[QUOTE=ordi;289695]bayaa ufakmış abi:p[/QUOTE]
Arişivde var kayıtlar voborsada.
Oku onları 2009 şubat-martı.
Ama o zaman çok kişi yazıyordu vobjektifte bulması çok zor.
Jelibon.
Printable View
[QUOTE=ordi;289695]bayaa ufakmış abi:p[/QUOTE]
Arişivde var kayıtlar voborsada.
Oku onları 2009 şubat-martı.
Ama o zaman çok kişi yazıyordu vobjektifte bulması çok zor.
Jelibon.
Jelibon abi, yıl bazında örneklediğiniz 2008 ekim-kasım ve 2009 mart mıydı? yoksa genel olarak mı ifade ettiniz.
birbirimizden habersiz aynı şeyleri yazmışız:)
ÜSTAD İFLAS BELGESİNİ NİREYE YOLLAYAYIM
PAPAZ BENİ BAYAĞI HIRPALADI BUGÜN
VOB BİLDİĞİM GİB ZATEN.seansın sonuna kadar yatay,kapanırken yukarı.çarpıla çarpıla kaybediyoruz
hehehehehe
passat
[QUOTE=ordi;289701]Jelibon abi, yıl bazında örneklediğiniz 2008 ekim-kasım ve 2009 mart mıydı? yoksa genel olarak mı ifade ettiniz.[/QUOTE]
2008 kasım mal aldı amerikalılar.
Orada bir dip geldi 7800 de. sonra 9000 üstüne attı.
Bizim en dip oralarda sanırım grafik yok şimdi bende. 7800 de.
Hep mevsimsel alıyorlar bunu ama trade olarak kaldı ocaktan sonra martta bir dip daha.
O zaman mevsimsellik şaştı işte.
Normal ayı piyasa.
O ikinci dibi hiçbir gelişmekte olan yapmadı. Rusya hariç, Rusyaya gürcistana girdiği için piyasa kapitilasyonu uyguladılar.
Jelibon.
[QUOTE=PASSAT;289709]ÜSTAD İFLAS BELGESİNİ NİREYE YOLLAYAYIM
PAPAZ BENİ BAYAĞI HIRPALADI BUGÜN
VOB BİLDİĞİM GİB ZATEN.seansın sonuna kadar yatay,kapanırken yukarı.çarpıla çarpıla kaybediyoruz
hehehehehe
passat[/QUOTE]
Ben sana dedim birine yoğunlaş diye.
Kendi kendinin aklını karıştırdın.
Jelibon.
ben çıkıyorum şimdi
akşam forex te yim
çarpılırız birazda orda.bugün benim için kara perşembe olur artık
passat
63732.
68 puan şaştı lem bu sefer.
Passat dün nazar değdirdin.
Jelibon.
EYLÜLDE GEL DEDİK EYLÜLDE.
Bağıra bağıra hiç ettim seni ulem pala.
Jelibon.
[quote=jelibon;289719]Ben sana dedim birine yoğunlaş diye.
Kendi kendinin aklını karıştırdın.
Jelibon.[/quote]
zaten ne yapıyoruz ki üstad
akşamları forexte karası yapıyorum
sabah zaten vob
başka da birşey yok.sadece papaz biraz çarptı beni ama suç bende 2 gün üst üste bana al karını git diye göz kırptı ama ben uyanamadım.birde hareket sert olunca zaten olan oldu.artık devam bu şekilde.zaten forexte vade de yok kalsın.
karasu dan bugün biraz nemalanırsak iyi olur.
bide o da bugün beni çarpıyormuş varya ne olu amma
nirden aklıma geldi yahu.neyse
herkese bol bereketli akşamlar.bugün bize ekmek yoktu buradan
passat
Nerdesin lem bana at yarışı spikeri diyen.
2 eylül dip dediğimde 50 puanmı artacak sandın.
Sen giderken biz 100 tur attık bunda.
Biz borsada, kitaplarda öğrenmedik bunu.
Jelibon.
[quote=jelibon;289717]2008 kasım mal aldı amerikalılar.
Rusya hariç, Rusyaya gürcistana girdiği için piyasa kapitilasyonu uyguladılar.
Jelibon.[/quote]
Jelibon abi,o dönem bende yeni yeni vob oynuyordum ve o günlerde maldaydım. Şimdide aynı mallık devam ediyor ya neyse en azından o günkü hareketin nedenini öğrenmiş oldum geçte olsa.
Bilgi birikiminize hayranım, herşey için TEŞEKKÜRLER.brv
[QUOTE=jelibon;289737]Nerdesin lem bana at yarışı spikeri diyen.
