Ben akıyom aleme zannetmeyin ki uykum yok.::::::Ama silahım yerinde.İyi akşamlar size.Ben geldiğimde siz dowu kaparsınız bye.
Printable View
Ben akıyom aleme zannetmeyin ki uykum yok.::::::Ama silahım yerinde.İyi akşamlar size.Ben geldiğimde siz dowu kaparsınız bye.
[quote=atlascepkenli;114319]onun bişicii yoktur,,, :rolleyes:
gökhan bekliyorum ,,,, bak,,,,, tayland a nasıl gidilir? nerde kalınır,,,vesaire,,, hepsini istiyorum,,,,,,,, 3 günlük bir tatil düşünüyorum[/quote]
Travel Agency miyim ben.Güle güle.
[QUOTE=fXci;114313]noldu dostum hayrola
:confused:[/QUOTE]
Nette gördüm hoşuma gitti paylaşayım dedim.
Günü hasarlı atlatan arkadaşlar da moralini bozmasın.
şu aşağıdaki etiketlerden birine "parayla insanlığını unutanlar" diye bir ibare ekler misiniz,,,
MTX için geriye dönük (4 aydan öncesi yani) 15 dklık verileri olan arkadaş var mı??????
[QUOTE=Astatin;114324]MTX için geriye dönük (4 aydan öncesi yani) 15 dklık verileri olan arkadaş var mı??????[/QUOTE]
MS gibi veri eklenemiyor diye biliyorum MTXe ama istersen sen sistemi ver ben sana geriye dönük 20 aylık testini yapayım MSte .kom
[quote=VOBiX;114325]MS gibi veri eklenemiyor diye biliyorum MTXe ama istersen sen sistemi ver ben sana geriye dönük 20 aylık testini yapayım MSte .kom[/quote]
hangisini vereyim 3 kaldıraçla 15 dklıkda 4 ayda %659 yapanımı yoksa 3 kaldıraçla 60 dklıkda1 yılda %1200 yapanımı :..::..::..::..:
dow burdan obo çıkartırmı......
olursa eksi 1,5 uğu gösterirler.......
vobix
sana mail attım bakıver bi
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114275]Vallahi akşam ayakkabı üreticisi patronu Fransız 70 yaşında adam 22 25 yaşlarında THAI kızları nasıl kucağında hoplatıyordu bir görseydin abi AB kalırmı kalmazmı bir kere daha düşünürdün.Bunlar bu sömürüyü oturtmuş.Bir halt olmaz onlara.Bedava pazar bulmuşlar.3tane kızın dokunmadık yerini bırakmadı.Birini bana ver dedim.Kız diyor senin friendmi bu dayı.Dedim öz amcam.:D:DFiyat teklif ediyor.Dedim amcam verir.Amca dedi sonra biz beraber değiliz.Ne vıncıklıyordu varya kızları namussuz it.[/QUOTE]
Valla 70 yaşında adamın bir barda kızlarla oynaşmasıyla AB nin geleceği hakkında nasıl bağlantı kurdun anlamadım. Türkiyede de ne paralar saçılıyor eğlencede, ikitellide Lacoste un outlet mağazasında millet 80 tl ye tişört alabilmek için birbirni parçalıyor. Bunları gören de Türkiyeyi dünyanın en zengini sanır. AB nin geleceği hakkında bir sürü insanın endişesi var ama bunun nedeni senin sandığın gibi AB yi oluşturan çekirdek ülkelerin ekonomik olarak batması değil. Başka şeyler...
Ulaaaannnnnnn ne dowmuş ne Dax mış Allaaan belaları ulan hiçmi düşmez ne bu yav yerçekimsiz ortamamı girdiniz. Son sistem uzay mekiği kesildiler başımıza! :D:D:D
[QUOTE=Astatin;114326]hangisini vereyim 3 kaldıraçla 15 dklıkda 4 ayda %659 yapanımı yoksa 3 kaldıraçla 60 dklıkda1 yılda %1200 yapanımı :..::..::..::..:[/QUOTE]
4 ayda %659 yapan yılda %1950 yapar daha hesaplı gibi geldi 15 dklık olsun .dng