yeni bir yukarı atakla yapıyı bozmazsa bugünde bir macd kesişimi olmalı.. hiç olmaması yada birden fazla oluşması işi bozar..
Printable View
yeni bir yukarı atakla yapıyı bozmazsa bugünde bir macd kesişimi olmalı.. hiç olmaması yada birden fazla oluşması işi bozar..
zaten dikkat ederseniz 15 dklık periyodda yükseliş başladığından beri macd hergün sadece 1 kez aşağı kesiyor..ne az ne çok.. bu da yapının gerçekliğini ortaya koymakta...
ygs şifresi gibi... pala mesaj veriyor tepe gününe dair
:)
[QUOTE=halojen;348932]evet....yorumlarda değişiklik yok... 7 nisan tepe gözüküyor..macd şartlarının sağlanmasını bekliycez..
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/5/7325.bmp[/IMG][/QUOTE]
2nci macd kesişimi de sağlandı...artık son bir atak kaldı...
halojen, son yukarı atakta macd yukarı kesip, yarın aşağı kestiğinde mi teyit olacak?
ya da bugün yukarı kesmeden böyle kapatacak, yarın yukarı kesip, tekrar aşağı kesince mi teyit?
[QUOTE=padişah;349036]halojen, son yukarı atakta macd yukarı kesip, yarın aşağı kestiğinde mi teyit olacak?
ya da bugün yukarı kesmeden böyle kapatacak, yarın yukarı kesip, tekrar aşağı kesince mi teyit?[/QUOTE]
yukarı ne zaman keseceği önemli değil... bugün yada yarın..
fakat yarın aşağı kesince uzunları kısalarla değiştircem..
[quote=halojen;349041]yukarı ne zaman keseceği önemli değil... bugün yada yarın..
fakat yarın aşağı kesince uzunları kısalarla değiştircem..[/quote]
anlaşıldı, bugün 2 defa aşağı kesmemeli, yarın kesince bileti keseceksin. :)))
[quote=halojen;349010]zaten dikkat ederseniz 15 dklık periyodda yükseliş başladığından beri macd hergün sadece 1 kez aşağı kesiyor..ne az ne çok.. bu da yapının gerçekliğini ortaya koymakta...
ygs şifresi gibi... pala mesaj veriyor tepe gününe dair
:)[/quote]
Tıpkı ygs deki gibi şifreyi herkes anlamıyor bazı kişiler anlıyor, anladıklarını paylaştığın için tşk. halojen toplu kopyadan işlemlerimizi iptal etmezler değilmi ? :)
[QUOTE=padişah;349045]anlaşıldı, bugün 2 defa aşağı kesmemeli, yarın kesince bileti keseceksin. :)))[/QUOTE]
aynen öyle :)
[QUOTE=atakir;349046]Tıpkı ygs deki gibi şifreyi herkes anlamıyor bazı kişiler anlıyor, anladıklarını paylaştığın için tşk. halojen toplu kopyadan işlemlerimizi iptal etmezler değilmi ? :)[/QUOTE]
hahhaha vala yarın macd aşağı kesince kademelerin halini gerçekten merak ediyorum.. fazla yüklenmeyin olur mu :)
[quote=halojen;349047]aynen öyle :)
hahhaha vala yarın macd aşağı kesince kademelerin halini gerçekten merak ediyorum.. fazla yüklenmeyin olur mu :)[/quote]
peki yukarı kesme yarına kalırsa 85-86000 de olası gibi anlıyorum.
[QUOTE=padişah;349053]peki yukarı kesme yarına kalırsa 85-86000 de olası gibi anlıyorum.[/QUOTE]
fiyat hedefi yok..yeni tepe olabilir,olmayabilir.. önemli olan macd şu anda..
oralara giderse iyi olur tabi :)
bu tip tepe yapısına bir örnek daha verelim...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/4911.bmp[/IMG]
bu da demek oluyor ki, adamların en az 3 gün sonrasında ne yapacakları bile planlı..belki daha fazla.. ben sadece o kadarını görebiliyorum...şimdilik..