enterhasan şeyler oluyor parite +1,53 ama biz göçtük bu işte bi bit yeniği var ama hadi hayırlısı artık :..:
Printable View
enterhasan şeyler oluyor parite +1,53 ama biz göçtük bu işte bi bit yeniği var ama hadi hayırlısı artık :..:
bence sesli düşünüyorum bu kapanış ile 81-82000 kapısı aralanmıştır he yukarı hareketler olacaktır kısa vd içinde ama öyle yada böyle düşücez o civarlara :..:
dow bide bu akşam % 2 yaparmış bizim şortda arada çerez oluverir palaya :o bide şimdi gördüm 15 likte 2 li dip yapmış olabilir mi aceb :(
66.000 dede ölümüne satıyolardı sonra 90 olduk üwwww :) hayırLısı flatingo
biz negatif mi ayrıştıkmı dünyadan :rolleyes: yoksa buda bi tuzakmıydı şortlatmak için milleti ufff resmen psikopat oldum iyimi :..:
müsadenizle owww ... mondiyosagne ..
[quote=seagate;301375]66.000 dede ölümüne satıyolardı sonra 90 olduk üwwww :) hayırLısı flatingo[/quote]
seagate hocam avatarındaki fare biz ky, pala da kedicik oluyor galiba :::
satrançta bilgisayarı yendim ::: aböw
[quote=a.kaya;301381]seagate hocam avatarındaki fare biz ky, pala da kedicik oluyor galiba :::[/quote]
a.kaya sistemin 3 gündür kar yazdımı patron ondan haber ver üwww :)
fxci abey mentalrayi halka arz etseymiş keşke :)
Aluuuuuu. Kayabossss nooolltiiii hani pisman olacaytik longlari kavirma yaptigimiza. Hic duymuyon bakiyorum ehuheuhe
ahaha 90.000 açacak gözüne ışık tutmuş canlı türü gibi cörtcü kalacak öyle düzelir diye.. kapanış 92 felan olacak aha iflas.. 66 daki senaryo üwwww tutarmı bilmem :D
yada aynen halka arz zieztemZ satta kalacak üwwww
[quote=Astatin;301389]Aluuuuuu. Kayabossss nooolltiiii hani pisman olacaytik longlari kavirma yaptigimiza. Hic duymuyon bakiyorum ehuheuhe[/quote]
tavik kavirmaLı incecik hamir pizza olsada yesek üwwwwww :D:D