[QUOTE=truva;113872]fdji için 8400 kadar problem yok
longlar için
yavaş yavaş çıksın
uçanda kaçanda gözüm yok
düzeltmesini yapsın
long olmayanlara fırsat versin[/QUOTE]
Hocam gözünü seveyim 10 haftadır çıkıyoruz yavaşımı kaldı.
Printable View
[QUOTE=truva;113872]fdji için 8400 kadar problem yok
longlar için
yavaş yavaş çıksın
uçanda kaçanda gözüm yok
düzeltmesini yapsın
long olmayanlara fırsat versin[/QUOTE]
Hocam gözünü seveyim 10 haftadır çıkıyoruz yavaşımı kaldı.
pazartesi akşamki bizim vadelinin isteksizliğini (dow hızlıbir şekilde +1 in üzerine atarken bize veriyolardı) de göz önünde tutarsak.. fdow -0,50 ve daha aşağı olursa bence aşaya gap olur... diye düşünüyorum
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113805]Seni calistiriyorlardir hakkini aliyorsundur.Ya ben calisip da verdikleri parayi gorse idin
.Hatirlatma bana o gunleri.O yuzden cok calismak guzeldir.hic 150 ytl ye calisan 4 sene once aranizda varmi?Asgari ucret o zaman 300 lira falandi.Hatta patron ben kimseye izin kullandirmadim burada ilk defa sen kullaniyorsun hem de 150 lira aliyorsun dedi.1 gun iznimi cok gordu.Hem de 150 lira da vermemis daha onceden kimseye.Ellerinde 2 tane koca koca damacana ile gezmek eglence vermiyordu.Binalara su goturuyordum.Koca sitenin suyu benim ellerimde idi.Ama 150 lira da olsa hayati ogrenmek gerekli idi ve benim 150 liraya ihtiyacim vardi.O yuzden cok calis ve ogren.Ileride de patronmusun bilmiyorum ama ileride olursan zulm etme isciye.Biz hep zulm gorduk.Yapacak birsey yok.Ama biz yine iyi imisiz orada.Bu taylanttaki zulm daha pislik.Jiplerle gezenler ve sabahlara kadar et parcalayanlar var burada.Bu yuzden dunyaya tapmak isime gelmiyor.Masalllll.Hadi kolay gelsin.[/QUOTE]
şu an belki çok çalışmamın karşılığını alıyorum, ama alamadığım zamanlarda oldu gökhan. askeri ücrete ,sigorta v.s. yok çalıştığım dönemlerde oldu.. ki maddiyat yönünden çok rahat bir çocukluk geçirdim ben.. babamın inşaat şirketi vardı.. evler, arsalar, arabalar v.s. gani... sonra ben lisedeyken işleri bozuldu babamın ve iflas etti.. o kadar mal mülk herşey gitti bir anda, oturduğumuz eve kadar haciz geldi.. babamın sağlığı bozuldu, herşey bir anda tersine dönmüştü.. keşke senin gibi çocukluğumda öğrenseydim hayatın o yüzünü de gençlik yıllarım heba olmasaydı..
ben üniyi kazandığım halde okuyamadım yaşadığımız sıkıntılardan dolayı.. yaz tatillerinde ünide okuyan arkadaşlar geldiğinde bahaneler uydurur gitmezdim yanlarına, çünkü onların üni anılarına tahammül edemiyordum..üüü daha sonra üni sınavlarına tekrar girdim ve binbir zorluklarla bitirdim... saat 4'e kadar işte çalışıyordum.. saat 4'den sonra üniye gidiyordum(2.öğretimdi) ve akşam eve gelmem saat 9'u buluyordu.. o saatten sonra mutfağa girip yemek hazırlıyorum v.s. ve gece 2-3 e kadar ders çalışıyordum.. (ki bu yıllarda sorumlu olduğum yüzlerini birkaç saat görebildiğim, yada göremediğim bir eşim ve bir de oğlum vardı)
o sıkıntılı yılları unutmadım, unutamam.. kimisine fırsatlar altın tepsiyle sunuluyor, kimisi de tırnaklarıyla kazıyarak geliyor biryerlere işte..
