-
[quote=boz ayı;259296]halojen kardeşim...bende 67.700 son....
altı ŞELALE.....ama iki gün altında kapanış isterim....
yoksa 67.700 den alınan long para verir..bana göre...üüü[/quote]
üwwww
1 haftadır ilk kez bugün para girişi var spota
üwww oraları görmeyiz bile tahminim :D:D
bugün dip olabülüür histemmmli
-
[QUOTE=atakir;259295]Sayın halojen, bu forumda herkes kendi aldığı karardan sorumlu bildiğim kadarıyla, dolayısıyla sizin işlem stratejinizi yazmanız size bir sorumluluk yüklemez aksine bize bilgi anlamında faydalı olur. (bence)[/QUOTE]
haklısınız,zaten paylaşım için buradayız... ama zarara sebep olduğumu düşündüğüm zamanlarda bundan gayet rahatsız oluyorum.. yayınladığım grafikler aşağı yukarı elimi de belli ediyordur sanırım...
[QUOTE=boz ayı;259296]halojen kardeşim...bende 67.700 son....
altı ŞELALE.....ama iki gün altında kapanış isterim....
yoksa 67.700 den alınan long para verir..bana göre...üüü[/QUOTE]
evet abi yaklaşık oralarda bitmesi lazım, daha altını müsamaha edemem... maliyet düşürüyorum bende... hafiften sıkıştım... :)
-
bu tatil beni değiştirmiş olabilir..bugün belli olacak..yada yarın.........
dizlerim titremiyor ....zarar ediyorum...ama tık yok ....
kapanış artı olacak gibi hissediyorum....
VAR BİR ŞEYLER AMA.....
-
ben kapanışa kadar beklerim..zararına satmam...
içimdeki ihtiyarı dinlerim.....
-
dün verdiğim benzerlikteki son çıkışa oynuyorum.. 72.50 yandığında elimi komple boşaltırım.. fazlasını istemem
fakat 68.425 altı günlük kapanış rahatsız eder... 67.50 altına yerleşirse stoplarım...
-
yeni fibolar.........taptaze...
69.025....69.575..70.025...
-
[quote=boz ayı;259231]68.475..longgg...3/3 poz..gene full..
PALAAA.............[/quote]
68.675.. long..cover....2/3 poz...
işlem karı veriyor...trend karı vermiyor şerrefsiz...........
-
[B]İspanya rahat sattı[/B]
01.07.2010 14:36
Avrupa Merkez Bankası’nın banklara istedikleri kadar fonlama sağlamasının ardından, Moody’sin kredi notunun düşebileceği uyarısı ile gözlerin üstüne dikildiği İspanya da bugün 3.5 milyar Euro 5 yıllık DİBS ihalesinde rahat borçlandı. Teklif satılacak miktarın 1.7 katı oldu, ama getiri ikincil pazarın üstünde çıktı. Yine de sonuç borsaları rahatlattı. Stoxx50 kayıplarının yarısını kapadı, halen %0.8 civarında ekside. Ama uzmanlara göre, risk iştahı hala çok düşük ve yeni kağıt ikincil pazarda değer yitirebilir.
-
evet abi yaklaşık oralarda bitmesi lazım, daha altını müsamaha edemem... maliyet düşürüyorum bende... hafiften sıkıştım...
[I]görmemişim sen ne zaman long aldın......[/I]
[I]yahu bütün ayular boğa olmuşsa durum çok kötü....sen .ben ve birkaç kişiysek[/I]
[I]sorun yok...[/I]
-
dow bu gece düşmemeli..bana göre düşemez...açılışla sallanır artya geçer ve % 1 artı
kapatır en az diye düşünüyorum.............
ama bizim pala iyi oynuyor....bakalım doğru gördük mü...
-
[QUOTE=boz ayı;259350]evet abi yaklaşık oralarda bitmesi lazım, daha altını müsamaha edemem... maliyet düşürüyorum bende... hafiften sıkıştım...
[I]görmemişim sen ne zaman long aldın......[/I]
[I]yahu bütün ayular boğa olmuşsa durum çok kötü....sen .ben ve birkaç kişiysek[/I]
[I]sorun yok...[/I][/QUOTE]
fazla beklentim yok abi, maksat boş geçmesin... şelale yapısı yok henüz,bunun da etkisi var uzun almamda
-
planım 67.700..e kadar long...oraya bugün gelseydi ilave long alacaktım....
altında hiç tanımam..basarım reverse.........
yukarda 72.000..73.500..e kadar yer var...sıkışma sonucu patlar...
ama ters tarafa patlar.....aşağı patlayacaksa ki biz öyle düşünüyoruz...yukarı değmeli.
en az 72.000 lere......