Günaydın..
Hayırlı cumalar...
Printable View
Günaydın..
Hayırlı cumalar...
arka arkaya stop ettim bi long da bi şort da
:)
çünkü
yatayda gidecek
testere deyip vob da soygun olacağını
önceki mesajımda yazmışım.......
bu analize rağmen pozisyon almaya çalışmak 2000 puvan zarara sebep oldu....
gelelim şu an ki duruma
69 200 lerde güzel destek bulup oradan yukarı hareket başladı
71 000 i zorlayacağını tahmin ediyorum......
[URL=http://img207.imageshack.us/i/xu1001.png/][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/9985/xu1001.png[/IMG][/URL]
Dikkat edilmesi gerek nokta::: --> Piyasa alıma zorlanıyor....
Bol Şans..!
cümleten günaydın , ve kolay gelsin...
dün tüm gün vurkaclarla düşük kontratta 1000 puan toplayıp.. son 15 dakikada ne var ne yok shorta girme gafletinde bulunduk (düşünülmeden yapılan hamlelerden .. ) şimdi shortları kapatmakla kapatmamak arasında tereddutteyim... sanırım kapatıcam ..
[QUOTE=Kennym;301837]cümleten günaydın , ve kolay gelsin...
dün tüm gün vurkaclarla düşük kontratta 1000 puan toplayıp.. son 15 dakikada ne var ne yok shorta girme gafletinde bulunduk (düşünülmeden yapılan hamlelerden .. ) şimdi shortları kapatmakla kapatmamak arasında tereddutteyim... sanırım kapatıcam ..[/QUOTE]
aynı durumdayım:) kapattın mı?
Bir ky olarak burdan şortlamaya korkuyorum ve onun içinde longda bekliyorum :dulen pala şimdi burayı okur vede göçertirse şaşmam :..:
[QUOTE=nedim972;301838]aynı durumdayım:) kapattın mı?[/QUOTE]
yarısını kapattım .. yarısı da pasifte emir alış için bekliyor 125 seviyelerinde.. verirse verir vermezse canı sagolsun panik halinde tepede kapatırım muhtemelen :)
cümleten günaydın ....
[QUOTE=a.kaya;301839]Bir ky olarak burdan şortlamaya korkuyorum ve onun içinde longda bekliyorum :dulen pala şimdi burayı okur vede göçertirse şaşmam :..:[/QUOTE]
biz kapanmadan hayatta çökmez... yarısı kapandı.. diger yarısıda birazdan kapanır ve çöker sanırım..
[QUOTE=Kennym;301840]yarısını kapattım .. yarısı da pasifte emir alış için bekliyor 125 seviyelerinde.. verirse verir vermezse canı sagolsun panik halinde tepede kapatırım muhtemelen :)[/QUOTE]
125 pasiflerde geldi..
bu arada gedik yatırım sartlı emir girislerinde hata veriyor.. bozmuslar haberleri yok .. allah allahh bi kurum nasıl bunun farkına varmaz .. 1 haftadır hatayı alıyorum ama bı turlu ulasıp soyleyemedım.. sanırım sıkayet beklıyolar duzeltmek ıcın.. du bı arayıp sorayım ısın aslı nedir neden seans fıyat aralıgı hatası verıyor...
Cümleten hayırlı sabahlar bol kazançlar...
Tümceten günaydın..ehueheuheue..125 den tamemn histemik şort açtım az pilav..bir güğn flat kalınca sıkıntı bastıda..ahaha..TP ve SL dedim pirokira ve toplantıya gaçtım..by
90.100 bir miktar kısa