90400 den şortlamış olsaydım şortu tutardım bu tip kısa vd hep çarpılıyoz
günlükte sakat dudurmdayız sabahtan beri diyom ama tırt işte :o
Printable View
90400 den şortlamış olsaydım şortu tutardım bu tip kısa vd hep çarpılıyoz
günlükte sakat dudurmdayız sabahtan beri diyom ama tırt işte :o
88000 diye diye düşürecem buraya haberiniz olsun:)
oha şimdi sat geldi gene ..şşakk geçiyor affedersiniz yapmıyom işlem kardeşim onay gelsin öyle yoksa gene çarpacak şerefsiz
[QUOTE=a.kaya;301640]90400 den şortlamış olsaydım şortu tutardım bu tip kısa vd hep çarpılıyoz
günlükte sakat dudurmdayız sabahtan beri diyom ama tırt işte :o[/QUOTE]
Artık kısmetse bi dahaki sefere yaparsın bunu, tekrar gelir oraya nasılsa siparişi verdim, önce düşelim 88000 ede:)
bu sat sinyalide badem olursa ************
son 3 sinyal yamulttu resmen bu 4 . sinyalde yamulmasa bari genelde tutyor böyle durumlarda açtım 475 den şortu .komdelirmessek iyidir .kom
.brv
.brv
.brv NASIL BECERİYON LAN BU İŞİ PALA TEBRİK ETMEK LAZIM SENİ AMA KAPAMIYOM LAN SANA İNAT TERS SİNYAL GELENE KADAR YADA S/L SEVİYESİNE GELEN KADAR
[quote=a.kaya;301648]son 3 sinyal yamulttu resmen bu 4 . sinyalde yamulmasa bari genelde tutyor böyle durumlarda açtım 475 den şortu .komdelirmessek iyidir .kom[/quote]
muhahaha :D:D :D
yazı tura ziztemini devreye alsaydım parayı vurdiydüm üwwwwww
ne sistemi yaw adam verip alıyor kendi kendine yetişmek mümkün değil şartlı emirler olmazsa
cümleten selam,
günlükler sata dönmek üzere,
shortların eğer trend boyunca short kalmışlarsa shortlamaya gücü yok,
geriye longlar kaldı, ağ bunardan alır alırsa, çünkü shortlar iflas ve zararsızlar, budandılar yani, işte bu longlar shorta dönünce dönüp kesiyor,
kovboy 1125x hedefi var kovboy bunu yapmaya çalışıyor,
vade geçişi ise başladı artık,
rezerv hikayesi belli 100 mil usd,
bu %25 çıkış demekti, 74 ten -92.5, dönüş 90650 zirve ile oldu,
iki şık
geçen defaki gibi, bu vadeyi sat, diğer vadeyi çaktırmadan al,
veya hep sat,
ölese günlük sistemlere uyulmalı ,
çünkü kovboy hedefe vurmadı, burasıda henüz vurmadı, ancak 92 rüzgara parmak tutmak olarak düşünülmeli, öyleyse sistem bu işi yüze göze bulaştırmadan çıkartır, ancak iyi olmalı
gene uzadım 450 seviyesinden bakalım bundanda biseyler cıkacakmı ..
[QUOTE=Kennym;301655]gene uzadım 450 seviyesinden bakalım bundanda biseyler cıkacakmı ..[/QUOTE]
650 den buda gitti...
ahahah short sinyalide yalan oliyi sanki üwwwwwwwwwwwwwwwww