günaydın. Sayın halojen kararınıza üzüldüm bir sürede olsa ara vermeniz umarım sizin için iyi bir karardır
Printable View
günaydın. Sayın halojen kararınıza üzüldüm bir sürede olsa ara vermeniz umarım sizin için iyi bir karardır
Pİyasa yurt dısı kapali iken istahlı alıma dondu..
Banka haricinde onemli hareketlenmeler pek yok.
herkese gunaydın ....neden ustadlar yok bugun hayırdır ınsaallah
[QUOTE=mordak;260129]
İyi geceler….
Mordak’tan sevgiler…[/QUOTE]
boşversene abi, :)
imza gibi oldu artık bu lafın... her mesajın sonuna "artık yazmayacağım,bu son" vs. gibi ibareler ekliyorsun, sonra kafana esiyor gene buraya kusuyorsun öfkeni... yani gene gelip tuhaf mesajlar atacaksın... eminim...
kısır döngü.... her gönderin, bir öncekine o kadar benziyor ki...
"ben böyleyim" diye bir mazeret benim kitabımda yoktur... sen öyleysen o zaman enerjini boşaltacak başka bir yer bulmalısın.... burası borsa forumu.... dök içini güzin ablaya forumu değildir... bizler de psikolog değiliz...
herkesin kötü zamanları vardır,bunları elbet paylaşacağız yeri geldiğinde.. ama kırıp dökmeden...
bilmem anlatabildim mi... lütfen cevap filan yazma artık kapansın bu konu...
ve herkes işine gücüne baksın...
[quote=halojen;260503]boşversene abi, :)
imza gibi oldu artık bu lafın... her mesajın sonuna "artık yazmayacağım,bu son" vs. gibi ibareler ekliyorsun, sonra kafana esiyor gene buraya kusuyorsun öfkeni... yani gene gelip tuhaf mesajlar atacaksın... eminim...
kısır döngü.... her gönderin, bir öncekine o kadar benziyor ki...
"ben böyleyim" diye bir mazeret benim kitabımda yoktur... sen öyleysen o zaman enerjini boşaltacak başka bir yer bulmalısın.... burası borsa forumu.... dök içini güzin ablaya forumu değildir... bizler de psikolog değiliz...
herkesin kötü zamanları vardır,bunları elbet paylaşacağız yeri geldiğinde.. ama kırıp dökmeden...
bilmem anlatabildim mi... lütfen cevap filan yazma artık kapansın bu konu...
ve herkes işine gücüne baksın...[/quote]
sn halojen, sizin projeksiyonda poz taşıyorum...
takmayın olur böle şeyler, kaybeden/kazanan olan yerde psikolojilerde bozuk ee tabii siz çalışmaya devam edin billah payıma okuyorum sizi tebrik ederim.. elinize emeğinize sağlık..
sağlıkla kalın..
bugün de 3 şehidimiz var....mekanları cennet olsun....
aydın bir gün değil....lanet olsun bu şerefsiz köpeklere... tek teselli, 10 leş...
[QUOTE=medet;260508]sn halojen, sizin projeksiyonda poz taşıyorum...
takmayın olur böle şeyler, kaybeden/kazanan olan yerde psikolojilerde bozuk ee tabii siz çalışmaya devam edin billah payıma okuyorum sizi tebrik ederim.. elinize emeğinize sağlık..
sağlıkla kalın..[/QUOTE]
sn.medet ben 71bin üzerinde uzunlarımı kapatıcam... zaten fazla beklentim yoktu bu yukarı hareketten... yurtdışı, özellikle dow çok vahim bir durumda... daha fazla risk almam...
Tüm forum sakinlerine Günaydın, ama aydın bir gün değil bugün :(((
Sayın halojen, bu hareket sizin şu grafik eşleştirmelerindeki feyk harekete benziyor gibi galiba sizce nedir bu durum ?
sn halojen hosgeldınız ....sn boz ayıda umarım katılacaktır bugun ... sn halojen short acma yerınız nerelerdır tahmınen hangı aralıklardan dusunuyorsunuz ..?
[QUOTE=halojen;259660]2007 tepesi....
[IMG]http://i39.tinypic.com/2dguvpe.jpg[/IMG]
ehh... geriye birşey kalmadı.....
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7970/nonamegl.png[/IMG]
..[/QUOTE]
grafiği öne alalım..... kritik noktada olduğumuzun bir kez daha altını çizelim...
[QUOTE=atakir;260521]Sayın halojen, bu hareket sizin şu grafik eşleştirmelerindeki feyk harekete benziyor gibi galiba sizce nedir bu durum ?[/QUOTE]
evet..feyk olmalı sn.atakir... geçen hafta projeksiyonumu vermiştim...72.500'leri geçmesini beklemiyorum...
bence bu atak nisan 2008'deki B , 2007 zirvesindeki son I tepesini oluşturuyor...
[QUOTE=paradigma;260522]sn halojen hosgeldınız ....sn boz ayıda umarım katılacaktır bugun ... sn halojen short acma yerınız nerelerdır tahmınen hangı aralıklardan dusunuyorsunuz ..?[/QUOTE]
kısa pozisyonu tepe tamamlanınca açmayı düşünüyorum sn.paradigma... yani kafamda bir nokta yok... yapı nerde tamamlanırsa orda... ama muhtemelen 70binin üzerinde bi yer olacak..