiniz....[/quote]
patronum istediğin helva olsun en iyisinden
yanlız dıkkatını bı konuya dıkkatını çekerım
ters ındıkator ferisştahı bile yendı:..::..:
sistem puan kazanınca yapıştırmakta bir sakınca yok...zarar olursa yapıştırmam::::::[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/8/11461.png[/IMG]
[quote=DURU;342705]sistem puan kazanınca yapıştırmakta bir sakınca yok...zarar olursa yapıştırmam::::::[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/8/11461.png[/IMG][/quote]
iyi bilirim bu sistemi balık avcısı buuu