[QUOTE=Astatin;301558]Günlük grafta TGG=2 ye düştü.....Tiikaytt..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way[/QUOTE]
pardon ben yeniyim TGG neyyy ?? vob un çaylağı olup da Tümden Geriden Gelenler mi ola ki....dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;301558]Günlük grafta TGG=2 ye düştü.....Tiikaytt..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way[/QUOTE]
pardon ben yeniyim TGG neyyy ?? vob un çaylağı olup da Tümden Geriden Gelenler mi ola ki....dng
[quote=akillipara;301569]pardon ben yeniyim TGG neyyy ?? vob un çaylağı olup da Tümden Geriden Gelenler mi ola ki....dng[/quote]
Yok Tüm Gıçı Gırrıhlar..demek:..::..::..:
TGG=Trend gücü göstergesi..0-4 arası değer alır.. 2 denge noktasıdır...altı bear üstü bull bilinir..tamemen benim fanztezi bir indiktörümdür. bu yüzden ciddiye almamanı şiddetle öneririm....lelele
Spot 30 seans arasına güçsüz girdi, 87900 altında son çıkış trendini iyice bozan işareti verecek, o sebeple durum ortada şimdilik, ama ben yukarı yönde ilerleyeceğimizi tahmin ediyorum, ters durumda rehvete kapılmamalı.
DEVREN SATILIK TOPİK...SAHİBİNDEN (İlgilenenler selçuklu ya PM atsın)...
Way be selpatros..dopiğine az şefkat göstermeni anlıyokta, satılığa çıkarman aybolmuş..üwwwwwwww...
selpatros, fifa gözlemcisi olmasın, saha da oyuncu olsun kampanyası...üwww
vay 5 likte bıcak kemiğe daynmış görünüyor ulen gene ne şorttan ne longdan bi cacık yok anlaşılan :o
925 şortları 800 den kavırladım...du bakalım
sabah demiştim 5 likteki tersliği asti bence 5 liğide dikkate almakta fayda var özelliklede pupu larda :(
19/10-21/10 diplerine bak pupuları göre bugün bu diplerden şortları kapayıp flatlamak gerekirdi he long açılırmıydı düşük kont ile mümkündü bende :(
[quote=a.kaya;301578]sabah demiştim 5 likteki tersliği asti bence 5 liğide dikkate almakta fayda var özelliklede pupu larda :([/quote]
Baki kalan şu vob da bir boş pupu bir de nunu dur...
sayın kayaboss
[QUOTE=Astatin;301574]DEVREN SATILIK TOPİK...SAHİBİNDEN (İlgilenenler selçuklu ya PM atsın)...
Way be selpatros..dopiğine az şefkat göstermeni anlıyokta, satılığa çıkarman aybolmuş..üwwwwwwww...
selpatros, fifa gözlemcisi olmasın, saha da oyuncu olsun kampanyası...üwww[/QUOTE]
patron farklı ligde maçlara devam şimdilik ... belki dönebilirm ama voba .. ühühü :o:o .. bu dopik benim değil patron ... voborsanın kanalizasyonu dopiği .... ucu nereye çıkarsa artık ... :D:D:D
gahretsin 850 deki satışlarım gitmedi
üwwwwwwwwwwwwwww 575 üwwwwwwwwwwwwwwww *******************************************************************************************
way arkadaş ya bu pala tefi almış eline kendi kendine oynuyor
şu tgg formülü ne olsa acep