-
[quote=indregandi;333366]ilginize çok teşekkürler arkadaşlar,......geçmişte yaşadığım bir sorundu çözümü mtx le paylaşmıştım ama düzeltemedik, eski sürümü yükleyince ortadan kalkmıştı, her indikatörde problem yok ama ara yüz istiyenler yapışıp kalıyordu, örneğin bir indik tanımladınız, indiğin kullanım aralığı 5, 50 arası, siz bunu 1 de görmek istiyorsunuz, ara yüz sizden 5 istiyor en az, 5 yapıp uygula diyerek indiği data penceresine yapıştırdınız, sonra datadaki indiğe tıklayıp açılan pencereye kaydet dediğinizde formülünde yeniden tanımladığınız 1 değerine gelmesi gerkli, yeni versiyonda gelmiyor eskide geliyor, sorunum bu,.....bu konuda çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim,....[/quote]
hocam tam anlayamadım ama şöyle bir
K1:=Input("C",0.001,100000,1);
indik tanımı işinize yarıyor mu!..
-
[quote=indregandi;333369]malesef sayın enorton silmiş, sürüm aynımı acaba, 2.6.9 mu,....[/quote]
enorton silmemiştir, rapidshare belli bir süre indirilmeyen dosyaları otomatik olarak siler, ondan dolayıdır.
neyse, 2 tane link var, hangisi denk gelirse bakın.
hangi sürüm olduğunu hatırlamıyorum, kurulum başlarken yazar.
-
[quote=tr_hope05;333370]hocam tam anlayamadım ama şöyle bir
K1:=Input("C",0.001,100000,1);
indik tanımı işinize yarıyor mu!..[/quote]
data penceresinde reflexs yok yani, mesala o formülü o haliyle tanımladınız, sonra seans esnasında birde bunun
K1:=Input("C",0.001,100000,[B]5[/B]); ini görelm dedik, bu yapışıp kalıyor, eskide bu olmuyor yenide oluyor,:confused:
-
silsen olmuyor, silmesen olmuyor, donmalar bir yana, sistem testerde eski tarattığm sistemleri yeniden tarattığmda getiri eğrisini düz çizgi veriyordu, idare idare el kol bağlandı kaldık öle,.....sonunda yeter dedim, şimdi yine pişmanız abi, sıktı artık bu iş,....
-
sığır güden ne yaptı + - nedir davarın durumu, en son suluyordu,...
-
6 point yukarıdan kapamış, .........yazık ya,.....rezil rüsva oldular, lem olum sal kendini aşağı, bırak maya takvimini falan,....korkmayın olum, sürüye birşey olmaz lem,....
-
[quote=indregandi;333379]sığır güden ne yaptı + - nedir davarın durumu, en son suluyordu,...[/quote]
[IMG]http://i53.tinypic.com/2urtv6v.png[/IMG]
-
yarın short için 79825 önemli, geriye kalan takas makas karo kızı papaz,......
-
şimdi bunlarda tonla para var inanılmaz çok, ama bedava kimseye vermiyor bunlar,....
şimdi afrikayı kuzeyinden borçlandıracaklar, bireye inecekler orada, demokrasi içun,...
-
demokrasi bireye ulaşmanın aracı oldu, iyi bir şey demokrasi, kimse kötü diyemez, bu ortak paydayı oluşturuyor o yüzden kürede, özgürlük yolunda etnik hareketler kullanılıyor, etnik hareket ulus devletlere saldırarak bireyi serbest bırakıyor, ulus devlet kalkıyor, birey geliyor ve birey globalizm tarafından donatılıyor, para bireyin harcamasına sunuluyor, talep içun, ancak borçlu devlet oluyor, taviz içun ..... ulus devlet kalkınca orduya da gerek kalmıyor, yerel kolluk yetrli olsun isteniyor, mısırda örneğin ordunun önemi ortaya çıktı, herkes yerdi biribirini yoksa, ama kanal ordusu, ama deyil, sonuçta ordu,.........
-
Hocam şu VIX e karşılık dow da baktığınız indiği inceliyorum da, bu vix geri dönüyor aşağı yöne..adam olması için günlük kapanış en azından 16,5x lerde olmalı..ipucu vermiyor hala!..tersine iyimselik aldı başını yürüdü..marsa kadar gider bu!
-
Bugün ve yarın finans sektörü K/Z açıklayacak diye biliyorum. Aklımızın bir köşesinde olsun.