-
longçu ky yeni cort açabildimi,.....
yeni cortçu kar edebildimi,
falat lar poz alabildimi,
eski cortlar dışında pozda olan varmı,....
eski cortlara durumları portföy durumları hatırlatıldımı, evet gözden geçirin dendi,
çift taraflı stopları çalıştırdılarmı, evet,
sistemler sıfır çekmişmi evet,.........
vop düşerken garan terstemi terste,...
direnci ne 7.70.....kapanış ne 7.70.....
amiral çizgidemi çizgide, düşüş sınırında....
akkız düşmüşmü düşmüş,
yani bu ikisi yolu yarılamış, geriye terso garan kalmış,.......
garan ne kılıfçı, gözler bundamı evet, bu izleyenleri yükselerek haklı çıkardımı, evet, düşmez dedittirdimi evet, bu py nasıl dipler, 2000 puvanla en az, ani ve birden, şartları oluştumu evet, peki kılıfçıyı gerçek kabul edersek ve amiralle akkızın düşüşünü üç kağıt kabul edersek, bunların çıkışı bize zaman tanırmı evet, 2000 puvan çıkarmı evet, ani ve birden olurmu hayır, madem lönkleri döktüler, yukarıda kime verecekler, adam kaldımı hayır, demekki cört daha mantıklı,
eski cört olmak avantajlı, yeniler açamıyor zaten,....................
-
bu gün önemli olylar oldu topiğimizde, birini dede sağladı bize, diğerini selam,...
biri stoptan bahsetti, diğeri sistem getirisinden, experin flatı, küçük -k nın tereddütleri,bunlar hep önemli ip uçları bence,......
gün içinde bu durumu paylaşabilir isek, psikolojiyi elde ederiz, ve durumumuzu görürüz, teknik te kazanırız ama psikoloji alır götürür, bu doğru bence ve bu oluyor, yaşanıyor, bu durum yukarıdakini hemen döktürdü bana,......benim gördüğüm ağa yukarıdan satıyor, aşağıdan ise sattırıyor, ağa yukarıdan aldırıyor aşağıdan ise stoplatıyor ve devam edecek, pergeller açık olmalı, bacaklar uzun, korkmayın,........biz en kötüsünü yaşadık ve devam edyoruz, daha bir piştik ve delikanlı olduk, korkunun ecele faydası yok, bu pazarda insanı 1000-2000 puvan ezer, yada vezir eder bu unutulmamalı, ağa bunu yapar, yükse kar amaçlı küçük portföyleri can evinden vurur, balina gibidir ve plaktonla beslenir,
cümleten iyi akşamlar,...............
-
dovun düşüş trendinde olduğunu biliyormuydunuz, ne görürsek o, dikkat edin düşüşte, satılmadı henüz,....
[IMG]http://i39.tinypic.com/2mywwpe.jpg[/IMG]
-
[quote=indregandi;225710]dede sistemlerde sorun yok, indikatörlerde öyle, 1000 yerine göre 2000 puvanlara daynmak şart, buradan ky yi yakalıyorlar ve ziyorlar, şimdi bu periyoda gireceğiz, zararı long ve short olarak bize taksim edeckler, paylaştıracaklar, garan kılıç gibi dururken biz onun gölgesinde çalışacağız, geçmişte imf vardı, gün hafta vardı, bunlar bitmez, o zaman elimizdeki ölçerlere güveneceğiz, bunlar tek silahımız,....
şimdi benim pala kesene kadar ki buradan söyleyecem kesti diye, ki şu anda alda, bu yüzden en fazlasından bir yataya gireceğiz, gün içinde veya bir günden diğerine 1000-2000 puvanlık dalgalı bir periyod, tepede ve dipte, bu periyod içerisinde zarar varsa çıkartırız, kar yaparız, zarar yaparız, üç ihtimal, burada indikler çalışır, indiği iyi olan kazanır, burada % 4.43 çalışmaz, şimdi bu %4.43 bir kazık, baltayı al eline bütün gücünle vur bakalım yara bilecekmisin, işte bu yatay demek, bunu yatay yarar, farkına bile varmayız,....
bir yanda garan, bir yanda merkezin faiz tehditi,........
