-
[quote=a.kaya;367201]HATA YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞLTİM KAPAMAKLA :o TEKRAR 275 DEN LOGLADIM :([/quote]
abi neden büyük harfle yazıyosun..bizemi gızıyosun:D:D
teprik ederim gayatron...abi kriz mirz abd borç ödemee hikayesi falan olsa bu avrupa borsaları tepetaklak giderdi..şimdi biz yükseliriz..sonra abd den iyi haberler gelir..abd yükselir..sonra biz biraz daha yükseliriz... orda filatıngo yapıp duruma bakarız..:D:o:o:o ama hementaban da olabiliriz kim bilir..ama bence tavan olalım:D şort skuzisiz graş, lonk skuzisiz ran olmaz derler eskiler:eek:
bu arad kayapatron...saat 11 itibariyle 60 dklık PUPUlardan bahsedeceğine o kadar emindimki..yanıldım..
yalnız bu gold abd den ne gelirse olsun ranacak..öyle duri...long live ekim vade 3 adet numunelik vobgoldlar
-
saraylı abim, hala tg ler satta mı?? 73575 gördü sanırımçç tşk ler..
-
[quote=nemaproblema;367198]sizin sistemle başedemeyeceğini anlayınca pala, mobese kameralarından bakmış postaneye gittiğinizi görüp fırsattan istifade parasını geri çaldı galiba :::.dng[/quote]
farketmez,başında da olsam ,hiç işlemim yoktu sisteme göre...:)))
varsa pala diye biri ,istediğini yapabilir,:)
-
[quote=a.kaya;367201]HATA YAPTIĞIMI [COLOR=red]SÖYLEMİŞLTİM[/COLOR] KAPAMAKLA :o TEKRAR 275 DEN LOGLADIM :([/quote]
patron..seviyorum senin yorumlarını:):):o
-
[quote=nedim972;367203]saraylı abim, hala tg ler satta mı?? 73575 gördü sanırımçç tşk ler..[/quote]
evet satta..
-
lem herifler şimdi doları bozup hisseye girseler deli para kazanırlar ufff beee
herşey yabancılar için sanki :mad:
-
[quote=a.kaya;367207]lem herifler şimdi doları bozup hisseye girseler deli para kazanırlar ufff beee
herşey yabancılar için sanki :mad:[/quote]
ivit..Delikanlı Jölibut yazısında öyle demiş.. hisse ve tahvil alacaklar demiş..enteresan adam bu.. piyasalar bozunca "yabancılar ve yerli işbirlikçileri Türkiye ye komplo kuruyorlar" diyor...piyasalar iyi olunca "Yabancı ve yerlilerin piyasaya güveni tam" diyor:Dşort günah
-
şimdi sabah sabah niye -2bin yaptı sonra da bi haberle 2 bin runnndı bu şerrolar anlamak mümkün deeel, bu arada bu 2bin points runn-maların sonrasına dair çetele tutan vaaamıdır acaba?? sn. astatin de kesin vardır ama o crushçı olduğundan sadece aşağıya ruunerken kendine not dutmuştur:):)
-
:..:[quote=nemaproblema;367209]şimdi sabah sabah niye -2bin yaptı sonra da bi haberle 2 bin runnndı bu şerrolar anlamak mümkün deeel, bu arada bu 2bin points runn-maların sonrasına dair çetele tutan vaaamıdır acaba?? sn. astatin de kesin vardır ama o crushçı olduğundan sadece aşağıya ruunerken kendine not dutmuştur:):)[/quote]
nemaproblema patron,
benim çetelem şöylr: sabah açılışta malın yarısını 723xx ort ile flatingo...kalan 4k yı 71025 e kavırma yazdım balık amma 71400 den dönmüş lebron..dönmüş diyorum çünkü o esnada toplantıdaydım...sonra toplantı bitip yerime intikal ettiğimde hülülülülülü bir attack olduğunu ve avropyanın dram içinde olmadığını görünce o 4k yı da 726xx den kavırma ttim..en son 73250 den 3k longum... astatin in seyir defterind ebunlar yazar... ben sadece kdni ranmalarımı ve graşmalarımı tutuyorum patron.dng ayrıca "astatin lonk olamaz, olsa da kazanamaz türünden asılsız soykırım iddialarının tekrar gündeme gelmesinden unmusterihim":D bunları boşa çıkarmak için ah ada 4K lonk oldum:..:
-
Şekil 1-A (Gayatron PUPUları 60 dklık graf)
[IMG]http://i56.tinypic.com/f9l5hd.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;367210]:..:
nemaproblema patron,
benim çetelem şöylr: sabah açılışta malın yarısını 723xx ort ile flatingo...kalan 4k yı 71025 e kavırma yazdım balık amma 71400 den dönmüş lebron..dönmüş diyorum çünkü o esnada toplantıdaydım...sonra toplantı bitip yerime intikal ettiğimde hülülülülülü bir attack olduğunu ve avropyanın dram içinde olmadığını görünce o 4k yı da 726xx den kavırma ttim..en son 73250 den 3k longum... astatin in seyir defterind ebunlar yazar... ben sadece kdni ranmalarımı ve graşmalarımı tutuyorum patron.dng ayrıca "astatin lonk olamaz, olsa da kazanamaz türünden asılsız soykırım iddialarının tekrar gündeme gelmesinden unmusterihim":D bunları boşa çıkarmak için ah ada 4K lonk oldum:..:[/QUOTE]
sn. asti , thanks, dimekki jölebolu'nun işbirlikçi lafından korkup sen yimişsin bizim şörtlerin peresini, yeşşeee.brv sabah hesabı o kadar kabarttıktan sonra işlemsiz geçirince bugün de zarara geçirttin ya bizi py helal sana :::.brv
-
haddimize mi kızmak ustad ayıp ettin bak şimdi kızdım :..:Ya hocam klvayenin capslock na bakmadan yazıyorum bazen ekrana da bakmıyorum tabiki sonra bi bakıyorum cümle bitmiş aman diyorum boşver admin küçük harfe çeviriyor zaten diye bırakıyorum.Ama bazen çevirmiyor nedense :(
bu arada yorumlarıma hasta olduğunu biliyordum zaten.:D
[quote=Astatin;367202][B]abi neden büyük harfle yazıyosun[/B]..bizemi gızıyosun:D:D
teprik ederim gayatron...abi kriz mirz abd borç ödemee hikayesi falan olsa bu avrupa borsaları tepetaklak giderdi..şimdi biz yükseliriz..sonra abd den iyi haberler gelir..abd yükselir..sonra biz biraz daha yükseliriz... orda filatıngo yapıp duruma bakarız..:D:o:o:o ama hementaban da olabiliriz kim bilir..ama bence tavan olalım:D şort skuzisiz graş, lonk skuzisiz ran olmaz derler eskiler:eek:
bu arad kayapatron...saat 11 itibariyle 60 dklık PUPUlardan bahsedeceğine o kadar emindimki..yanıldım..
yalnız bu gold abd den ne gelirse olsun ranacak..öyle duri...long live ekim vade 3 adet numunelik vobgoldlar[/quote]