-
Yukarda ilk grafik saatlik vadelide 4.dalgaya ait kanal çalışması..
70.325 ten yukarı harekette kanal gayet ince,devam edecek mi göreceğiz.
2.grafik 15' lıkta u lar...bariz nu var..tepede..
bu 2 grafiğin verdiği bilgiyi birleştirirsek aşağı dönüş daha olası gibi..
:)
-
Emeklerinize sağlık, çok başarili bir topik.
Allah paylaşımlarımızı daim etsin.
AMİN.
Sn. Taka'yı'da uzun zaman sonra gördüm, sevindim açıkçası.
Eh bu arada 2 kelam da ben ediyim cahil kafamla;
Gün sonlarında 2 hususa bakarım, endekse para girişi ve takas.
1. seans para girişi yoktu ama 2. seans başta tüm bankalar olmak üzere sağlam giriş oldu.
Hele DAX göçerken 15:30 verisi ile çok diri gördük gelen tüm satişlar karşilandi.
VOB'da belli kurumları takip ederim dün +2500 L idi bugünde +6500 Long.
Şubat vade baktiğim kurumlara göre 25 bin kontrat üzeri L iken, nisan vade ise S.
Ki city+işyat ın elindeki longlar sanırım yarın uzlaşmada güzle yerden kapanacaklar.
Şehsen KISA yım ama city+işyat ın o kadar long gireceği son günde uzlaşmayi bekleyeceğimi sanmıyorum.
-
15 mn lik bu çalışmada daralan bir kanal hareketi mevcuttur,kırlmanın olduğu yön sert gelişmelidir.
[URL]http://666kb.com/i/c1nmr1uy3iftomdyi.png[/URL]
-
Günaydın cümleten, hayırlı işler, hayırlı günler
-
Günaydınlar 72600 halletmesi lazım bir an önce,halledemezse ne düşünür bilemiyorum.
-
-
günaydın metastock programında 15 dk grafik bulamıyorum dataları matriksten alıyorum ..matrikste 15 dk data yok ..sadece günlük data var.ne yapabilirim .tsk
-
matriksde 15 dklık data var iyi bakman lazım.
-
5 dk al metastocta sağ altta I olan yerden istediğin periyoda çevir
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1202.hizliresim.com/u/x/33p5r.jpg[/img][/url]
-
üstad benim metastock da seninki gibi aşağıda I yok..onun yerinde D var..birde onu tıkladığım zaman seninkinde aktif olan dakkalıklar bende aktif gözükmüyor..silik ve tıklanmıyor..bu dataları matriksden aktarmakla oluyor dimi bu işler..yoksa başka yerden mi aktarmak gerekiyor..bu konularda acemiyim kusura bakma soruyorumm..matriksde 15 dakkalık yeride bulamadım..günlük 60 dak ve 5 dakkalık aktarıyor..matrikcileri aradım onlarda beceremedi.anlamadım..
-
[QUOTE=Garip;394228]üstad benim metastock da seninki gibi aşağıda I yok..onun yerinde D var..birde onu tıkladığım zaman seninkinde aktif olan dakkalıklar bende aktif gözükmüyor..silik ve tıklanmıyor..bu dataları matriksden aktarmakla oluyor dimi bu işler..yoksa başka yerden mi aktarmak gerekiyor..bu konularda acemiyim kusura bakma soruyorumm..matriksde 15 dakkalık yeride bulamadım..günlük 60 dak ve 5 dakkalık aktarıyor..matrikcileri aradım onlarda beceremedi.anlamadım..[/QUOTE]
Günaydın, bende MS ta yeni olduğumdan epey uğraştım.Matrikste 5 dk lık veri yi çektiğiniz zaman orda 15 dk. aktif hale geliyor.
-
5 mn daraln üçgen var,bu oluşıumlar genelde dalga sonlarında görülür,bir kırılmanın sonlarına yaklaştık.dikkatli olmak lazım.
-
Sn. Taka, kabaca bakinca da 3. dalga sert alip yatayladıktan sonra 5. dalganın sonlarındayiz yukari yönlü, almadiklari her dakikanın SAT üreteceği yerler yani.
Katiliyorum size, erken KISA açtım mecburen bekliyorum bende.
-
Bu arada dün gece attiğiniz ykselen kanal aşaği kirildi vadelide .
metastock sonraki vadeye geçmiş hatali olmuş yazdiğim.
-
matriksden 5 dakkalık ları aktarıyor ama o 5 dakkalıkları ms programının içinde bulamıyorum..girdiğim zaman 5 dakkalık hiç bişey çıkmıyor chart açmak için..
-
[quote=Garip;394236]matriksden 5 dakkalık ları aktarıyor ama o 5 dakkalıkları ms programının içinde bulamıyorum..girdiğim zaman 5 dakkalık hiç bişey çıkmıyor chart açmak için..[/quote]
sizin metastock end of day ,yani günsonu çalışan versiyon olmasın..:confused:
-
[IMG]http://e1202.hizliresim.com/u/x/33pmy.jpg[/IMG]
-
metastock versiyon 11 yazıyor..ne yapmam gerktiğini bilemedim..renkoları formülleri herşeyi yazdım sayın saraylı..ama 15 dakkalık bulamadığım için bi türlü olmuyor..yardımcı olurmusunuz..
