saat 17 sonrası
Yorum Yok Long Devam
Printable View
saat 17 sonrası
Yorum Yok Long Devam
Haydi düşşşşşşşşş artık düşşşşş
sibobsuz düşmez:)
[QUOTE=boz ayı;218909]patronaj iki gün dinlensen...
daha sağlıklı düşünürsün......
bomba gibi dönersin......parçalarsın.....
bozz amcan öneriyor.....
;)[/QUOTE]
abi burda ara verilmez .. bence .. en tehlikeli bölge . .2 gün hiç bakmasam sonra gelsem çok farklı fiyatlar gördüğümde oluşacak pişmanlık duygusu .. dahada sıkıntı stres yapar bende .. o yüzden 1000 puan zararı realize edip ve kontrato kaybımıda göze alarak . alsata döndüm .. hayırlısı ..
Yaw ne bu forumun hali, halimize bakan da +5000 puanlık hareket olmuş zanneder. Dün 67600 kapattı, şu an 68600... +1000 puanlık hareket en sıradan günde bile oluyor heyecena kapılmayalım...
Geceye ZİŞD, yarın bakarız duruma...
Tabi ben geceye short girdiğimden yarın yine garanti + gap var, ondan sonra bakarız duruma demek istedim... :..:
son 650 short pozdan sonra 600 long 700 short yaptım .. son poz 700 kısa .. rahatladım biraz ..
bombala tansel..üwwww
[quote=temese;218920]sn astatin sistem short mu?[/quote]
bböğğğyyikkkk...üüüüüüefettt
Kapanış tahminim 68225:)
Anket yokmudur?
[quote=selçuklu;218927]abi burda ara verilmez .. bence .. en tehlikeli bölge . .2 gün hiç bakmasam sonra gelsem çok farklı fiyatlar gördüğümde oluşacak pişmanlık duygusu .. dahada sıkıntı stres yapar bende .. o yüzden 1000 puan zararı realize edip ve kontrato kaybımıda göze alarak . alsata döndüm .. hayırlısı ..[/quote]
[I]güzel bir trade günü ile pistlere dönersin inşallah....[/I]
[I]kutlama yaparız..........[/I]
+.
kudrete bak arkadaş...
YEni açılan shortlara ve al-sat lara itirazım yok ama yukarı giden bir trendde ısrarla neden kısada beklenir anlamıyorum.üüü
dost acı söyler beyler. burda gerektiğinde SL olmayan maalesef batar.(kendimden biliyorum:()