2 eylül dip dediğimde 50 puanmı artacak sandın.
Sen giderken biz 100 tur attık bunda.
Biz borsada, kitaplarda öğrenmedik bunu.
Jelibon.[/QUOTE]
Asla unutmayacaksın alemin kralının tarihini değiştirttiririm.
Ben her dakika burdayım.
Jelibon.
[quote=jelibon;289724][B]63732.[/B]
68 puan şaştı lem bu sefer.
[/quote]
daha bunun yarını var,:)
hafta bitmedi henüz ama yarın yükselmez mi diyorsunuz yoksa:rolleyes:
[QUOTE=ordi;289743]daha bunun yarını var,:)
hafta bitmedi henüz ama yarın yükselmez mi diyorsunuz yoksa:rolleyes:[/QUOTE]
63800 geçilirse 64700 e kadar herşey normal.
Jelibon.
cümleten iyi akaşmlar jelibon ve topiği,.....
[QUOTE=indregandi;289751]cümleten iyi akaşmlar jelibon ve topiği,.....[/QUOTE]
İyi akşamlar Patron.
Açtım euro-dolar shortu maça kaçacam.
Rexde yok doğru yermi acaba bilemedim.
Jelibon.
[quote=jelibon;289754]doğru yermi acaba bilemedim.
Jelibon.[/quote]
Şaka yapıyorsun herhalde abi.:..:
Sn.Rex'in yanından bile geçemem ama bende dirençler şöyle abi 1.3125-1.3081-1.3046-1.3021 Günlük Pivot 1.3000
ula nire kaçıyonuz daha yeni geldim... koca NY seansı var...bu heyecan herşeye bedel...:..:
[QUOTE=rex;289760]ula nire kaçıyonuz daha yeni geldim... koca NY seansı var...bu heyecan herşeye bedel...:..:[/QUOTE]
Söyle şu hedefi dostum, hazır kardayım alayım.
1.3110 dan açtım.
Jelibon.
[quote=jelibon;289754]İyi akşamlar Patron.
Açtım euro-dolar shortu maça kaçacam.
Rexde yok doğru yermi acaba bilemedim.
Jelibon.[/quote]
hocam ben forex yapmadım hiç, ama dün düşüleri alım yönünde kullanmak mantıklı demiştim, hani burası kayahan gibi olur derim,....
dxy ye bakarsak dün verdiğim graflarda biliyorsun orada ho kullanıyorum iyi gidiyor onlar, şimdi dxy yi aşağı kesti, pariteyi yukarı kesti, kovboyuda sen biliyorsun, geriye kalan pips hesabı olur, ama terende oturulacaksa aşağıdan desteklerden long olmak gerekli, eş zamanlı ivme verilmiş gözükmekte py salara, dolayısı ile, iyi veriye paritenin tepkisi önem kazanacak, eğer gerilemesse global çöte iş başında, öyle düşünüyorum, ben vobda shortum ama tırsmaya başladım, zaten 84-85 var, teknikte bir ara alalım dedik saplandık orada, 817xx bugündü, yarrın 81889 da, çizgi lin regresyon, orada bir basarsa py, paritede dolayısı ile bizden öncesinde geriler işte oradan cephane uzun yönünde makul duruyor, bu gün yine graf atıyım ben, bay bayan ikisinin,...
son veriler >>> 1,3074 (upward point)....>1,3138 (middle point) bura test edilmesi gerek....sonrasında > 1,3219 veeeeee >>> 1,3321...:::::::::
birde ben forex yapmadığım için yorumlar cool yani tutma şansı yüksek,.....
[QUOTE=rex;289763]son veriler >>> 1,3074 (upward point)....>1,3138 (middle point) bura test edilmesi gerek....sonrasında > 1,3219 veeeeee >>> 1,3321...:::::::::[/QUOTE]
Bugün max değilmiydi benmi yanlış anladım.
[QUOTE=jelibon;289204]1126.57 yi geçişde long,
1121.63 ün altına iniş şüphe,
1119.02 nin altına iniş daha çok şüphe,
1114.63 in altı short.
Rastgele.
Jelibon.[/QUOTE]
Aynı, Rastgele.
Ömrümü yedin 1120.
üsttekiler intraday upward verileri.....+.
şimdi downward :
1,3098/3086.....kv destek
1,3066 ....1,3051 (bura önemli).....1,3036/3014 son destek bandı....altı crush...momentumu kaybeder...!!!.heyk
[QUOTE=jelibon;289765]Bugün max değilmiydi benmi yanlış anladım.[/QUOTE]
15-16 > dxy için ...papazda 2 eylül 10 eylül .....22ve 24 eylül.....5.5 uzatırsa > 12 ekim
örnek > sabah EU öncesi dxy upwarda t....cumle vatandaş short etti.....sonrası malum.....dxy > down....papaz > show....teniste backhand (tersvuruş) gibi oldu.....boks.
