-
[QUOTE=indregandi;436943]millet kerizmi anasını satiim 5000 5000 işten çıkarıyor hemen, ya para gelecek bencaminler transfer yapılacak, ya böle,..
arası kalmadı, 70 den beri böyle,...bu günün olayı deyil,...[/QUOTE]
hocam bu deyyusların çok uzun ömrü kalmadı galiba bizler görürmüyüz dağılıp gittiğini bu deyyusun? :D
-
[quote=TIFIL;436949]hocam bu deyyusların çok uzun ömrü kalmadı galiba bizler görürmüyüz dağılıp gittiğini bu deyyusun? :D[/quote]
göremiyecez,....hem görmesek iyi olur,...sisttir edin,...
en azından evimiz barkımız var,....ama bu deyyuslar ışınlanmayı bulamazlarsa milletin çekeceği var ellerinden,...
adil bölüşmek bu kadar zormu len bu isnsanoğlunun yaradılışında,....
onaca bilime rağmen,..
içi güdü hep egemen,...
-
beklerim efenim aşağılardayım ,...
-
ayakkabılarınızı cilalıyorum,...
-
benimki bu duble olacak olan,..olursa olmassa yok,.....
kaideli yerden hani olursa olur yerinden,...
98900 diyorya onun aşağısındayım,....iki bar koymuş oraya diplerini 98900 yapmış, stop oraya gelecek zaten bir sonrakinde aktif olarak,...
aktif yeri orası yani,..sl ise 800 de olacak,...bu esanada,...patlarsa 800 den patlayacak,...
bunlar olasılık haliylen,...duble için çokda müsait dettyil aslen,..
dedik ya çarşamba günü diye,...şimdi buradan yalkaln çarşambayı bekle,...
selde alabilir,...
olmaz,...deyilmi,....
-
[url]https://join.me/instant_remedy[/url]
hocam burası ilginizi çekebilir diye verdim ...
-
bu deyyus beklenti yaratıyor,...katılım istiyor ama fiyata gitmiyor,...sadece katılın diyor,....
kerizmi lan millet,...
-
[quote=TIFIL;436958][URL]https://join.me/instant_remedy[/URL]
hocam burası ilginizi çekebilir diye verdim ...[/quote]
helal sana tıfılım reeltime deep mi bu,...
-
[QUOTE=indregandi;436960]helal sana tıfılım reeltime deep mi bu,...[/QUOTE]
evet hocam canlı canlı :D
-
[quote=TIFIL;436963]evet hocam canlı canlı :D[/quote]
süreli ama,...
bir özel atta okuyim ben,...nedir ne deyildir,...nasıl kullanılır ,...çıtırmı bari,...
-
[QUOTE=TIFIL;436814]s.a
kazançlı bir hafta olması dileğimle..
pivotum:98100
desteklerim:97450- 96150 - 95450
dirençlerim:[COLOR="Red"]99400[/COLOR] - 100000 - 101400...bence..[/QUOTE]
birinci dirence geldik sıradaki gelsin :D
-
[QUOTE=indregandi;436965]süreli ama,...
bir özel atta okuyim ben,...nedir ne deyildir,...nasıl kullanılır ,...çıtırmı bari,...[/QUOTE]
hocam bunu bana citivan vermişti..ben açıp bakıyorum sadece..detayı o daha iyi biliyordur..okuyunca cevap verir galiba sanırsam...
-
[quote=TIFIL;436967]hocam bunu bana citivan vermişti..ben açıp bakıyorum sadece..detayı o daha iyi biliyordur..okuyunca cevap verir galiba sanırsam...[/quote]
annadım,....brv
-
[QUOTE=indregandi;436965]süreli ama,...
bir özel atta okuyim ben,...nedir ne deyildir,...nasıl kullanılır ,...çıtırmı bari,...[/QUOTE]
ücretsiz üyelik istiyor sabah girdinmi sonra akşama kadar devam bana fena gelmedi bak istersen abi
-
driver lar,
99025 e 99050 bakalım agresif longu verecekmi,...
-
[quote=citiwan;436969]ücretsiz üyelik istiyor sabah girdinmi sonra akşama kadar devam bana fena gelmedi bak istersen abi[/quote]
pekde küfür var be citi orada,...hani ahlakımız bozulmasın sonra,...
acayip bir deşarj yerine benziyor,...hani hewrkes terste kalmış bir compoziisyon egemen gibi, ilk bakışım tabi,...he,...
-
[QUOTE=TIFIL;436967]hocam bunu bana citivan vermişti..ben açıp bakıyorum sadece..detayı o daha iyi biliyordur..okuyunca cevap verir galiba sanırsam...[/QUOTE]
ya kardeş neden mehmet verdi demiyon daha samimi olur :D
-
[QUOTE=indregandi;436971]pekde küfür var be citi orada,...hani ahlakımız bozulmasın sonra,...
acayip bir deşarj yerine benziyor,...hani hewrkes terste kalmış bir compoziisyon egemen gibi, ilk bakışım tabi,...he,...[/QUOTE]
heç dikkat etmedim ben sadece resim kopyalamak için kullandığım için farkında değilim
-
5 likte son o 500 e olan atağı tepe dipçilerden kaçırmışlar,...16:05 barı,...
