-
[QUOTE=Kennym;301842]biz kapanmadan hayatta çökmez... yarısı kapandı.. diger yarısıda birazdan kapanır ve çöker sanırım..[/QUOTE]
demesem :) yav bi kere de bizim alehimize davranmasa olmaz bu kot endex.. yok yaf bu adamların elinde 100 - 200 tane orneklem ky var ve bunların hamlelerıne gore talep veya arz ediyorlar kontratları ..
sanırım ben de bu orneklem grupta yer alıyorum :) ueheuh
-- Bir paranoid şizofreninin Günlüğü --
-
Matrıks`ın yenı ıslem ekranı olan matrıks tradıng platform kullanıma sunuldu.
Yatırımcıların 45 farklı aracı kurumda yeralan ımkb ve vob hesaplarını
matrıks verı termınalı ıcerısınde toplu olarak takıp edıp ıslem yapmalarına
olanak saglayan bu ıslem platformu matrıks`ın e-broker urununde yer alan tum
fonksıyonların yanı sıra, daha hızlı ıslem yapmaya olanak saglayan pek cok
yenılık ıcermekte.
Matrıks tradıng platform`un ozellıklerı;
-farklı aracı kurumlarda yer alan cok sayıda hesaba aynı anda baglanarak,
ıslem yapabılme olanagı.
-ıstege baglı olarak bırden fazla hesabı toplu olarak aynı pencerede takıp
edıp, yonetebılme ozellıgı.
-drag-drop ıle derınlık uzerınden hızlı emır verıp, ıyılestırme ve ıptal
edebılme ımkanı.
-toplu emır verme, ıyılestırme ve ıptal ozellıklerı.
-portfoy ve emır pencerelerınde esnek ve secılebılır kolon yapısı.
-destekleyen kurumlara ıcın portfoy ve emır bılgılerındekı degısıklıklerın
yenılemeye gerek kalmaksızın otomatık olarak yenılenebılmesı.
-matrıks`ın saglamıs oldugu sımulasyon ortamında sanal bır hesap yaratarak,
bu hesap uzerınden platformu deneyebılme ımkanı.
Matrıks tradıng platform`un kullanımını anlatan ınternet uzerınden
gerceklestırılecek egıtımlerımız 25 ekım pazartesı gunu 13:30 ıtıbarıyle
baslıyor.
Egıtıme katılmak ısteyen kullanıcılarımızın, asagıdakı lınkten kayıt olmaları
gerekmektedır.
[URL="http://www.matr%c4%b1ksdata.com/matr%C4%B1kstpeg%C4%B1t%C4%B1m%C4%B1.html"]http://www.matrıksdata.com/matrıkstpegıtımı.html[/URL]
kayıt ıslemınden sonra maıl adresınıze egıtıme katılım ıcın kullanılacak
ınternet adresı gelecektır.
Egıtım tarıhınde maıl adresınıze gelecek olan ınternet adresıne gırıs yaparak
egıtımı takıp edebılırsınız.
Matrıks trader hakkındakı tanıtım vıdeosuna ulasmak ıcın lutfen asagıdakı
lınke tıklayınız.
[URL="http://217.118.24.4/matr%C4%B1kstrader/01-kullan%C4%B1m/matr%C4%B1ks_trader_web.html"]http://217.118.24.4/matrıkstrader/01...rader_web.html[/URL]
saygılarımızla,
matrıks bılgı dagıtım hızmetlerı a.s.
-matrıks-
-
e şimdi açılış fiyatı olarak 90200 ü belirleyen palaya *.* desek haksız mıyız ? bide diyolar ki pala yok .. he yok ** piyasa kendi oluşturuyo bu degerleri..
-
Günlük kapanış 89950 üstünde yapması lazım ki bu yükseliş devam etsin yoksa günlükte bi kere kırıldı benim indikte bakalım
-
[QUOTE=adalı54;301856]Matrıks`ın yenı ıslem ekranı olan matrıks tradıng platform kullanıma sunuldu.
