from now on bull arkadaşımız için geçmiş olsun. kendileri gerçekten saçma sapan yazılarıyla hep baş tacı olmuştur...
Printable View
from now on bull arkadaşımız için geçmiş olsun. kendileri gerçekten saçma sapan yazılarıyla hep baş tacı olmuştur...
şaka yapıyorum . Ben halimden çok memnunum . Hesap vermemek için evlenemedik
bile . Zaten yıllarca makinaya yeterince hesap verdim . Artık hür'üm :)
Bazı arkadaşların hayatı borsa gibi oyun ama para kaybettim canım sağolsun olarak zannetsede. Hayat o kadar kolay değil ve bunu yaşayanlar için küçümsense de yaşadıkları anda ki tavırları gerçeten süper. Ben bunu görmek için 10000 puan zarara razıyım..
[QUOTE=gnome;440180]şaka yapıyorum . Ben halimden çok memnunum . Hesap vermemek için evlenemedik
bile . Zaten yıllarca makinaya yeterince hesap verdim . Artık hür'üm :)[/QUOTE]
Aha esraya fırsat bir aday...gelecek desen süper üzerine yaparsan hatunun olay tamam.
AMA EN ÖNEMLİ KISIM ÜZERİNE YAPMA:D:D
[quote=kurt;440181]bazı arkadaşların hayatı borsa gibi oyun ama para kaybettim canım sağolsun olarak zannetsede. Hayat o kadar kolay değil ve bunu yaşayanlar için küçümsense de yaşadıkları anda ki tavırları gerçeten süper. Ben bunu görmek için 10000 puan zarara razıyım..[/quote]
kim ki onlar ? Bu topikte mi ?
[QUOTE=gnome;440183]kim ki onlar ? Bu topikte mi ?[/QUOTE]
Belli değil mi hocam üç beş babadan kalma toprakla kendini ağa sananlar. Pokerden vob zararı karşılayan yada çalışan kaç kişi var ki.
Artık yazamaz sanırım özürünü dahi dilemeyen adam bence erkek değildir...
[quote=kurt;440182]aha esraya fırsat bir aday...gelecek desen süper üzerine yaparsan hatunun olay tamam.
Ama en önemli kısım üzerine yapma:d:d[/quote]
ok işte buna varım . Umarım fon yöneticisi değildir :)
Neyse ya kime ne başlık sakin dedikçe olaylar oluyor sayemde. Yazma arkadaş ama yok tutamıyor insan kendini hele ki bir boka yarar gibi yazdıklarında alamıyor kurt o vahşiliğini çekemiyor kendini geri.....
Yarın rahat bir gün olacak. Umuyorum bir işim çıkmaz yada bir müvekkil gelmez. Tüm gün olmasa da kalan tüm zamanımla ve short aşkıyla burada olacağım.
Tüm arkadaşlara iyi geceler,tabiki takım kaptanı sayın gnome a en baştan...
Günaydınlar hayırlı kazançlar, ayrıca gece mesaisinde emek verenlere teşekkürler.
Günaydın, hayırlı bol kazançlar cümleten
günaydın arkadaşlar bol kazançlar,,,,,
[CENTER][FONT=Tahoma]Birinin başına toprak saçsan başı yarılmaz. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Suyu başına döksen, başı kırılmaz. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Toprakla, suyla baş yarmak istiyorsan, [/FONT]
[FONT=Tahoma]toprağı suya karıştırıp kerpic yapman gerek(HZ MEVLANA)[/FONT][/CENTER]
Günaydınlar bol kazançlar.
Tahvil faizi haftalık;
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1037x672 and weights 34KB.[IMG]http://i45.tinypic.com/mj4cqq.png[/IMG]
Bu da x30yvade haftalık
[IMG]http://i48.tinypic.com/2gxqlwh.png[/IMG]
[quote=astatin;440251]tahvil faizi haftalık;
[ımg]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/ımg]bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1037x672 and weights 34kb.[ımg]http://i45.tinypic.com/mj4cqq.png[/ımg][/quote]
o tahvil grafiğinde aşağı doğru bir dalga daha gelecektir büyük bir ihtimalle .
Hoşgeldiniz gnome hocam. 102,800 altı short devam mı?