-
[quote=citiwan;436973]heç dikkat etmedim ben sadece resim kopyalamak için kullandığım için farkında değilim[/quote]
iyi abm sen ayrıntıyı bir yazarsan özelden zahmet vermez isek, ..nasıl bir faydalanma sağlar anlamında,...
-
[QUOTE=indregandi;436971]pekde küfür var be citi orada,...hani ahlakımız bozulmasın sonra,...
acayip bir deşarj yerine benziyor,...hani hewrkes terste kalmış bir compoziisyon egemen gibi, ilk bakışım tabi,...he,...[/QUOTE]
edebiyatı geniş olnaların yeri galiba..bende yazılanlara pek bakmıyom hacime bakıyom yetiyor :D
-
[quote=TIFIL;436976]edebiyatı geniş olnaların yeri galiba..bende yazılanlara pek bakmıyom hacime bakıyom yetiyor :D[/quote]
iyi bakalım,...
hacim iyi çocuktur tanırım kendisini,...
katı sıvı gaz hacim ve kütle idi,...
-
[QUOTE=citiwan;436972]ya kardeş neden mehmet verdi demiyon daha samimi olur :D[/QUOTE]
kimliğin deşifre olmasın diye demedim mehmet kardeş verdi diye ,burada başka mehmetlerde olabilir dimi :D
-
bir kahve daha koyim bakalım,....
-
[quote=indregandi;436970]driver lar,
99025 e 99050 bakalım agresif longu verecekmi,...[/quote]
devam bu durum,...gelişme işte o zirve kırılırsa olur,...
-
[QUOTE=indregandi;436975]iyi abm sen ayrıntıyı bir yazarsan özelden zahmet vermez isek, ..nasıl bir faydalanma sağlar anlamında,...[/QUOTE]
abi kafana göre at yalan yanlış üyelik sonra o mail ve şifreyle gir istediğin kadar resim yükle
-
[quote=citiwan;436982]abi kafana göre at yalan yanlış üyelik sonra o mail ve şifreyle gir istediğin kadar resim yükle[/quote]
okey,...
-
ENDEKS 100 beklenen seviyelere geldi.kapanış önemli. ancak vob30 hala tırmanış alameti vermiyor..ilginç bir durum değil mi?
-
[quote=indregandi;436970]driver lar,
99025 e 99050 bakalım agresif longu verecekmi,...[/quote]
aynı,...
[img]http://666kb.com/i/cc2gya3zre25ufmbi.png[/img]
-
neyse günlük analizimiz doğrudur,..
99300 altı/üstü meselesi ve,....
1013xx olayı,...
1013xx ise 8y veya 8 d ye gider,...sanırım çarşamba günü buda belli olacak,...
-
diğer ölçümüz hep usd haftalıkta, 5.39461 dir baştan beri,...
altı / üstüdür,...
-
yani yarın veçarşamba +1000 er yükselebilir diyorsun hocam :D
-
macro dur,...macro rakamdır dolaysı ile ara yer alıp veremem buna, am şu en azından eski yanlış ve benim yanlışım da doğrudur deiğim,
5.43888 yanlış kalmadı ise aklımda bunun öncesinde faydalı olabilir,...
-
-250-300 olan makas kapandı gibim...
-
[quote=TIFIL;436990]yani yarın veçarşamba +1000 er yükselebilir diyorsun hocam :D[/quote]
çarşambayı bilmem, o belli olacak çünkü, ama yarın ihtimal 1013xx gitmli , çünkü bunu sağlayıcı şart altı/üstü olarak 99300 dü, ...
çarşamba gidiş dönüşte olabilir, sonuç olarak 1013xx günlükte ciycileyi kuracak yer,...
-
ya kuracak ya kuramıyıcak,...
-
şimdi celinin 3
martı vardı,.. deyilmi, bu gün 4 mart,..
yarın 5 mart,
çarşamba 6 mart, kedi günleri,...
celi bunu 72 saatle müşade altında tutyordu, ben celinin analizlerini bilemem,...celiyi bilirim ama anlizlerini bilmem,...o da benimkileri bilmez,..ama kabaca bir 72 saat müşade zamanı bu tip durumlarda hatırlıyorum,...
3 mart + 72 saat,.. demk olur bu,...ki
6 mart yapar,..yani çarşamba,...
bende farklı olarak burası için rakam var,
yere var,....zamn ve ilaveten nokta var, bu zamn iki yerdrden destekli şimdi,...
işin ilginci elmasın dediği gibi, celiyle bu tarihler bir süredir uzunca bir süredir örtüşüyordu,...ama bir süre benimki malum 2 hafta şatı ama yakaladım ve manya bağladım,...şimdi kemerimi süslüyor,...
celiye sadırı bu nedenle haksızılık ,....hazımsızlık, çekememezlik,...
çünkü iki farklı kişi iki farklı analizle, ortak bir tarihte buluşabiliyorsa,...bu bunun en büyük ispatıdır bana göre,
aynen böle,...
3 mart+ 72 saat celiden, 6 mart benden,...kusursuz bir uym bu,...
-
ben şimdi dubleyi sildim, yarın bakarım duble işne,..
gerçi yarın bir müddet olmayabilirim,..öğlen,...
-
-
Sayın indragandi yanlış hatirlamiyosam 1 Mart olacak.