Atlas Çenen düşmüş bakıyorum.. :D Deplasmanda fazla takılma derim anladın sen onu ...
[quote=BOSNALI;113877]Atlas Çenen düşmüş bakıyorum.. :D Deplasmanda fazla takılma derim anladın sen onu ...[/quote]
WAY,,, seni buralarda görmek,,,,,,,,, Kırmızı kar mı yağacak ne!!!!! :D:D:D
Yaw napalım,,,,!!!! İznin bitmesine az kaldı,,, zaten,,, ekran izlerken gırgır şamata yapıyorum işte,,,,,,,,, kendi kendime,,,, zaten kafama göre birini bulamadım,,, bi dene tolgam var,,, takılıoz,,,,
Buraya geldim geleli uzun diom ,, kimse sallamıyo zaten,, yazmıcam bi daha ;)
[QUOTE=jerfin;113875]şu an belki çok çalışmamın karşılığını alıyorum, ama alamadığım zamanlarda oldu gökhan. askeri ücrete ,sigorta v.s. yok çalıştığım dönemlerde oldu.. ki maddiyat yönünden çok rahat bir çocukluk geçirdim ben.. babamın inşaat şirketi vardı.. evler, arsalar, arabalar v.s. gani... sonra ben lisedeyken işleri bozuldu babamın ve iflas etti.. o kadar mal mülk herşey gitti bir anda, oturduğumuz eve kadar haciz geldi.. babamın sağlığı bozuldu, herşey bir anda tersine dönmüştü.. keşke senin gibi çocukluğumda öğrenseydim hayatın o yüzünü de gençlik yıllarım heba olmasaydı..
ben üniyi kazandığım halde okuyamadım yaşadığımız sıkıntılardan dolayı.. yaz tatillerinde ünide okuyan arkadaşlar geldiğinde bahaneler uydurur gitmezdim yanlarına, çünkü onların üni anılarına tahammül edemiyordum..üüü daha sonra üni sınavlarına tekrar girdim ve binbir zorluklarla bitirdim... saat 4'e kadar işte çalışıyordum.. saat 4'den sonra üniye gidiyordum(2.öğretimdi) ve akşam eve gelmem saat 9'u buluyordu.. o saatten sonra mutfağa girip yemek hazırlıyorum v.s. ve gece 2-3 e kadar ders çalışıyordum.. (ki bu yıllarda sorumlu olduğum yüzlerini birkaç saat görebildiğim, yada göremediğim bir eşim ve bir de oğlum vardı)
o sıkıntılı yılları unutmadım, unutamam.. kimisine fırsatlar altın tepsiyle sunuluyor, kimisi de tırnaklarıyla kazıyarak geliyor biryerlere işte..[/QUOTE]
Herkesin hayatı ayrı bir roman
Allah hiç kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin...
[quote=jerfin;113850]en son 8600 ü denediğinde dow 9000 olacak, biz 50.000 olacağız naraları atılmıştı.. sonra n'oldu..:) ve yine aynı tablo..:..: 1 ay gibi kısa bir sürede bankalar ikiye üçe katlamış, endeks hiç düzeltmesiz 15.000 puan çıkmış... hee 50.000 olacağız, hatta 50 kesmez 80-100 olacağız..:..::..:[/quote]
o naraları atanlardan biri de sendin diye hatırlıyorum ama... :..:
bu arada çağrımıza kulak verip avatarı "düzelttiğin" için teşekkür ederiz cümletencek. :D
herkese günaydın... marakes nerelerde yaw, yazmıyor bir süredir.
bi sıkıntısı yok inşallah.
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler.bol kazançlar
Gunaydın boL ve BereketLi kazançLar
[QUOTE=temese;113880]Herkesin hayatı ayrı bir roman
Allah hiç kimseyi gördüğünden aşağı düşürmesin...[/QUOTE]
Sn.Temese sizi burada görmek çok güzel.Hoşgeldiniz! +.
Bu arada unuttuk yav. Forumun güzel insanları hepinizede günaydın!
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar