-
[quote=küçük_k;225831]gandiii. Desteklere itirazım yok... Doğrudur..
Emme..
74325 in zirve olarak onaylanması için günün bitmesi gerekir... Ben henüz bunun kesinleştiğini göremiyorum.. Ancak %90 zirve olma gerekir..[/quote]
küçük k, hemen yerinde müdahale, o zirve deyil, direnç......
Yani cort isek ve 74325 te tehdit ediliyor isek, cörtler için flat veya poz azalt yeresi, o anlamda anlamamız gerekli,..........
-
Al da , nereden alırsan al karlı çıkarsın formasyonu devam ediyor.Spot bu akşam da 73.500 üzeri kaparsa kısaları 76-77 lerdeki oluşacak yeni zirvelerden tekrar açmak için kapamak gerekir.Bu akşam 72.750 altı kapanış bizi en azından rahat ettirir.
-
[QUOTE=küçük_k;225831]gandiii. desteklere itirazım yok... doğrudur..
emme..
74325 in zirve olarak onaylanması için günün bitmesi gerekir... ben henüz bunun kesinleştiğini göremiyorum.. ancak %90 zirve olma gerekir..[/QUOTE]
325 [B]kısa vadeli zirve[/B] olarak bence aynı gün onaylandı..
O gün Vob un işlem hacmi spotun üstüne çıktı.. Kapanış bir gün öncekinin altında oldu..
-
[quote=indregandi;225839]küçük k, hemen yerinde müdahale, o zirve deyil, direnç......
Yani cort isek ve 74325 te tehdit ediliyor isek, cörtler için flat veya poz azalt yeresi, o anlamda anlamamız gerekli,..........[/quote]
şu anda aşırı alımdan uzaklaştılar, aşırı alım zaten 74600 gibi karşılıyacaktı ağa ve ekibini, yer değiştirme ise 755xx maxsimumunda olacaktı, şimdi burada önlerine 2000 puvan koydular,....77 ye 73, farkı böl ikiye 2000 puvan, koy 73 e eder 75000........
74325 ve 74125 olarak yaklaştılar, sert hareketten kaçındılar, özellikle dün 74000 ni geçmemeye özen gösterdiler,
şimdide 73000 altına inmemeye özen gösteriyorlar,..shortlar olarak 72900 altına inilmeli ve 72425 altında kalınmalı ki fiyakamız düzelsin.......
-
Bu gün şu ana kadar yaptığım, 400 extra cört dışında dünkülerle hareketi seyretmek oldu,......manevra alanıma bile girmediler daha, benim için şu anki seviyelerin dün yaşadığımızdan farkı yok, manevra yerim 72700-425 arasında,
-
gandi yazmış.. güzel yazmış..
şimdide 73000 altına inmemeye özen gösteriyorlar,..shortlar olarak 72900 altına inilmeli ve 72425 altında kalınmalı ki fiyakamız düzelsin.......
72900-800 çok önemli..
-
400 ü 100 e verdim, 325 e tekrar yazdım,.....ana balya devam
-
şuna dikkat etmeliyiz, attan düşen ölmezmişte eşekten düşen ölürmüş,....
-
[QUOTE=orion;225840]Al da , nereden alırsan al karlı çıkarsın formasyonu devam ediyor.Spot bu akşam da 73.500 üzeri kaparsa kısaları 76-77 lerdeki oluşacak yeni zirvelerden tekrar açmak için kapamak gerekir.Bu akşam 72.750 altı kapanış bizi en azından rahat ettirir.[/QUOTE]
O dediğin pozisyona daha gelmedik palanın çalkalama yerindeyiz eğer stobun büyükse dediğin olabilir ama nerden alırsan al yerine daha var
Şöyle söyleyeyim günlükler daha alda ama asıeı alımda uste yataya girerse çok sortcu yakabilir.onlar sata geçerse saatliklerde sata geçerse dediğin olur.
Saatlikler ise su anda desdeğine yavaş yavaş yaklasıyor.
Kısacası bu günler karı gördünmü cebe at bekle günleri
Naçizane fikrimdir.
-
325 EKTRA CÖRTÜ, 200 DEN İSTİHDAM ETTİM, AŞAĞIDAKİ NEDENLE.........
[IMG]http://i41.tinypic.com/n369om.jpg[/IMG]
-
075 den bir ilave extra daha yaptım,
ilk 400 dü, bunu 100 verdim, 200 den yerine koydum,
075 den bir ilave extra daha yaptım,
nedeni damsız ilk olarak 60 lıkta sat üretecek, ve palacı palayı aşağı kesti, bundan sonra böyle,.....
Ana balya ise devam
-
5 likte aşağı trend hazırlığı, pala ile palacı arasında zıtlaşama var, pala palacıya döndüğünde, trend başlar,.....