öle bir proceksiyonki alda devam edceğiz, iyi yerden cörte lönk olabilirsek, zarar çıkacak, kafamdaki bu,.......hayırlısı artık,......[B]her kafadan ses çıkacak,[/B] ben hariç...................[/quote]
durumlar fena, topikleri bir gezdim, fena fena, toz duman, sis, koyu, karanlık, kasvetli,......
-
[quote=eksper;226270]yarın banko artı gap var ...demedi demeyin......[/quote]
vallahi son anda short kaldım... gerisi dowdan aşagı kasımpaşa.
-
Bugün ofis dışındaydım işlerim vardı gelecek haftada işlerim olacak zeytinyağı yükleyipdururuz yarın ekranın karşısındayım pozisyonumu bozmadım LÖNG devam kapanış 350nin de üstünde olmuş gözelll oluvermiş, dowa bakmayın terse getirir adamıı
350 çok önemli çok möhim mutlak suretle kapanışların 350 üstünde olması lazım yarın kritik gün amiralde aggızda satış yapmışlar emme yoncatarlasını 77777 yapivemiş palam bu demegki 10de yapabilu LÖNGleden pere yapcez one göreee palaaa üzme zühtüyü
-
[quote=indregandi;226301]durumlar fena, topikleri bir gezdim, fena fena, toz duman, sis, koyu, karanlık, kasvetli,......[/quote]
burayıda takip ediyormusun?
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?p=3719950#post3719950[/URL]
-
[quote=dede;226308]burayıda takip ediyormusun?
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?p=3719950#post3719950[/URL][/quote]
pek takılmıyorum dede, burayıda karambole buldum, ilk forumum benim, topik dediğim, bizim forumun konu başlıkları,.....burayı bırakırsam forum olayınıda bırakırım, eş zamanlı olur, burayı bırakırsam, yine buraya dönerim,..
anladığım bu forum olaylarınında iç dinamikleri var, ben özden gelen sesi çıkarırım, kimsenin bana çok farklı bir şey katacağını düşünmüyorum, eğilmişiz dede, kendime ait fikirlerim olmasa şu işte bu bilgimle rekorlar kıracağıma inanıyorum, yani anlamasak, elimdeki araçlar yeterli dede, ama temelde sistemin gidişatına karşı olmam en büyük direnç benim önümde, bunun çözümünü bulamadım,............
bu gün topikleri şöyle bir dolaştığımda diğer arkadaşlarda çok farklı deyiller, cort her geçen gün artıyor, artan istek, cort isteği artıyor, kişiler bıktı artık, kuzunun eğitim dediği bu, bu iki şekilde olur, gün içinde ve genelde,....
gnele dönersek bu bütün dünyada sorun haline döndü, bu şort isteği, insanlar anladı, internet ve iletişim bunu hızlandırdı, artık herkez farkına vardı soyulduklarının, v tipi çıkış bunu aleniyete döktü dede, direnç buna, bu topiğin başlarında çok güzel yorumladık bütün buları, durum gerçekten vahim olsa idi ''v'' olmazdı, 2008 önceden planlı idi, ancak vaşingtonunda önünde seçenek kalmadı, disketten yükselişleri buyüzden, buna mecburlar,....
işte bunu bilenler buradalar ve longdalar,.......iki çanta ile gelip, 4 çanta ile çıkıyor ve yenileri geliyor, ülke tren garına dönmüş durumda, aslında burada sıkışan long oldu gelinen noktada, bizleri bitirdikten sonra düşerlermi bilmem, sokak aç, sokağa para vermiyorlar, sokak paralanmassa bunlar mal devredemezler, kısıra girdi olaylar, sokağa borçlular, şimdi bizede, direç bu yüzden, insanlar istiyor yaşamak istiyor dede.........
vaşingtonun reçetesi burada çalışıyor dede, bu bölge onun için çok önemli, hayatta kalma mücadelesi adeta, irana kadar devamı olan bir süreç, senaryo yazılmış çok önce dede ve artık sahnede, gişe rekorları kırıyor, bu tepebilirde tepmeye bilirde, paraya bakıyor kısaca ve o para esirgenmiyor, işte bunu bilenler yerli ve yabancılar vurgunu yapıyor,........
