-
[QUOTE=AMON RA;114607]Yok yok sistem iyidir. Şu an Saatlik hariç 5-15 ve 30 dk sistemlerim satta bunların hepücüğü farklı sistemler.Saatlik sat verince rahatlayacam relax olacam yav ayıptır söölemesi benim shortların maaliyeti 41000 pazartesi sabah dışarı çıkıyodum ulan dedim bu piyasa düşer açtım shortu çıktım dışarı sonrasını zaten biliyosunuz. Bekleyecem bunları para kazanmadan kapatmayacam. Ama bi ara MC sınırına geldim. Yussuuufffff diye bises duymuşsunuzdur.[B]Evdeki ses evdeki ses BAAAMMMMM Microfonda AMON RA ter akıyo sırtından![/B] :D[/QUOTE]
Karakan Erci E ve Cinai Şebeke ke buluşup dolaşırız biz her gece. .lelele
-
Sn gacırt şikayet var mesajlarınızı siliyorum tartışmaya sebebiyet verebilir.Lütfen cevap hakkı olmayan kullanıcılar hakkında yazı yazmayalım .
-
[QUOTE=QUEEN;114611]Dört deyince beni bi düşünce aldı:::[/QUOTE]
Altı üstü şiş koca kuzu istemiyor 4 dene. Kabul et anlaşın bence.
-
[QUOTE=Astatin;114621]hah haaaayyyy.. o sistemi ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedim..hatta başlık parası öneren bilem oldu...sen düşünmeye dur.dng.dng.dng[/QUOTE]
Ben İşletmeciyim doktor ya da mühendsis değilim. Allahın izni Peygamberin kavliyle sistemini kendime istiyorum.
Üniversiteye girmişim millet soruyor ne okuyorsun diye.
İşletme diyorum. Ne oluyor diyor?
Herşey oluyor. Kaymakam da olur bankacı da muhasebeci de filan sayıyorum.
Bazen soruların ardı arkası kesilmiyor bunaltıyor. Neden İşletme sorusu gelince de kız isteyen doktorlar ve mühendisler elleri boş dönüyor ben alacam o kızı diyordum konu kapanıyordu.
-
Sayın HeLLiM,
Yazdığım mesajın kimseye saldırı içermediğini düşündüğümden, ayırdığım zaman adına tekrar yerine konmasını talep ediyorum.
-
hexen abinin graftaki X bölgesine sıkıştırırlarsa yandık abi.canımızdan bezdirirler bizi yatayda ki bu gayet mantıklı.gelecek olası bir düşüş öncesi bayılt bezdir milleti...pes deyince sür aşağı...
al başına iş!
-
[QUOTE=unlimitted;114663]bence shortçuların kellelerini aldılar yeterince.
dedikleri şey o değil.
dedikleri şey şudur:
"şşşt yeni shortçular, o kadar kolay mı lem biz buralara kadar getirdik, ucube ettik, godzilla ettik, sen mis gibi yerden teeeeeee zirveden şortla diye mi lem hee?
alırsın yeni shortçu, alırsın...kolaydı..."[/QUOTE]
Sanki BJKAS da endeks30daymış gibi yükseliyor endeks30 .kom
-
mesajları niye siliyorsunuz hiç anlamadım... olayı başlatan arsıza verirsiniz cezayı olur biter...
bu forumun yönetim mantalitesini de bir türlü çözemedim gitti...
-
[QUOTE=fXci;114670]ben adamın hasını meesene de tanırım ::: gokanın gercek yüzünü meesene de gordum harbi delianlı çocuk.. [B]galbi temiz[/B] baa hiç küfür etmedi.[B] hasso delianlı.[/B] eyi cocuk allah bozmasın[/QUOTE]
Online görürsen selam ver ama yoksa siliyor.
-
[QUOTE=halojen;114773]mesajları niye siliyorsunuz hiç anlamadım... olayı başlatan arsıza verirsiniz cezayı olur biter...
bu forumun yönetim mantalitesini de bir türlü çözemedim gitti...[/QUOTE]
Siz yazmadan önce yoğun şikayetten ötürü sayın gacırtın mesajları silindi.Mesajlar silindikten sonra siz yazdınız. İlgili kişiler okuduktan sonra tartışmanın devam etmemesi için sizinkisinide siliyorum.
Ceza herşeye çözüm sunmaz.
-
[quote=HeLLiM;114775]Siz yazmadan önce yoğun şikayetten ötürü sayın gacırtın mesajları silindi.Mesajlar silindikten sonra siz yazdınız. İlgili kişiler okuduktan sonra tartışmanın devam etmemesi için sizinkisinide siliyorum.[/quote]
sizin takdiriniz... ilginize teşekkürlerimi sunarım..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114694]...Ha bu arada kız arkadaşımla da yüzde 75 80 ihtimalle evlenecem.Thai ve budist.[/QUOTE]
Sen çok kalma oralarda, çabuk dön yoksa kaybedeceğiz seni.