Lebronik formasyon sürüyor...ama GILLANIYORUM
Printable View
Lebronik formasyon sürüyor...ama GILLANIYORUM
arada gözlerim alıyo, bi sayılar uçuşuyo gözönünde 7-4-5-0 filan bi havalar..ürpererek uyanıyorum
astepetro sözünde durur..ilk harekete ters şekil yapar..72950 den..utanmadan 73150 den tekrar şort yapar
72575 flat, yeter bu eziyet...
way way bu ne loooo
[quote=Astatin;342510]astepetro sözünde durur..ilk harekete ters şekil yapar..72950 den..utanmadan 73150 den tekrar şort yapar[/quote]
ohara..noldu layn..graştı????? waşşşş..direkten dönmüşüm..şortları gaptırıyduk nerdeyse
[quote=Astatin;342513]ohara..noldu layn..graştı????? waşşşş..direkten dönmüşüm..şortları gaptırıyduk nerdeyse[/quote]
oha da..maymına döndük:D:D 1000 puan yine aldılar..
bu ne ya böyle ,1000 puanlık çubuk..
72575 gördüğü an 73550 ye gitti..
noldu öyle ya haber mi geldi
siyon kudurdu numarası yapıyo yav
Bi nane oldu sanki
Bankalara insaflı olup az ceza verecekleri önceden biliniyordu zaten..
10 yıldır rekabet ihlal ediliyor
10 milyon ceza
10 günlük karını ceza olarak verse ne olur vermese ne olur?
süper manyak bir gün daha...
5 dk bar boyu 1.000 pıvan...72.575 e bas yine aynı barda dön 73.500 ü al sonra utanmadan geri bas 73.650 ye...yakalayan malı götürdü :p
way **..la gülme kriiz tuttu..şortları tutuyoruk...arada çok şık şekil oldu ama sadece 200 puan maliyet düzeltebildik..way be...
burdan yine bağlar yataya :(
[quote=padişah;342511]72575 flat, yeter bu eziyet...[/quote]
bir kısmı da 72800 den gitmiş. emir yazıp unutmuşum üüüüüüüüü
73050 reshort
[quote=TÜRKOĞLU;342521]süper manyak bir gün daha...
5 dk bar boyu 1.000 pıvan...72.575 e bas yine aynı barda dön 73.500 ü al sonra utanmadan geri bas 73.650 ye...yakalayan malı götürdü :p[/quote]
sence varmıdır yakalayabilen ?
yazılı emri olmayan pasifte kalmıştır kesinlikle..
ha döndü bi daha aşağıya 1000 puan taradı o zaman gerçekleşmiştir o başka..
niye gülme krizi geldiği ise: son bakışta fiyatı 735xxx görünce, vay demek önceki bakışta yanlış görmüşüm 725xxx sandıydım dedim..meğer yanlış değilmiş anında 1000 puan yukarı yapmış..heheheh...dedim size.. LEBRONİK tarzda ilerliyor dalga..
Allahtan zero işlem yoksam yanardık lo
düşmeyecek gibi..
üçüncü 73500 denemesi gelecek bence..
bi dakka lem..benim şortların bir kısmısı bugün yukardan tazze açıldıydı..aha 73000 den onları flatledim.. 6 galdıraçla şorta devam
Bence yine güçlü gösterme tiyatrosu var...Graşieynseynç
Demekki neymiş?
Vob denen çarkıfeleği idare eden yerliymiş, yurtdışınlan ilgisi yokumuş:)
namussuz siyon burayıda okuyor, sistemi çarpmaya dayalı...
yoksa yabancılar burada işlem yapacak senin ülkende aldığın karar vobu bu kadar aşağı yukarı yaparmı akıl mantık alıyormu?
Acilen rekabet kurumu başımızdaki vobun siyonunada ceza kesmeli şöyle en ağırından:)
pala kıpraşanı yakarım diyor.yok pala amca kıpraşmıyorum namerdim.bekliyorum kedi yavrısı gibi kalorifer kenarında sıcak sıcak kış günü.
tam karar açıklanmadan 3 dk önce internet kesildi lanet olası..........
73500 leri TV de gördüm ama satamadım tabii...........
72850 den long denemesi..
stop 72400 !
71500 üzeri kapanışı sürpriz görmeye devam ediyorum...ama hayat sürprizlerle doludur demeye de devam ediyorum..yaw şöyle bi 71000 kapasa da, STROBABA ya bi tridi NOOLLTİİİİ ile yanıt versem..üühühüüh
73050 shortlar için de 72800 de aktif alım yazmıştım meğerse 72775 emir vermişim, hemen sildim.
ya herro ya merro len pala
apsd +3500 oldu adamlar long açtı herhalde yine.. :p
Short devam short
Kv li sistem satta:)
full flat, biraz seyirci olalım.......
[quote=Astatin;342528]niye gülme krizi geldiği ise: son bakışta fiyatı 735xxx görünce, vay demek önceki bakışta yanlış görmüşüm 725xxx sandıydım dedim..meğer yanlış değilmiş anında 1000 puan yukarı yapmış..heheheh...dedim size.. LEBRONİK tarzda ilerliyor dalga..[/quote]
bu kadar garmaşanın sonu hayrola asti abi...:mad:
İçimde öyle graşşmaa arzusu var ki...sormayın...ama hani nerde...:o
Yukarılarda biraz daha gidecek yer var diye düşünüyordum ama şu saatten sonra artık zor
73600 ler geçilemedi ve üzerine atamadı...
Bundan sonra haftanın geri kalanında aşağılarda biyerler beğeniriz diyorum:)
Shortları portföye tamamladım, yukarılardan alamadık ama olsun..
Short devam short...
Uzun sezonunu geçici olarak kapadım haftaya depreşirse açarım artık:)
72875 ile yanınızdayım yine.....
tekrar 73500 denemesi yapacaklar mı acaba...?
Matriks devamlı donuyor havadanmı acaba?
[quote=obsidyen;342552]tekrar 73500 denemesi yapacaklar mı acaba...?[/quote]
öyle bir verecekler ki karşı ki dağlar titreyecek:D
akbank tam şamar oğlanı oldu, kademeler boş, hop aşağı hop yukarı
oyuncak olmuş resmen.....
bu kadar güçlü süsü yeter lebron..şimdi dax yavaş yavaş toparlarkan sen yavaş yavaş graş bakem...yalnız bi nokta var sadece beni unmusterihyapan..du bakalım..
NUNİ neden gelmedi bugün
Hohoyt gohoyt :::
[IMG]http://img.izismile.com/img/img4/20110221/1000/different_life_moments_01.gif[/IMG]