çok güçlü yaw...extra para gelio...
Printable View
çok güçlü yaw...extra para gelio...
İlk satış dalgasında ilk hedef na şu hemen altındaki kırmızı çizgi olur gibime geliyor (68.200 civarı). Buradan dönerse trend sıyrık bile almış sayılmaz... Yok orayı bile test etmezse hedefin çooook yukarılarda olduğuna inanırım...
[quote=ATHLON;219245]ben de dün yiit buluta baktım bulumbörg de...çok şey öörendim:)yuro doların 2 aylık poceksyonunu verdi...sen bayılırsın ona:))kalk kalk zengin olduk adaş...:))[/quote]
ne öğrendin lem baa da öğretiver gayri ::::::
[quote=Strategist;219261]Buralardan da kar satışı gelmezse 7xxxx'e inanırım...[/quote]
daha inanmadın yane :..:
ne biçim longcusun lem sen :::
Astiyi gören varmı aranızda.Dün Hakka yürüyorum diye yazmıştı Acaba kanatlanıpmı gelecek (ŞAKA ŞAKA) İnş karla kapar pozu :..:
[quote=unlimitted;219268]ne öğrendin lem baa da öğretiver gayri ::::::[/quote]
35 ın altında kalırsa düşüş dewam eder deyu genduleri...dedim ya yırttık adaş:))
ama ne yalan söliim anlamakta bayaa zorlandım...durdurup durdurup geriye sarıp bi daha dinledim...anca..sana da aar gelebilir:)
[quote=unlimitted;219270]daha inanmadın yane :..:
ne biçim longcusun lem sen :::[/quote]
İstemeye istemeye long'cuyum.. :)
[quote=ATHLON;219273]35 ın altında kalırsa düşüş dewam eder deyu genduleri...dedim ya yırttık adaş:))
[/quote]
Ne isabetli yorum yapmış... 1.35'in üzerine çıkamazsa altında kalır... Breh breh breh.... :)
Ben de yorum yapayım, VOB 69.500'ün altında kaldığı sürece yön aşağı... Aha ben de finans yorumcusu oldum... :..:
[quote=ATHLON;219273]35 ın altında kalırsa düşüş dewam eder deyu genduleri...dedim ya yırttık adaş:))
ama ne yalan söliim anlamakta bayaa zorlandım...durdurup durdurup geriye sarıp bi daha dinledim...anca..sana da aar gelebilir:)[/quote]
ben kaldıramam öyle aar şeyleri lem.
düşecek mi yükselecek mi onu söylesinler yiter gayri. :::
longluyoz mu şortluyoz mu de bakam şimdi NZD/CHF'Yi? :::
[quote=unlimitted;219279]
longluyoz mu şortluyoz mu de bakam şimdi NZD/CHF'Yi? :::[/quote]
Adama bah ya... Daha benim adını bile duymadığım acayip para birimleriyle oynuyo.... :)))
Ben de Mozambik Mron'u / Tazmanya Hisor'u kurunda oynayacam... Spread kaç acaba.... :..: :..: :..:
[quote=unlimitted;219279]ben kaldıramam öyle aar şeyleri lem.
düşecek mi yükselecek mi onu söylesinler yiter gayri. :::
longluyoz mu şortluyoz mu de bakam şimdi NZD/CHF'Yi? :::[/quote]
senin thv bilir adaş...4 saatlik...ben bilmem...:)
ha bi de şey dediydi yiit...ööle yurt dışından kesinlikle fx de işlem yapmayın batarsınız ...:))
şş adaş,
GBP/USD.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
dün peladan USD/JPY'de yediğim yumruğun aynısını attım pelaya. .boks.
üstelik...
üstelik bu kez sinirlenmiştir lem bu şimdi diyerek kaçmıyorum da!
gel lem pela...:::