-
[quote=saraylı;367066]hep beraber atlarsak:D,diyelim o kadar kalın halat da bulduk,aşağıda ciyak ciyak bağıracaz ya::::::,diyelim halat da kopmadı indik:
çok iyi olur abim,işimizin kıymetini biliriz:D,bu vob çok iyiymiş,risksiz imiş deriz,:D..sayısız faydası olur yani...:
bi defa havada hep beraber çığlık atma alışkanlığı kazanırız ki,bunun piyasada acip yararı olur,hep beraber terse düşersek misal,fazla bağırmayız,gibi...:..::D
ayrıca kimse long iken ,artık uçacak kaçacak demez yaw,illallah....kom:..:
yalnız asti den korkuyorum ,havada iken , taban olur falan derse,insanlar panikleyebilir,başka bi sorun gözükmüyo,olmazsa astiyi önce tek başına atalım....hehehehh:..::..:[/quote]
Abi atlarız atlamasınada ben hacı gaga olmadan atlamam :) Dürüye dürüye diye bağıracak ki adrenalini doruklarda yaşayalım :..:
-
15 LİKDE 2 Lİ DİP GÖRÜYORUM BAKALIM KIRILCAKMI 850 MERAK EDİYORUM DOĞRUSU YOKSA HAFTAYA MI BIRAKACAKLAR :o
-
[quote=a.kaya;367075]kv de yukarı tepkiler mutlaka olucaktır ama yukarı 1 giderse aşağıya 3 gidecektir diye düşünüyorum.[/quote]
kaya dostum bir senedir yatayda sürünüyoruz yabancılar eger satacak olsalardı şimdiye gemiyi çoktan terkederlerdi ancak alıcılar hala direniyorlar macd kısa periyotlarda da pu oluşmaya başladı inancım odur ki kasıma kadar yeni zirveleri deniyecegiz ancak 58bin destegi net şekilde kırılırsa ayı piyasasına o zaman inanırım
-
[quote=saraylı;367027][COLOR=red]75.800-77.050[/COLOR]
------------------
[COLOR=seagreen]74.275-73.025-72.225[/COLOR]
:)
[COLOR=black]eğer tepki buralarda sonlanır ve aşağı giderse,[/COLOR]
[COLOR=black]73.025 ve dünkü dip altındaki 72.225 önemli...[/COLOR][/quote]
şu 3.destek olan 72.225 e bugün gideydi ,çok iyi olacaktı yaa...:D
gitmezse de kızmam ama,bişi demem,çünkü bugün bizim için iyiydi piyasa..:)
biz derken,bungee jumping yapanlar için yani...:eek:
-
5 liklerde bar kapanışı önemli 73325 yukarı için 72975 de aşağı gidiş için kapanış yapması lazım 5 lik bar da
-
[QUOTE=saraylı;367079]şu 3.destek olan 72.225 e bugün gideydi ,çok iyi olacaktı yaa...:D
gitmezse de kızmam ama,bişi demem,çünkü bugün bizim için iyiydi piyasa..:)
biz derken,bungee jumping yapanlar için yani...:eek:[/QUOTE]
pala da şehirfırsatından kuponları kapmış 2 gündür iyi bungeejumping yapıyor:D hele dün halatsız atladı sandıydık bi ara meğersem bi yere çarpıp ordan zıplaayormuş bu meret diye duymuş ondan halatı uzun tutumuş:confused: ondan ööle şey etmiş, sonra bakmış millet feryat figan bu böyle olmıycak şaka lan şaka diyip halatı geri sarmış zatii:D:D
-
[quote=nemaproblema;367090]pala da şehirfırsatından kuponları kapmış 2 gündür iyi bungeejumping yapıyor:D hele dün halatsız atladı sandıydık bi ara meğersem bi yere çarpıp ordan zıplaayormuş bu meret diye duymuş ondan halatı uzun tutumuş:confused: ondan ööle şey etmiş, sonra bakmış millet feryat figan bu böyle olmıycak şaka lan şaka diyip halatı geri sarmış zatii:D:D[/quote]
hehehh dün hakkaten bi ara halatsız atladı gibiydi,meğer yedek halatı varmış kandırdı bizi,ama bugün neyse halatın kancasını çıkarıp forum olarak attık onu aşağıya,...:::::::..:.brv
-
[QUOTE=saraylı;367092]hehehh dün hakkaten bi ara halatsız atladı gibiydi,meğer yedek halatı varmış kandırdı bizi,ama bugün neyse halatın kancasını çıkarıp forum olarak attık onu aşağıya,...:::::::..:.brv[/QUOTE]
bence pala dün, şaka yaptım bak halat vardı dedi, bugün ise halat var diyor ama bağlamamış::: millet hala havada, kapanışa doğru paraşütsüz yere çakılırken palanın pushtilğini görecekler:dü:
-
yalnız pala çok pis şortçu- hisse topluyomuş gibi bi his belirmeye başladı içimde, acayip alımlar geliyor bi anda 250-300 puvan, palaya güvenip ben de mi başlasam acaba bungejumpinge:)
-
[quote=saraylı;367073]kd=74.050
tg ler satta.:)[/quote]
kd=73.800
tg ler satta
-
ve an itibariyle pala bizzat halatın başına geçti pampişlerine bişey olmasın diye çok fena halata asılıyor, asıl koçum kuzucuklar telef olmasın:)
-
Yok be arkadaş dışarısı eksiye geçiyorken burayı alıyor amcam ne iş ya hep aynı terane :::