Günaydın güzel insanlar...:D
Printable View
Günaydın güzel insanlar...:D
[quote=catedral;225752]Bugün günlerden ne?
Perşembe... Nasıl Perşembe?
[B]KARA PERŞEMBE[/B].... ne demiştim geçen hafta.... :)[/quote]
karadan kasıt shortcular için olsa gerek:)
[quote=indregandi;225771]günaydın delikamlılar,......[/quote]
günaydın bende kendimi delikanlı sayayım o zaman
[QUOTE=dede;225783]karadan kasıt shortcular için olsa gerek:)[/QUOTE]
maalesef....kom
[quote=jani;225713]indra....
gene bele short yakalamıştı bendenizi...
yıl 2007...ekim 10...70 000 den shrt yakaadı beni....inetti inletti...76 000 e gitti...süründüm süründüm....
ne oldu diye bi sor....
cugap vereyim....3 günde 66 000 e indi keriz...git grafa bak...git hisse nette topigime bak....inim inim inliyordum...
66 000 den kütlettim tabii....
ne yazmıştım bilion nu....
noldu agama noldu...sarardı benzi soldu...demiş ve paraşları cepcegizime komustum....
nostalji güzeldir....[/quote]
allah bizede nasip etsin diyecegizde. dayanacak sermaye gücü lazım.
Disiplinli zuhtu karankiliga çok poz bırakmayan zuhtu. 600 puvan gapi yemiş zuhtu. Ne ek acar ne zarara kapatır. Zuhtu bugün ofis dısında olacak %5 löng ilen devam gunün dibinde stoplar ve dahada poz acmaz. Bugünkü ilk ve son yazısı aksama görüşürüz.
durum ve yorum..
satan 2500
alan 1200
aps -1800
ağanın bi yukarı feyk atması icabeder bu durumda..
çünküm...
dünden kalan korkak lönkcüler dökülmüş... ilave olarak uyanık şortcular türemiş.. ağam bunlardan irahatsız olucak...
[quote=küçük_k;225469]amiral 5 lik dilime geçecek.. yarın yine şenlik var anlaşılan...
zuhtu boşuna lönglememiştirrrr....[/quote]
amiral 5 lik dilime geçmiş... mutlaka yukarı bi deneme yapacaktır.. ugandada esen yel verisini felan bahane edebilir..
taze şortculara hoşgeldin yapabilir..
ama akabinde düşüş bekliyorum..
bugün için en büyük kazanım, 74325 artık direnç, bu kazanımımız,.....bundan önce kördük cört olarak,....
aşağıda sırasıyla 727xx, 72100, 71900 diğer yereler,........70625 en dir,....70625 e gelirse tepki kaçınılmazdır,....
bunlarda diğer savunulabilir yereler, 73350(dünkü dip), 72425(bir önceki kırılan direnç),......
bu günaydın ve katılımlar konusunda biraz daha sıcak olmamız gerekli diye düşünüyorum, bu olumlu katkı yapacaktır bir çok konuda, ayrıca alternatif düşünceleri, paylaşmamızda gerekli,......
biraz daha canlılık lütfen,......
[quote=indregandi;225824]bu günaydın ve katılımlar konusunda biraz daha sıcak olmamız gerekli diye düşünüyorum, bu olumlu katkı yapacaktır bir çok konuda, ayrıca alternatif düşünceleri, paylaşmamızda gerekli,......
biraz daha canlılık lütfen,......[/quote]
İndregandi,ben destek olmaya calısacam ama kelin ilacı olsa basına sürermis,biraz morallerimiz düzelsin canlanır,cunku burada herkes magdur,kucaa oturtulmus,senin gibi ustalar hakkından gelir bunun,ben kendimi basarısız adlediyorum artık indicim..
[quote=indregandi;225818]bugün için en büyük kazanım, 74325 artık direnç, bu kazanımımız,.....bundan önce kördük cört olarak,....
aşağıda sırasıyla 727xx, 72100, 71900 diğer yereler,........70625 en dir,....70625 e gelirse tepki kaçınılmazdır,....
bunlarda diğer savunulabilir yereler, 73350(dünkü dip), 72425(bir önceki kırılan direnç),......[/quote]
gandiii. desteklere itirazım yok... doğrudur..
emme..
74325 in zirve olarak onaylanması için günün bitmesi gerekir... ben henüz bunun kesinleştiğini göremiyorum.. ancak %90 zirve olma gerekir..