turist sayisi artmismis. e verirsen ruslara %70'e varan promosyon, artis da olur, mokoko da...
Printable View
turist sayisi artmismis. e verirsen ruslara %70'e varan promosyon, artis da olur, mokoko da...
[quote=nunu;367041]selam millet, naber?:D
teknik olarak cok pis dusus olmasi lazim. temeli zaten yazmaya gerek yok:::[/quote]
selam nunu,
benim sistem de kısada,bekliyorum vala düşer diye..:confused::rolleyes:
[quote=saraylı;367043]selam nunu,
benim sistem de kısada,bekliyorum vala düşer diye..:confused::rolleyes:[/quote]
gusel bir obo olustu abi. hedefi spot 72000. .lelele
Patroniçe kırmızı halı yürüyüşünü bitirdi ..
250 üstünde en basit sistemler oscar ödül töreni diyor.
:yü::yü:
:p+.
[quote=Jean_Luc_Godard;367048]Patroniçe kırmızı halı yürüyüşünü bitirdi ..
250 üstünde en basit sistemler oscar ödül töreni diyor.
:yü::yü:
:p+.[/quote]
bu kırmızı halı her zamankinden uzuna benziyo sanki:::,bi de gazteciler Seberg'i lafa tutup poz almaya çalışıyolar,bilmem vala kızcağızın işi zor gibi yaa..:..:
ödül törenine var daha gibi sanki...:)..yine de ben bilmem tabi ,ne de olsa show dünyası buu...:::
Selam millet!!! :) out of office...taban olur...:) aftlopedro, abi limcolnu ingilliz graalicesi temizletti. Ic savastada ingilizler konfederasyon yani guneye gizli destek veriyordu. Liincoln abu bunla ilgili belgeleri aciklayip ingilzlerin abd deki cikarlarini bitirecekti. Illuminatinin protestan kanadi ile gralice anlasip lincoln u bitirdiler. [url]www.cokpiskomployazarim.com[/url]
asti nerdesin bi ara kendimi anchorman zannettim,:::
diğildim halbuki,sadece burdan geçen sıradan bi vatandaştım,:..:
gnd dedim böle oldu yaw...::::rolleyes:
Abi is icabi izmirdeyim. Bu arada siradan adam benim ! Hayir benim ! Hayir benim! :)
[quote=Astatin;367053]Abi is icabi izmirdeyim. Bu arada siradan adam benim ! Hayir benim ! Hayir benim! :)[/quote]
est abim ,yok benim...:D
ben de iş icabı burdayım...:::
[quote=saraylı;367025]
kd=74.400
tg ler satta..:)
:)[/quote]
kd=74.225
tg ler aynı..
Timsah abi ne diyo taban olur diyomu uw
[quote=Astatin;367057]Timsah abi ne diyo taban olur diyomu uw[/quote]
Patron hayırdır koala falan...:D
Bir aydır borsadan da vobdan da uzağım.Ne rahatmış arkadaş, işimle gücümle ilgileniyorum.
Yemişim borsasını, vobunu palasını....lelele