İndi abi, senle alakası yok bu işin pala sırtına adam almak istemiyor işi gücü braktım aps bakıyorum az önce 80050-100 çalışırken -12xx oldu şimdi gene yukarı aps kesene kadar devam
Printable View
İndi abi, senle alakası yok bu işin pala sırtına adam almak istemiyor işi gücü braktım aps bakıyorum az önce 80050-100 çalışırken -12xx oldu şimdi gene yukarı aps kesene kadar devam
[quote=indregandi;332668]Ağzımı açarsam iki olsun,....[/quote]
hocam bizim piyasa için adeta çocuk tabiri yapayım olsun bitsin..mesela çocuk ağlarken şunu alayım dersin istemez , bunu yapayım dersin istemez..fdow aşağı indi , yukarı çıktı biz aynı yerdeyiz..ee o zaman sormazlar mı sen ne istiyon !.dng
son aşağı hareketi bekleyen baya bir shortçu varmış aps değişmedi bunlar kene gibi yapıştı palaya bakalım ne yapacak pala ve aşağı gittikçe short artıyor -18xx şimdilik
İndi abi, piyasanın yönü belli değil ve net belli olan oyuncuların piyasanın gideceği yöne katılım olacağı. Bu durum beni kuşkuya düşürüyor.
Çünkü, dün 81100 ve bugün 79750 özellikle kırılmadı. Bu rakamların önemini bilmeyen kalmadığına göre bu sefer pala kimi çarpacak ve nasıl osmanlı tokadını yedirecek.
Bunu diğerlerinden farklı yapmak durumunda. Çünkü, herkes beklemede gibime geliyor veya o kadar iyi kamufule olmuşlar ki ben öyle görüyorum.
[quote=ordi;332682]son aşağı hareketi bekleyen baya bir shortçu varmış aps değişmedi bunlar kene gibi yapıştı palaya bakalım ne yapacak pala ve aşağı gittikçe short artıyor -18xx şimdilik[/quote]
ordicim, geçmişte ölçülü düşüş derdik ya, bu - apsd o,
şuna yarıyor,
birkere dipler yükseldi, 120 likte 31 inde 09:00 barı, 04.02 de, 09:00 barı,....özelliği şu son olan short fake short, sitemler algılaymamış,....ve son olarak 07.02 den 17:00 barı ile sıkışmaya başlamışız, şimdi beklenti oluşturuyor, piyasa şunu istiyor,
bir kere bu piyasalar sort sevmez, longada öğreticidir, longa güven pompalar devamlı, gösterir ona,....bana güvenirsen çıkar der, short yapısı gereği zaten güvenmediği için shorttur başından, asidir, eleştirir, düzeni değiştirmek ister, içinde bu vardır shortçunun, bu böyledir, dayciler konu dışında,...
şimdi beklenti oluşturuyor piyasada şunu istiyor,.....
şimdi normal shortta apsd artarak shorta piyasa katılımı gerekli, şundan ağa öncesinde hazırlığını yapmıştır, düğmeye bastımı bizde katılırız, öledir sinyale bakar,....
şimdi ağa düğmeye basıyor, ancak bir iki tekrardan sonra py düşmediğini görünce, bazıları kenera çekilyor poz kapatıyor bunlar -, yeni short açanlar ise terse sürüldüklerinden bunlar zaten her defasında kendi shortuna long olup stopluyor bunlar 0, şimdi o bahsettiğim ikinci dipte iki tip short var, biri crasha oynayarak yeni katılan, diğeri ise 92.5 düşüşünden gelenler, bu yeni katılanları %3.xx kusur ile biçti ağa, onlar hapis yada zarardalar, yeni longalarada bana güven diyerek geldi buraya, şimdi bu longlara ve kendine kar yapması için yeni short almak zorunda buralardan, aynı zamanda yeni longda almalıki, hacim yani py güveni artsın....bu ikiside ölçülü düşüşle mümkün, bu ölçülü düşüşte destekleri kırmayacak elindeki long kaçar, önceden yakaladığı shortlar ise flat olur, yeni shortları ise gün içi düzenlediği çapsız düşüşlerle biriktirmek zorunda, görülen - apsd ise kendi çözdüğü kontratları, eğer başarılı olursa bu konratlarla karşılıklı 81100 üstünden yukarıdan alıcı ve satıcı taraf olarak poz açarak duvara sürecek,...