borsada dönemler vardır dede bana göre, vobun açılışı bir dönemdir 2005 başında, bu en büyük indikatördü, elimizin tersi ile ittik, ben o sıralar hisse alıp satıyordum, kendi çapımda, 6 ay bir gecikme ile başladım buna, okumaya, öğrenmeye çalıştım bu sürede, ama eniyi eğitimi bana burası verdi..........
foruma bu anlamda çok borçluyum, iyi hız yaptırdı bana,......2009 temmuzda başladım, teknik olrak artık gelip gelebileceğim yerdeyim, şimdi eğitim kaldı dede, psikoloji yani, şimdi bunu çalışıyorum, direnmeyi öğreniyorum,....
vob çok şey sağladı yabancıya, arka bahçe oldu, artık çıkma dertleri kalmadı, bu yüzden 2008 de doya doya sattılar vobu, bankaları alışları bu yüzdendi, şimdi buna vobu da eklediler, yakında türev cenneti olacağız dede, öyleki, hayır dediğimizde yunan falan hak getire, bu yüzden evet, hep evet, her şeye evet,........
mortgage mi tabiki dede tabiki,.......emlaksız türevmi olur,........
bu kısır döngü nasıl kırılır dede nasıl,..............
-
indeks 100,000 olsa bu topihte biz hala cört konuşuruz. hatta içimizden biri çıkar 100,000 psikolojik direnç burda full cört der. hepimiz ardından yardan aşaa uçarık cört sevdasına. abdde açığa zatışı yasahladıkları gün borsalar coştuydu. bizde açığa zatış hep yassah. hep çoşak hep koşak. yeni zırvalara doğru. zırvalayak.
yarın ola heyrola delikannılar.
-
bir dov eğitimi yapalım,.....
yllık başlayalım bu güne uzanalım................tam 81 sene dile kolay,
[IMG]http://i43.tinypic.com/15i4ubl.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://i42.tinypic.com/9zyds3.jpg[/IMG]
-
[quote=indregandi;226316]pek takılmıyorum dede, burayıda karambole buldum, ilk forumum benim, topik dediğim, bizim forumun konu başlıkları,.....burayı bırakırsam forum olayınıda bırakırım, eş zamanlı olur, burayı bırakırsam, yine buraya dönerim,..
anladığım bu forum olaylarınında iç dinamikleri var, ben özden gelen sesi çıkarırım, kimsenin bana çok farklı bir şey katacağını düşünmüyorum, eğilmişiz dede, kendime ait fikirlerim olmasa şu işte bu bilgimle rekorlar kıracağıma inanıyorum, yani anlamasak, elimdeki araçlar yeterli dede, ama temelde sistemin gidişatına karşı olmam en büyük direnç benim önümde, bunun çözümünü bulamadım,............
bu gün topikleri şöyle bir dolaştığımda diğer arkadaşlarda çok farklı deyiller, cort her geçen gün artıyor, artan istek, cort isteği artıyor, kişiler bıktı artık, kuzunun eğitim dediği bu, bu iki şekilde olur, gün içinde ve genelde,....
gnele dönersek bu bütün dünyada sorun haline döndü, bu şort isteği, insanlar anladı, internet ve iletişim bunu hızlandırdı, artık herkez farkına vardı soyulduklarının, v tipi çıkış bunu aleniyete döktü dede, direnç buna, bu topiğin başlarında çok güzel yorumladık bütün buları, durum gerçekten vahim olsa idi ''v'' olmazdı, 2008 önceden planlı idi, ancak vaşingtonunda önünde seçenek kalmadı, disketten yükselişleri buyüzden, buna mecburlar,....
işte bunu bilenler buradalar ve longdalar,.......iki çanta ile gelip, 4 çanta ile çıkıyor ve yenileri geliyor, ülke tren garına dönmüş durumda, aslında burada sıkışan long oldu gelinen noktada, bizleri bitirdikten sonra düşerlermi bilmem, sokak aç, sokağa para vermiyorlar, sokak paralanmassa bunlar mal devredemezler, kısıra girdi olaylar, sokağa borçlular, şimdi bizede, direç bu yüzden, insanlar istiyor yaşamak istiyor dede.........
vaşingtonun reçetesi burada çalışıyor dede, bu bölge onun için çok önemli, hayatta kalma mücadelesi adeta, irana kadar devamı olan bir süreç, senaryo yazılmış çok önce dede ve artık sahnede, gişe rekorları kırıyor, bu tepebilirde tepmeye bilirde, paraya bakıyor kısaca ve o para esirgenmiyor, işte bunu bilenler yerli ve yabancılar vurgunu yapıyor,........