102.600 aşağı kırılmadıkça long kazanacaktır .
Apsd ye göre 103.300 ler hatta daha yukarıya sert bir hareket daha gelir gibi.
Ama kendi görüşüm olan senaryoyu akşam yazdım .
Desteği kırdı
Bu ne iştir arkadaş,
2 asagı 1 yukarı ..
yada tersi ..
trend bekliyoruz..
eyy pala buralardaysan duy...
ya 93 lere
yada 113 lere..
secim sendee...
Biraz yoğun bir gün geçiriyorum o yüzden fazla yazı yazamıyorum . Sorry :)
102.600 kırıldı . 103.200 de boşluklar bıraktı sabah .
Ayrıca apsd orta ve uzun vadede negatif olsada çok kısa vadede olumlu
duruyor . 101.700-800 ler görülebilir .
Tekrar dönüp 103.300 lere gitmek isteyebilir . Sınır 102.600 dür , hadi 700 deyin .
üstü yine long çalışır .
Düşüş devam ederse 101.700-800 lere gidebilir .
hatırlayan var mı bilmiyorum dün 102.275 üstü long demiştik .
103.100-150 önemliydi ama üstünde kalamadı . ve tesadüf ! dünkü long sınırına kadar
102.275 e kadar düştü . 102.700 üstü long denenebilir . kolay gelsin.
[quote=gnome;440310]hatırlayan var mı bilmiyorum dün 102.275 üstü long demiştik .
103.100-150 önemliydi ama üstünde kalamadı . ve tesadüf ! dünkü long sınırına kadar
102.275 e kadar düştü . 102.700 üstü long denenebilir . kolay gelsin.[/quote]
100,575 dibinden öncede orayı geçmekte çok zorlanmıştı gnome hocam. güçlü dirençlerin geçilince güçlü destek olduğunu çoğu zaman unutuyoruz aslında burada balık hafızalık yapıyoruz niyeyse.
Gnome hocam 600-700 aralığının tekrar aşağı geçilmesi halinde kısaya geçmek daha mantıklı olacak sanırım, yanılıyor muyum?
Apsd 233.000 üstüne gitmeli hatta 235.000 . Fiatlar artarken buraları
geçemezse apsd dikkatli olmak lazım .
[quote=nedim972;440121]gnome usta, bir yorumda ben yapayım pastaya.. genel olarak günlük öylesine bakarım pastaya.. bu gün dengeli bir pasta olmuş.. benim dikkatimi çeken ise diğer long ve diğer şort.. önceki günlerde diğer şort 20 binlerden 13 binlere düşmüş. yani k.y sayarsak bunları stoplayıp belki de uzuna geçmişler gibi.. diğer long kısmı ise 7-8 binlerden 11 bine çıkmış. yine buna bakarak k.y longluyor şeklinde düşünülebilir.. bu ise beni şuna götürüyor.. diğer şort stoplatılıp azaltılıyor ve diğer long arttırılmaya başlıyor.. ve yarın ya da perşembe günü endeks gerilemeye başlarsa muhtemelen diğer long daha da artmaya devam edecek ve diğer şort iyice azalcak gibi.. bütün bunların sonucunda da sadece pastaya göre yorum olursa endeks yine bence fazla yukarı gitmeyecek gibi gözüküyor.. ( not: ama teknik graflara bakarsak eğer önünde hiç direnç kalmamış gibi, yani yükselmeye devam edebilir.) bir kaç gün bekleyip görmek lazım gibi..
yatırım tavsiyesi değil sadece bir tahmindir...[/quote]
eğer tahminimde yanılmıyorsam, endeks dün bahsettiğim gibi gevşedi ve k.y buralardan long yapıyor gibime geliyor.. hatta pala bunları kesmek için 102 ye doğru tekrar inişe geçebilirse, bu yapanların sayısı tekrar artacak gibi..tahminim tutarsa diğer longu bu günde artmış görebiliriz.. herkese bol şans.
yatrım tavsiyesi değildir...
long olmak için bekleyen varsa ya 102.950 - 103.100 geçilince olsun ,
ya da sonsuza kadar flat kalsın :)
unutmayınız çok önemlidir . 101.800 - 101.900 denge noktasıdır .
buranın altı gerçek shorttur . buranın üzerinde açılacak her short makinaya yem olabilir
risklidir . ince bir çalışma gerektirir .