Yatırımcıların 45 farklı aracı kurumda yeralan ımkb ve vob hesaplarını
matrıks verı termınalı ıcerısınde toplu olarak takıp edıp ıslem yapmalarına
olanak saglayan bu ıslem platformu matrıks`ın e-broker urununde yer alan tum
fonksıyonların yanı sıra, daha hızlı ıslem yapmaya olanak saglayan pek cok
yenılık ıcermekte.
Matrıks tradıng platform`un ozellıklerı;
-farklı aracı kurumlarda yer alan cok sayıda hesaba aynı anda baglanarak,
ıslem yapabılme olanagı.
-ıstege baglı olarak bırden fazla hesabı toplu olarak aynı pencerede takıp
edıp, yonetebılme ozellıgı.
-drag-drop ıle derınlık uzerınden hızlı emır verıp, ıyılestırme ve ıptal
edebılme ımkanı.
-toplu emır verme, ıyılestırme ve ıptal ozellıklerı.
-portfoy ve emır pencerelerınde esnek ve secılebılır kolon yapısı.
-destekleyen kurumlara ıcın portfoy ve emır bılgılerındekı degısıklıklerın
yenılemeye gerek kalmaksızın otomatık olarak yenılenebılmesı.
-matrıks`ın saglamıs oldugu sımulasyon ortamında sanal bır hesap yaratarak,
bu hesap uzerınden platformu deneyebılme ımkanı.
Matrıks tradıng platform`un kullanımını anlatan ınternet uzerınden
gerceklestırılecek egıtımlerımız 25 ekım pazartesı gunu 13:30 ıtıbarıyle
baslıyor.
Egıtıme katılmak ısteyen kullanıcılarımızın, asagıdakı lınkten kayıt olmaları
gerekmektedır.
[URL="http://www.matr%c4%b1ksdata.com/matr%C4%B1kstpeg%C4%B1t%C4%B1m%C4%B1.html"]http://www.matrıksdata.com/matrıkstpegıtımı.html[/URL]
kayıt ıslemınden sonra maıl adresınıze egıtıme katılım ıcın kullanılacak
ınternet adresı gelecektır.
Egıtım tarıhınde maıl adresınıze gelecek olan ınternet adresıne gırıs yaparak
egıtımı takıp edebılırsınız.
Matrıks trader hakkındakı tanıtım vıdeosuna ulasmak ıcın lutfen asagıdakı
lınke tıklayınız.
[URL="http://217.118.24.4/matr%C4%B1kstrader/01-kullan%C4%B1m/matr%C4%B1ks_trader_web.html"]http://217.118.24.4/matrıkstrader/01...rader_web.html[/URL]
saygılarımızla,
matrıks bılgı dagıtım hızmetlerı a.s.
-matrıks-[/QUOTE]
İndirip deneyen oldumu acaba?
-
Ilk önce normal matriks goldu doğru dürüst yapsınlarda sonra platform işine girsinler ellerine yüzlerine bulaştıracaklar gene
kim bilir kimler mağdur olur artık:(
-
Bende MATRİX yok zaten de haber olarak alıp yazdım
-
89500 e kadar gelir ve hala sat gelmez ise longlarım
-
allahtan korkun yaf.. sabah açılışta pasif emir gondererek kısaları 750 - 850 aralıgında kapanması için emir göndermiştim.. acılısı bunun 450 puan uzerınde yaptılar .. bızde avül gibi kapandık.. piffff hem dünün karını aldılar hem üstüne cepten verdik :)
yok yaf.. ne yaparsan yap buyuklerın kazanması gerek şart olan bir arenada plansız , kafana gore hareket etme... strateji açık ve net olsun .. stop seviyen en az 1000 puan olsun.. gidilecek hedef net olsun.. emırı yaptıktan sonra kar al seviyesi ve stop seviyesi girilip ekran kapatılsın... bla bla bla biton kural çıkıyo birini aksatsan pozdan hatalı cıkıyorsun... daha bunların tamamını dogru analız sonrası yapılan hareket ıcın konusuyorum.. bide isin hatalı analiz kısmı var kı akıllara zarar..