borsada dönemler vardır dede bana göre, vobun açılışı bir dönemdir 2005 başında, bu en büyük indikatördü, elimizin tersi ile ittik, ben o sıralar hisse alıp satıyordum, kendi çapımda, 6 ay bir gecikme ile başladım buna, okumaya, öğrenmeye çalıştım bu sürede, ama eniyi eğitimi bana burası verdi..........
foruma bu anlamda çok borçluyum, iyi hız yaptırdı bana,......2009 temmuzda başladım, teknik olrak artık gelip gelebileceğim yerdeyim, şimdi eğitim kaldı dede, psikoloji yani, şimdi bunu çalışıyorum, direnmeyi öğreniyorum,....
vob çok şey sağladı yabancıya, arka bahçe oldu, artık çıkma dertleri kalmadı, bu yüzden 2008 de doya doya sattılar vobu, bankaları alışları bu yüzdendi, şimdi buna vobu da eklediler, yakında türev cenneti olacağız dede, öyleki, hayır dediğimizde yunan falan hak getire, bu yüzden evet, hep evet, her şeye evet,........
mortgage mi tabiki dede tabiki,.......emlaksız türevmi olur,........
bu kısır döngü nasıl kırılır dede nasıl,..............[/quote]
Müthiş dertlendirdin beni gandim, bünye fazlasını kaldırmıyor kaldırsaydı hemen sazı elime almış hem çalıp hem söyleyerek bir iki tek de atmıştım, seyrelttik, azalttık...
gandim benim sistemlerim falan yok. çünkü sisteme bakacak zamanım yok. emekliliği bekliyorum. bir kaç sene daha bu şekilde gidecegiz bakalım. bu arada bu gavur döllerini ne kadar soyabilirsem en mutlu türk olacagım. hani itten bir kıl koparmak sevaptır misali. ne tırtıklayabilirsek.
ben bütün topiklere bakmaya çalışıyorum, hizmet eden herkese hürmetim var. ama sonuçta her koyun kendi bacagından asılırmış! şu bunu demiş o şunu yazmış, o şunun adamıymış bu bunun adamıymış bunlar fasa fiso. kişi yenile yenile yenmeyi ögrenmeli ögrenemiyorsa zaten yok olmaya mahkum. mevlana ne demiş "hamdım piştim oldum" ekmegi bile çiğnemeden yutabiliyormuyuz! hayır. o nedenle her şey emekle, zamanla. nerede duracagını bilerek! ve ayrıca planlı hareket etmekte şart, plansız programsız hiç bir şey yürümez. bir yürür iki yürür. sonra it ürür kervan yürür yani sonu hüsran olamaya mahkumdur.
benim kaybedebilecegim param peşinen belli olduğu için kaybetmek bana bir zarar veremez. ben ne kadar kaybedersem kaybedeyim o beni rahatsız etmez bunu biliyorum. o nedenle kaybedersemde hiç oralı olmam. bana göre işin PSİKOLOJİ k sırrı bu. bunun sınırlarını koyana hiç bir şey olmaz. herkes kendini bilmeli.. ve neyi, nasıl, ne kadar taşıyabilecegine kanaat getirmeli..
ülkenin durumunu artık dağdaki çobanda konuşup yorumlayabiliyor, buradaki okumuş adamlarda! bunların arasındaki fark.. çoban koyun güdüyor, okumuşta okutulmuş çobanlarca güdülüyor.
ülke bu şekilde soyulurken çobanın kim olduğuna da zaten kimse bakmıyor.
çok çok daha uzatılabilir bu örnekler diyecegim şu olabilir, dürüst namuslu insanlarla bizi soymaya çalışan namussuzlara karşı birlik olmak yegdir.
bu sadece burada değil başka alanlar içinde geçerlidir. şu topikde dahi insanlar birşeyler paylaşıp birbirine samimi olarak sahip çıkabiliyorsa çok hoş olur. bilgi paylaşılırsa yegdir. kısır döngüyü kırmak için para lazım. parada palada. ee daha ne duruyorsunuz.
hürmetler
iyi geceler