-
[QUOTE=halojen;260674]23.6 geri alımdan bir miktar satış geldi, halen yukarı yönlü [B]700-1000 puan civarı bir marj olabilir...[/B]
ama değerlendirmeye kalkmak hayli riskli.... özellikle yeni uzun maliyetlenmeler iyi düşünülmeli...[/QUOTE]
marjı kullanıyorlar... :)
xu100'de 57bin önemli seviye... sanıyorum buralarda artık niyeti anlayabiliriz...
-
[QUOTE=halojen;260903]marjı kullanıyorlar... :)
xu100'de 57bin önemli seviye... sanıyorum buralarda artık niyeti anlayabiliriz...[/QUOTE]
Evet Sayın Halojen,
Aylık grafiklerde Nisan tepesinden gelen trendline da bu ay tam 56914'te.
Günlükte ise 57478 olarak görüyorum.
-
kısa şartları oluşmadı, geceye flat.... iyi akşamlar....
-
-
Petrolu yakından takip edilmeli diye dusunuyorum. onemli yerlerde dans ediyor, bence yonu o belli edecek endekslerde.
-
merhabalar..... panik yok.... flat devam.... dün uzunlardan kurtulmuştuk.... :)
-
abi nerden shörtleyeceniz dün tepeyi yaptık galiba.. kriterya nedir üwwww
-
[quote=halojen;261248]merhabalar..... panik yok.... flat devam.... dün uzunlardan kurtulmuştuk.... :)[/quote]
mrb bende bende ama sizin sattığınızın bilem üstünden :..::..::..:
-
[QUOTE=seagate;261251]abi nerden shörtleyeceniz dün tepeyi yaptık galiba.. kriterya nedir üwwww[/QUOTE]
kriterya belli abi, eldeki şablonlardan birine uymasını bekliycez... şelale yapısı oluşursa ne ala...
henüz yok öyle bişi.... dip tepe avcılığı tehlikelidir...
-
[QUOTE=medet;261252]mrb bende bende ama sizin sattığınızın bilem üstünden :..::..::..:[/QUOTE]
sevindim abi, kazanç olsun da... ne kadar olduğu çok da önemli değil... :)
-
[quote=halojen;261263]sevindim abi, kazanç olsun da... ne kadar olduğu çok da önemli değil... :)[/quote]
tşk.ler mersi..
-
işlemler arasına biraz zaman koymak iyidir.... piyasaya daha sağlıklı bakmayı sağlar... devamlı pozisyon yorar... yanlış işlemlere ve paniğe neden olabilir...
al...bekle...sat....bekle.... benim için önemli bir kural....
dün flat'e geçtim....beklemedeyim... önemli bir gelişme olursa gene burdayız, piyasanın bi yere kaçtığı yok... kapandığım yerde halen :)