[QUOTE=Vob Trader;112474]sankocular dikkat emriniz gitmez yedek kuruma takılın[/QUOTE]
sakat bı durum degilmi bu vob tredyder ?:::
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;112474]sankocular dikkat emriniz gitmez yedek kuruma takılın[/QUOTE]
sakat bı durum degilmi bu vob tredyder ?:::
yahu AL sinyaline çok yaklaşmıştık 900 gördüğünde AL vermemişti ama yakındı.lem dedim bas SHORT u nasılsa sinyal yakın azıcık zararın olur AL gelirse.geri kıpraşma dedim.
keşke bassaymışık oracıkta SHORT u süper trade olacakmış.kaçtı anasını satayım...
flatingo devam...
acemilerin kenarda durması gerekn bir piasa var bugün .trend aşşa ancak öle sisteme uyarım kazanırım havasında düşmeyeceğiz bence
[QUOTE=fXci;112478]sakat bı durum degilmi bu vob tredyder ?:::[/QUOTE]
sakat ne demek öl daha ii
o emir iletilememesinden kaç kez telefon ve zippo çakmak parçaladım ben :)
[quote=SEYYAH;112479]yahu AL sinyaline çok yaklaşmıştık 900 gördüğünde AL vermemişti ama yakındı.lem dedim bas SHORT u nasılsa sinyal yakın azıcık zararın olur AL gelirse.geri kıpraşma dedim.
keşke bassaymışık oracıkta SHORT u süper trade olacakmış.kaçtı anasını satayım...
flatingo devam...[/quote]
açma o defterleri...lonk kavır ve şort satışlarım 925 de satışda bekliyordu..1 kedeme ile kaçırdık...kab-vırı 775 e yetiştik..şorta ise 500 de cesaret ettik..triple duble yapacakken..neyse yaww..şükür bunada..+500 deyim..hedefim 1000....hsretle
arkadaşlar fdov da hareketler sınırlı ama avrupa ve bizçokhareketliyiz saki düşüş sahte gibi.
VOB Ziestem, inatla Long diyor.
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30foq.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2513/sistemvob30foq.png[/IMG][/URL]
bu vob bugün çok pis hareket çekecek %70 geberecek ihtimali veriyorum %30 da
şahlanacak ihtimali veriyorum.
40475 gecerse 40900 yeniden denenebilir
histem 350 den lonk diyo ama çekirgenin 3 kez sıçrama indikatörüne uyarak sistemin lonk demesini bekleyeceğim
selam .. 0 işlem geçen hafta perşembeden kısa devam .. vay anasını 1 hafta oldu poz açalı ... hahhahahahahha .boks. .boks. :D:D
[quote=traderx;112487]bu vob bugün çok pis hareket çekecek %70 geberecek ihtimali veriyorum %30 da
şahlanacak ihtimali veriyorum.[/quote]
geberecek olsa bu son 3 günde gebermesi lazımdı..bunca rezil habere rağmen tutuyorlar..şorttan el tırso