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2279069_1.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/291a721f.png[/IMG][/URL]
bu dxy için yarın bir mola olabilir, kırmızı indik dolayısı ile, ancak sonuçta aşağı trend çizgisi hedefine ulaşacak bu, bu ho lar kesince bu olur, kesmesi uzun sürer ancak olur,
o dönemi yaşadık zaten,.....pariteyle birlikte kararsız demiştim kendi topiğimde, ancak artık karardalar dört gün olmuş,....
ben kv satışların 2/3 cover ettim >>>1,3075 /70 te....kalanını NY için bekletiyorum....boks.
[QUOTE=rex;289768]15-16 > dxy için ...papazda 2 eylül 10 eylül .....22ve 24 eylül.....5.5 uzatırsa > 12 ekim
örnek > sabah EU öncesi dxy upwarda t....cumle vatandaş short etti.....sonrası malum.....dxy > down....papaz > show....teniste backhand (tersvuruş) gibi oldu.....boks.[/QUOTE]
Şimdi anladım ben 15-16 yı e/d içinde anlamışım.
[QUOTE=rex;289770]ben kv satışların 2/3 cover ettim >>>1,3075 /70 te....kalanını NY için bekletiyorum....boks.[/QUOTE]
Sen Ny saatini kaç alıyorsun.
Ben dow açılışıyla sanıyorum hep.
[QUOTE=jelibon;289772]Sen Ny saatini kaç alıyorsun.
Ben dow açılışıyla sanıyorum hep.[/QUOTE]
bende DOW açılışına endeksliyorum...!!!
23:00 > 5-10 dk öncesi 2 yöne de seri hareketler olabiliyor....gece 03:00 te heyecan başlıyor ilk 3 X 15 dk (15 dk barları....) rengi veriyor...!!!
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2279191_2.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/22d0e709.png[/IMG][/URL]
burada da iş bitmiş, işte bir sonraki 1.3161 diyor onu devirecek, o yüzden aşağıdan almak mantıklı, pips hesabı ne der bilmem, bu graf günlük çünkü,...onun için geriledimi almak daha mantıklı, ....
NY seansında 20:45/21:30 çok önemli.....genelde papaz yamuluyor.....brv
İndi,
Sen buna bulaşacan yakında gibi geliyor bana.
Jelibon.
şimdi bu forex için bu ny seansı, avrupa seansı bunların başlama gongları falan benim gözümde büyüyor, o yüzden uzağım, birde bununla uğraşmıyım diyorum, bunu bir arkadaş bu bölümlerle ilgili bir topikte açıklasa faydalı olacak, parça parça okumktan daha iyi olur, ben gözüme rex patronu kestirdim, rica etsek bu hikayelere bir topikte şöle üç beş sayfa yetr sonra gider bir hesap açarız bizde, gözümüz arkada kalmaz....ama şimdi öğrenene kadar kurda kuşa yem olmayalım,
[quote=jelibon;289777]İndi,
Sen buna bulaşacan yakında gibi geliyor bana.
Jelibon.[/quote]
hay benden çok yaşa emi, şimdi yazdım,:..:
Avansta ikinci gün.
Şişirttin her yeri.
Ne opsyonmuş.
Bunun acısı çıkacak çıkmayada hiç bu gibisini görmedim.
Jelibon.
Sn indregandi,
fx 24 saat x 5 gün.....analizi var...zamanlaması var....trade etmesi var...var olu var....bi de ekranları takip etmek...hesapları aktive etmek......zaman yetmez....burada kısa kısa daha faydalı oluyor....başlık açmak ciddi iş ve zaman gerektiriyor...ki o bende her zaman yok....ayrıca analiz ve günlük trade karıştırmamak lazım....pala afetmez....:..:
[quote=rex;289781]Sn indragandi,
fx 24 saat x 5 gün.....analizi var...zamanlaması var....trade etmesi var...var olu var....bi de ekranları takip etmek...hesapları aktive etmek......zaman yetmez....burada kısa kısa daha faydalı oluyor....başlık açmak ciddi iş ve zaman gerektiriyor...ki o bende her zaman yok....ayrıca analiz ve günlük trade karıştırmamak lazım....pala afetmez....:..:[/quote]
işte ben de ondan tırsıyorum, bunlar olmadan bulaşmam, geriye kalanlarda söküğü dikerim ama, altyapıyı bilmem gerekli, altyapı ve döngü, ...:..: