[IMG]http://www.100forexbrokers.com/mfiles/dd_and_ndd.png[/IMG]
Printable View
[IMG]http://www.100forexbrokers.com/mfiles/dd_and_ndd.png[/IMG]
[QUOTE=Cerphin;231371]85 e tekrar çıktıklarında kapattığım kısaları yerine koyacaktım ama metatrader dondu ve veremedim..:mad::mad:
sizlerde de oluyor mu öyle donmalar ?[/QUOTE]
2 gündür benim çocuklarla konuşmaktan canım çıktı..Onlarda bişi yapamıyo.. Blaa blaaa blaa diyolarmış..Yok efendim bankaların kotasyonundan oluyo felan filan..
MIG e geçicem böle giderse..
Durdu artık.. 1 dakkalıklarda gaplar oluyoda. yakında 5 liklerde başlicak gaplar..
[QUOTE=catedral;231376]2 gündür benim çocuklarla konuşmaktan canım çıktı..Onlarda bişi yapamıyo.. Blaa blaaa blaa diyolarmış..Yok efendim bankaların kotasyonundan oluyo felan filan..
Durdu artık.. 1 dakkalıklarda gaplar oluyoda. yakında 5 liklerde başlicak gaplar..[/QUOTE]
MIG ne cati ?
[QUOTE=Cerphin;231378]MIG ne cati ?[/QUOTE]
ODL hesabım istanbul merkez üstünden diil...
izmir de bi IB si üstünden.. Onlar aynı zamanda MIG inde IB si..
MIG İsviçreli bir kurum.. Eskiden sadece FX firmasıydı.. Geçen sene bankalaştı..
MIG diye ara görürsün.. İsviçre bazı düzenlemeler getirdi.. Bunlarda mecburen bankalaştı.. isviçre de her kanton farklı kurallara bağlı..
oil e bakın yuh artık.. tüm düşüşünü geri aldı..
[QUOTE=catedral;231379]ODL hesabım istanbul merkez üstünden diil...
izmir de bi IB si üstünden.. Onlar aynı zamanda MIG inde IB si..
MIG İsviçreli bir kurum.. Eskiden sadece FX firmasıydı.. Geçen sene bankalaştı..
MIG diye ara görürsün.. İsviçre bazı düzenlemeler getirdi.. Bunlarda mecburen bankalaştı.. isviçre de her kanton farklı kurallara bağlı..[/QUOTE]
olmazsa ben de geçeyim başka bir kuruma, ne bu böyle zırt pırt donmalar..:mad:
[quote=catedral;231376]2 gündür benim çocuklarla konuşmaktan canım çıktı..Onlarda bişi yapamıyo.. Blaa blaaa blaa diyolarmış..Yok efendim bankaların kotasyonundan oluyo felan filan..
Durdu artık.. 1 dakkalıklarda gaplar oluyoda. yakında 5 liklerde başlicak gaplar..[/quote]
Benim MIG'de hesabım var. Eskiden düzgün çalışıyorlardı ama banka olduktan sonra eskisi gibi değil, biraz bozuldu. Banka oldukları için çoğuna göre daha güvenilir. Endeks ve oil yok. Çaprazlar dışında sadece altın var.
petrole çüşşşşş diyorummmm....
86.10 dan bi odun bastım tepesine...85.86 kapandı
[quote=catedral;231387]86.10 dan bi odun bastım tepesine...[/quote]
apla odunu vurduğun seviyeye şapka çıkarıyorum. +.
[quote=Cerphin;231381]oil e bakın yuh artık.. tüm düşüşünü geri aldı..[/quote]
tüm düşüşü geri alıp ve dahi biraz daha yükselirse biz o düşüşe ne diyoruz?:)
[QUOTE=unlimitted;231389]apla odunu vurduğun seviyeye şapka çıkarıyorum. +.[/QUOTE]
Günlük range doldu.. 86.14 te..
Ama manyak bunlar belli olmaz ne halt edecekleri...Bi de akşam yemeği falan hazırlama işleri var bu arada..o yüzden kapattım.. 85.73 e değerse bi 20-30 pip daha gelir gibi geri..