şu anda akşamki senaryoya uygun hareket etmekte .
[quote=nedim972;440330]eğer tahminimde yanılmıyorsam, endeks dün bahsettiğim gibi gevşedi ve k.y buralardan long yapıyor gibime geliyor.. Hatta pala bunları kesmek için 102 ye doğru tekrar inişe geçebilirse, bu yapanların sayısı tekrar artacak gibi..tahminim tutarsa diğer longu bu günde artmış görebiliriz.. Herkese bol şans.
Yatrım tavsiyesi değildir...[/quote]
doğal olarak amatör oyuncuların ne yaptığını bilmiyoruz :)
bildiğimiz tek şey makina longculara oldukça samimi davranmaya
başlaması .
Gnome üstad, ögleden önce apsd nin -5000 lere (103.200 - 103.575 arası) kadar gelmesinin sizce nedeni nedir. ?
Şahsi görüşünüzü paylaşabilirmisiniz. ?
simdiden tşk.
Vob yeşile dönerse gün yükseğini geçme ihtimali yüksektir bana göre
selamlar
bol kazançlar
16:45 den sonra dakikaliz bazda dahi spotlarda 2. seans tepesi gelirse yeni en yüksekte kapar spotlar
aksi halde sağlam satiş yer burasi
2. seçenekteyim inşaallah ben
[quote=alfasid;440346]gnome üstad, ögleden önce apsd nin -5000 lere (103.200 - 103.575 arası) kadar gelmesinin sizce nedeni nedir. ?
şahsi görüşünüzü paylaşabilirmisiniz. ?
Simdiden tşk.[/quote]
short açıyor . Ama dikkat ediniz . O short açıp piyasayı 3000 puan
yukarı da atabilir .
108 binden düşerken 95-97 arası deli gibi long açtı ,
ama sonra piyasayı 93 bine attı , ok you see !!
çok fazla konuşmak iyi değil . Akşamki senaryoyu bulandırmayalım.
Sert hareketler gelecek , çok sert buna mecbur bu saatten sonra .
Herkes ve herşey aslına rucu edecek sonunda .
Makinanın makinalığını ,
amatörün amatörlüğünü ,
analistin analistliğini ,
ve trader ın da trader lığını yapacağı ,
o büyük güne doğru hızla yaklaşıyoruz .
sayın gnome gözleri hipnoz edecek güçte olsun bundan sonraki hemde çıldırmış tarzda.en az 2500 lük gün barları isterük.hehehe
bendeki cızık 102825 dikkat yeri oldu.20 dakkalık barda.
102500 uzun istop der aynı zamanda,hayırlısı ve gerisi makinistin işi.yukarda 20 dakka sistem 103600 set var der sabahtan beridir.
artık çok sıkıştı .
bu saatten sonra artık onunda yapacağı birşey yok .
ya 104 bini kıracak gidecek , ya 100 binlere . artık arada sallanmayacak .
yatay bitecek , hatta bitti . yeni bir hareketin ayak sesleri duyulmakta .
[quote=gnome;440365]short açıyor . Ama dikkat ediniz . O short açıp piyasayı 3000 puan
yukarı da atabilir .
108 binden düşerken 95-97 arası deli gibi long açtı ,
ama sonra piyasayı 93 bine attı , ok you see !!
çok fazla konuşmak iyi değil . Akşamki senaryoyu bulandırmayalım.
Sert hareketler gelecek , çok sert buna mecbur bu saatten sonra .
Herkes ve herşey aslına rucu edecek sonunda .[/quote]
bence de şöyle yapti
10 günlük yatayda açacaği pozu açti
bu son çikiş ta o bahsettiğiniz feyk çikiş zaten.
bitti yada bitecek kısa sürede
bana kalsa bitti, bu sabah 1.seans
bankacilik endeksine göre konuşuyorum bu arada.
174400 de bitirdi işini
görüleceği üzere aldayız önce yukarı sonra aşağı der sistem,ama yukardaki set mutlaka kırılmalı yoksa direkte aşağı gider bu makinist.hehehe
[img]http://666kb.com/i/ccpsg3kl33mdss2lm.png[/img]