Ve buna 92.5 dan alacak, kırılmaya oynayıp short yakalananlardan alacak ve buradan sağladığı son shortlardan alacak ki elindeki longçu evlatlarına para versin, çünkü bunları çok dövdü bir süredir, bunlara da ihtiyacı var bunalr olmadan zaten düşemez, yoksa en uzağa taş fırlatırız, toz duman olur her yer, düşüşede ölçülü demiştik 61 e kadar...
Sonuç, bu apsd short apsd deyil,....üç kaat,......sıkışma şimdilik bunu doğruluyor zaten,....ağanın durduğu yer oldukça fena bir yere teknik olarak,....81100 herkese muştuladığı ölçüsü, geriye başarması kaldı,...birde dov düşüşü,.... Bunların elinde zaten takvimleri vardır yeterli,.....
varsayım:
iki haftadır piyasa 15 dk aşağıdaki görüntüyü oluşturmuş.
görüldüğü üzere beyaz bölgeden hızlı yükseliş.
kırmızı bölgede de hareketler aynı (düşüş-yükseliş)
sarı bölgede de hemen hemen aynı hızda (düşüş-yükseliş) hareketler oluşmuş
o halde acaba boş beyaz kutucukta da beyazın yükselişinin benzeri (düşüş) olabilir mi?
hep birlikte göreceğiz, umarım doğru yönde oluruz:)
[IMG]http://img547.imageshack.us/img547/2901/innnn.png[/IMG]
[quote=indregandi;332217][IMG]http://i56.tinypic.com/28mkair.png[/IMG][/quote]
[URL=http://img52.imageshack.us/i/51003220.png/][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/7547/51003220.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
yarın pala shortçulara mı? yoksa longçulara mı? nanik yapacak?
dün ve bugün o yüzden mi yataya bağladı piyasayı üwwww
galiba zortçuları düvecek ühühühüh:(
İndi abinin sığır güden ölçer dün 81.44 mış bugün 81.51 yani kesiyor kalın halatları sığır güden meydana çıkıyor.
[quote=ordi;332764]yarın pala shortçulara mı? yoksa longçulara mı? nanik yapacak?
dün ve bugün o yüzden mi yataya bağladı piyasayı üwwww
galiba zortçuları düvecek ühühühüh:(
İndi abinin sığır güden ölçer dün 81.44 mış bugün 81.51 yani kesiyor kalın halatları sığır güden meydana çıkıyor.[/quote]
ordim yükselmesi iyi, düşecek demek, ama bantı yukarı kesmesi gerekli, bantla birlikte günlerce sürdürebilirler bu işi, sonuçta karşılıksız para basıyor sığırcı, arazide kahve içen,....
paraları altına, gelişmekte olanlara pariteye her yere basıyor emsinler diye, şimdi biz ememiyoruz artık, cari patladı sıkıntı var, onun içun el altından para bulmaları lazım cariye yama içun, geçen bulmuşlardı, bulamazlarsa patlayacak burası,.....
çare yok, ülke bizansa dönmüş, herkes gelişi güzel kontak çeviriyor, avm lerden kimseyi çıkartamıyorsun dışarı, herkes beton kredisi çekiyor,....:..:
el altından kaydıraktan başaka çareleri yok, sıcak girerse açık dahada şişer, sıcağın girmesi için zaten öncesinde merkezde karşılık olması lazım, bir kere ye mahsus ödeme yaptılar rezerv az 100 olmalı düz olmalı diyerekten, 74-92.5, sonra 76, onun içun el altı kaydırak hesabından bulmaları lazım,....
tabi bunların alayına karşılık vercem, bakın short sırası neydi, 85xxx, 90xxx, 95xxx,103xxx, deyilmi, şimdi öle deyil, 90xxx dan başlatacam, ne içun 82 bin içun,......eğer geilrse sıcakçılar, beraber 103 ten 82 ye inecez onlarla, bu madalyonun bir yüzü,.....
diğerini ise 783xx den açarım, teey 61-56 oralara kadar, ne içun talan içun,....st-by içun,
devamlı shortingen bundan sonra,.......ne içun kuzey afrika içun, ist fin merkezi içun,
ne kadar açılım o kadar short, ne zamanki hayvancılık teşvik edildi, angus almıyoruz, o zaman long anasını satiimmm, herşey sığırlar içun,...