-
[quote=Garip;394239]metastock versiyon 11 yazıyor..ne yapmam gerktiğini bilemedim..renkoları formülleri herşeyi yazdım sayın saraylı..ama 15 dakkalık bulamadığım için bi türlü olmuyor..yardımcı olurmusunuz..[/quote]
ms professional yükleyin,onda güniçi graflar var,...
ms ile ilgili forumlarda sorun bunu bence..;)
-
yukarda Solotürk son görüntü ..
4. bir emaband da ekledim..emabandlar yataya girdiler....
mor olanı bende 72.275 te..
-
[quote=saraylı;394243]yukarda Solotürk son görüntü ..
4. bir emaband da ekledim..emabandlar yataya girdiler....
[B]mor olanı bende 72.275 te[/B]..[/quote]
pzt 70.850 alımıyla Solotürk 2 gün içinde 1500 puanı kilitledi...brvdaha önce belirttiğim performansını rahat yakalar..:rolleyes:
-
[QUOTE=Garip;394239]metastock versiyon 11 yazıyor..ne yapmam gerktiğini bilemedim..renkoları formülleri herşeyi yazdım sayın saraylı..ama 15 dakkalık bulamadığım için bi türlü olmuyor..yardımcı olurmusunuz..[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;394241]ms professional yükleyin,onda güniçi graflar var,...
ms ile ilgili forumlarda sorun bunu bence..;)[/QUOTE]
Merhaba bu konuda yardımcı olabileceğim düşündüm! Masa üstündeki ms kısa yolunu silin daha sonra bilgisayarın başlat butonundan program files'a girin ve equis dosyasından ''metastock professional offline mode'' seçeneğini masa üstüne kısa yol olarak atayın sanırım sorununuz çözülecektir.
-
ltro saat kaçta açıklanacak arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
Metastock un günsonu çalışan versiyonları bedava indirlebiliyor ama equis in diğer versiyonları bedava istesende yükleyemiyorsunuz galiba öyle değilmi?
-
Benim de bir ricam vardı.Son sayfaları belki 5 defa okudum.Sonunda MS buldum ve kurdum matriksten verileri de aktardım.Benim de bir sorum olacak Son 4 renko saatleri söylermisiniz?(grafikle beraber bendeki ile karşılaştırmak için).Bir diğer sorum da güncellemek için ne yapıyorsunuz. Geçen veerilen bir program vardı kurdum ama yenilemede hiçbir değişiklik olmuyor.Biraz çok oldu soru ama kendim beceremedim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
ms professional nereden bulabilirim acaba?
-
[quote=ayyu12;394253]Benim de bir ricam vardı.Son sayfaları belki 5 defa okudum.Sonunda MS buldum ve kurdum matriksten verileri de aktardım.Benim de bir sorum olacak Son 4 renko saatleri söylermisiniz?(grafikle beraber bendeki ile karşılaştırmak için).Bir diğer sorum da güncellemek için ne yapıyorsunuz. Geçen veerilen bir program vardı kurdum ama yenilemede hiçbir değişiklik olmuyor.Biraz çok oldu soru ama kendim beceremedim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.[/quote]
[quote=Garip;394255]ms professional nereden bulabilirim acaba?[/quote]
sn garip ,sn ayyu kurmuş ms, ona özelden sorun ltf...
sn ayyu yenileme için engin beye sorun..
-
yurt dışında ciddi dalgalanma başladı dikkatli olmakta fayda görmekteyim.
-
kalan veriler,
15:30 USD GDP Fiyat Listesi (çeyreklik)P 0.4% 0.4%
15:30 USD GDP (çeyreklik)P 2.8% 2.8%
16:30 USD FOMC Üyesi Fisher Konuşması
16:45 USD Chicago PMI 61.8 60.2
17:00 USD Fed Başkanı Bernanke Tanıklığı
21:00 USD Bej Kitap
-
Arkadaşlar burası muhabbet topiği değil paylaşıma amenna ama sorularınızı özelden sorsanız daha güzel olur.
Ki seans esnasında kimse bu sorulara cvp vermez bu mevzuular akşam seans kapalıyken yapılır!
-
benim Solotürkte mor çizgim 72.500 de ve renkolar aşağı kırdı...:)...iki çizgi kırılımı yeter ise bu kısa demektir.
1923 ::dü:
kd= 72.700
-
Benim Renko değer ama teyit yok şimdilik.
-
-
şimdide teyit etti hayırlısı
-
[quote=engin sözmen;394295]şimdide teyit etti hayırlısı[/quote]
72.175 te destek olarak çalışan dünkü pivot var..
o kırılırsa piyasa rahatlar aşağı..;)
-
Saraylı hocam bunlar yeni vadee yeni dip arayacaklar gibi sanki sizin 4.dalga gibi
-
asıl düşüş gelecekse bu saaten sonra gelir diye düşünmekteyim.5 mn ew sel bir görüntü mevcut,teyit 71900 altı nisan vadede işlemlerin geçmesidir.
-
[quote=engin sözmen;394316]Saraylı hocam bunlar yeni vadee yeni dip arayacaklar gibi sanki sizin 4.dalga gibi[/quote]
şu anda öyle gözüküyor..sistemler satta..
-
piyasanın aklını karıştıran diğer konu ise fdow un ısrarla 13 bin seviyesini kaç gündür korumasıdır.
-
[quote=takae;394322]piyasanın aklını karıştıran diğer konu ise fdow un ısrarla 13 bin seviyesini kaç gündür korumasıdır.[/quote]
Özellikle yapar bunlar birbirini kolluyorlar.