-
[QUOTE=a.kaya;301622]bundan sonra stop koymuyorum kırılmayı görünce stoplayacam herif görüyor stopları şerefsiz ben tahtayı nasıl görüyosam oda görüyo bi anda o kademeler artınca anlıyor stopları ve bi anda patlatıyor ve tekrar alıyor kendi malını aynı hissesi tahtasını yapar gibi çok kolay aslında bu iş spekler böyle yapıyor vobda da aynı takdik :([/QUOTE]
Bunu yapana spk sesini çıkaramıyor, yakalayıp linç edecen o kadar basit.
-
[quote=bull market;301625]Bunu yapana spk sesini çıkaramıyor, yakalayıp linç edecen o kadar basit.[/quote]
üstad kurumların alım satımı açıkken destek dirençleri kasıtlı kıran adamı herkeşler görüodu hiç kimse ses etmiiidi palanın mekanı burası adam herkeşin sistemini tekniğini göriiii palaya kimsenin gücü yetmiiiii
-
Ehu ehu... Lem bu ne biçim piyasa... Matriks'im yok, vob.org.tr'den baktım, iyi ki bugün trade etmiyorum dedim... Sizlere acil sabırlar ve acil volatilite artışları diliyorum... :)))
-
[quote=a.kaya;301622]bundan sonra stop koymuyorum kırılmayı görünce stoplayacam herif görüyor stopları şerefsiz ben tahtayı nasıl görüyosam oda görüyo bi anda o kademeler artınca anlıyor stopları ve bi anda patlatıyor ve tekrar alıyor kendi malını aynı hissesi tahtasını yapar gibi çok kolay aslında bu iş spekler böyle yapıyor vobda da aynı takdik :([/quote]
Stop'larımı hep kafamda tutarım, fiyatın o noktaya dokunması değil o seviyenin altında 5dk'lık veya 15dk'lık bar kapanışı olursa stop şeklinde uygularım... Direkt ekrana emir olarak yazmaya göre çok daha avantajlı olduğunu gördüm... Ama bu şekilde de kafanda belirlediğin stop'ları uygulama konusunda disiplin lazım...
-
şu 1 haftadır hislerim sistemden 3-4 kat daha iyi çıkıyor açıp kapama konusunda ama yapıyormuyum üüü his derken Ta ile birlikte tabi ki :o
-
yılalrdır yaptıgım hata megersem kısalmakmıs hep.. üüüüüüüüü
bugun 6 hamle yaptım 5 si uzamak için 1 tanesi kısalmaktı .. uzunlardan 4 ü karlı kapandı 1 tanesi notr kapattım kısadan zarar ettim... pifff benım ıcın acı ama ibretlik bir durum bu... bundan sonra kısalırken 2 kere dusunece ** ne ara kısalsam bana patlıyo...
-
[quote=Kennym;301632]yılalrdır yaptıgım hata megersem kısalmakmıs hep.. üüüüüüüüü
bugun 6 hamle yaptım 5 si uzamak için 1 tanesi kısalmaktı .. uzunlardan 4 ü karlı kapandı 1 tanesi notr kapattım kısadan zarar ettim... pifff benım ıcın acı ama ibretlik bir durum bu... bundan sonra kısalırken 2 kere dusunece ** [COLOR=red][B]ne ara[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]kısalsam bana patlıyo[/COLOR][/B]...[/quote]
emin ol bi gün tersi olacak ama biz buralarda olurmuyuz bilemem :( bi gün gelicek ayular inlerinden çıkacak ve gün onların günü olacak tabi o zamana kadar nesli tükenmez ise :) gerçi pala da istediğinde boğa istediğin ayu postuna girebiliyor :)
-
-
Buradan 88000 e yada biraz daha altına düşüş, sonra tekrar 88800 lere geliş, oradan tekrar 88000 e düşüş, oradanda 90000-90500 aralığına kadar yükseliş sonrası 84500 e düşüş şeklinde bir siparişim var pala, siparişi aldın artık uygula:)
-
vade sonu da geliyor ufff ya gene bizler için tehlikeli günler geliyor.dng
-
875 den flat bu iş iyice sakatlaştı sistem sinyali onaylana kadar bulaşmayacam :o
-