-
[quote=Kennym;301870]allahtan korkun yaf.. sabah açılışta pasif emir gondererek kısaları 750 - 850 aralıgında kapanması için emir göndermiştim.. acılısı bunun 450 puan uzerınde yaptılar .. bızde avül gibi kapandık.. piffff hem dünün karını aldılar hem üstüne cepten verdik :)
yok yaf.. ne yaparsan yap buyuklerın kazanması gerek şart olan bir arenada plansız , kafana gore hareket etme... strateji açık ve net olsun .. stop seviyen en az 1000 puan olsun.. gidilecek hedef net olsun.. emırı yaptıktan sonra kar al seviyesi ve stop seviyesi girilip ekran kapatılsın... bla bla bla biton kural çıkıyo birini aksatsan pozdan hatalı cıkıyorsun... daha bunların tamamını dogru analız sonrası yapılan hareket ıcın konusuyorum.. bide isin hatalı analiz kısmı var kı akıllara zarar..[/quote]
Hergün zorlaşıyor ve sistemler işlemez hale getiriliyor .Emir silmeler serbes bırakıldı,virman serbes bırakıldı,şimdi de derinlik kalktı .Daha önceden kontrat 500 tl idi 20 kademe yaınca %10 yapıyorduk.Şimdi kontrat 900 tl 36 kademe %10 yapıyor.Bu yüzden şimdilik sistemleri cok iyi olan ve sinirleri celik olanlar kazanabiliyor.Yoksa aksi takdirde yem olmaktan kurtulamayacağız.Bu defa da millet FX piyasasına atlamaya başladı orası kolay diye veya PALA yok diye orayada giren %99 batıyor biliyoruz .Ne yapacağız bunu bilemiypruz işte ... Sesli düşünüyorum ,,,,,
-
[QUOTE=adalı54;301873]Hergün zorlaşıyor ve sistemler işlemez hale getiriliyor .Emir silmeler serbes bırakıldı,virman serbes bırakıldı,şimdi de derinlik kalktı .Daha önceden kontrat 500 tl idi 20 kademe yaınca %10 yapıyorduk.Şimdi kontrat 900 tl 36 kademe %10 yapıyor.Bu yüzden şimdilik sistemleri cok iyi olan ve sinirleri celik olanlar kazanabiliyor.Yoksa aksi takdirde yem olmaktan kurtulamayacağız.Bu defa da millet FX piyasasına atlamaya başladı orası kolay diye veya PALA yok diye orayada giren %99 batıyor biliyoruz .Ne yapacağız bunu bilemiypruz işte ... Sesli düşünüyorum ,,,,,[/QUOTE]
haklısınız ama en azından fx te burdaki salla kayıgı dusenı topla mantıgı hakim degil.. vob da işte görüyoruz .. ısrar ettilermi piyasa tamamen kapanmadan hareket etmiyor.. resmen adamlar stoplatmak ıcın kendı mal gırıp kendı satın alıyor.. boyle sacma sey olur mu yaf.. 2000 puan yukselıp apsd de degısıklık olmadıgı zamanlar oluyor.. metod hep aynı adamlarda.. fx dekı batma oranıyla vobdakının farkı oldugunu dusunmuyorum.. kaldırac ayarlanmadı surece ıkısınde de aynı seyler sozkonusu.. yemınle parıte bu kadar oynaklık gostermıyodur..
yataya bagla saglı sollu pıyasayı kontrata doyur.. ne tarafa oldugu farketmez yeterkı pıyasa doysun kontrata.. sonra kendı ıstedıgın tarafa bas 15 dakıkada.. bu kadar kolay yonlendırme yapılmamalı.. adamlara hıssede zararına bile islem yapıyor olsa vobda bunu fazlasıyla alabiliyorlar bu sekılde..
-
Aslında hisse almak benim için daha az riskli al bekle şu anda takib ettiğim hisseler 1-2 hafta içinde en az % 5 -10 yapıyor vob kadar hızlı kar edemeyiz tabi ki ama bu herifler artık oyunun kuralını bozdular kendilerine göre oynuyorlar :(