[quote=jani;226199]Bugün...71 800 kapanış bekliyorum...[/quote]
kuzum gerçek mi?
yüzüne bi su serpsen..
Printable View
kuzum gerçek mi?
yüzüne bi su serpsen..
Bizde siyasi bir ekonomi var, bu 2006 yılından itibaren hızlandı, para ver ala dayalı, daha dğrusu hem parayı veririm hem alırıma dayalı, bunun dengeleri değişmeden borsa nın hatırı sayılır düşüş yaşaması çok zor, buna kazan kazan deniyor, ismide var,.......
şimdi adamın bu bölgede siyasi bir yatırımı var,......bu yatırımı bir çok kanaldan finanse ediyor, byrağı ise borsada göndere çekiyor, bayrağı dik tutacak ki, siyasi bölgesel gelecek zarar görmesin, tersi durumda veya ev ödevleri yapılmadığı taktirde bu öncesinde tehdit düşüşü yapar,........
Ev ödevleri yapılıyormu, hemde çok başarılı bir şekilde!, dolayısı ile klasik borsa bizde şu an için çalışmıyor, ...........
benim bu gün için en dibim kuzu, mov oradan geçiyor, 71774, eyi ölçmüşsün,....
72100 bu güne öperim başıma koyarım,........
[quote=indregandi;226182]ulam neredesin sen,[/quote]
[quote=indregandi;226242]benim bu gün için en dibim kuzu, mov oradan geçiyor, 71774, eyi ölçmüşsün,....
72100 bu güne öperim başıma koyarım,........[/quote]
yav ruyamı görüyonuz...şakamı yapıyonuz.......73000 altında kapasında..o bile zor...
cadı apla gelsin de söylesin:) 63200 üstü garan garan diye 78li fezaya yolculuk olabülüü vay a...*q.*
dovu sanki disketten oynatıyorlar, yazlılımı var sanki, komplo deyil bu, ......
goverment alımlarından burada çok defa bahsetmiştik, new yorkun ayusu new yorkta deyil demiştik, bir kısmı burada örneğin, üstünde boğa postu olan ayular,....
filmin birinde vardı, yazlım yapıp nikkeiden başlamışlardı, new yorka kadar,.......
[quote=eksper;226244]yav ruyamı görüyonuz...şakamı yapıyonuz.......73000 altında kapasında..o bile zor...[/quote]
halisülasyon bu exper, akıl ve ruh sağlığı kalmadı, göz göre göre, .....
72900 bile bu gün öperim bunu,.....
[quote=indregandi;226251]dovu sanki disketten oynatıyorlar, yazlılımı var sanki, komplo deyil bu, ......
goverment alımlarından burada çok defa bahsetmiştik, new yorkun ayusu new yorkta deyil demiştik, bir kısmı burada örneğin, üstünde boğa postu olan ayular,....
filmin birinde vardı, yazlım yapıp nikkeiden başlamışlardı, new yorka kadar,.......[/quote]
bunun için şöyle derler! ite bak! yattığı yere bak?
[quote=indregandi;226255]halisülasyon bu exper, akıl ve ruh sağlığı kalmadı, göz göre göre, .....
72900 bile bu gün öperim bunu,.....[/quote]
buyur günün tepesinden kapanış yaptı........sıkıysa cort kalın....
[quote=eksper;226262]buyur günün tepesinden kapanış yaptı........sıkıysa cort kalın....[/quote]
ölümüne cort, exper, iti an çomağı hazırla,.................
[quote=indregandi;226265]ölümüne cort, exper, iti an çomağı hazırla,.................[/quote]
yarın banko artı gap var ...demedi demeyin......
Geceye flat.......