[QUOTE=catedral;231310]dün gece gelen petrol verisiyle şimdi gelecek olan arasındaki fark ne yawww..[/QUOTE]
stokları açıklayan kurumlar farklı sanırım..:..:
Printable View
[QUOTE=catedral;231310]dün gece gelen petrol verisiyle şimdi gelecek olan arasındaki fark ne yawww..[/QUOTE]
stokları açıklayan kurumlar farklı sanırım..:..:
[QUOTE=Cerphin;231302]koyduğun grafikteki MACD güzelmiş oğuz.. indicator dosyasını verebilir misin?[/QUOTE]
vermemmi , buyurun efem
[url]http://www.tekdosya.com/files/VH44273LN/d69aefd89739a176ac0173ef237321f0/BulutKARLI.mq4.html[/url]
oil de neetti bu deliler..::::::
[quote=Cerphin;231327]oil de neetti bu deliler..::::::[/quote]
Yaklaşık 150 pip düştü sonra yarısını geri aldı .:eek:
Şortlar duruyorsa tebrikler..brv
bende güvendiğim bi saatlik oil 85,53'ten al'a geçti, hala al'da.
yavaş bi sistemdir.
[QUOTE=bien;231354]Yaklaşık 150 pip düştü sonra yarısını geri aldı .:eek:
Şortlar duruyorsa tebrikler..brv[/QUOTE]
duruyordu, ama gel de bana sor 85.80 e çıktıklarında.. kalpten gidiyordum..:..:
yarısını sert verdiklerinde kapattım hafifledim biraz, kalan yarısıyla bekliyorum hala..
oil 84.60 altına gelirse süper olacak..
[quote=Cerphin;231358]duruyordu, ama gel de bana sor 85.80 e çıktıklarında.. kalpten gidiyordum..:..:
yarısını sert verdiklerinde kapattım hafifledim biraz, kalan yarısıyla bekliyorum hala..[/quote]
Böyle bir düşüş te audusd de olsa çok güzel olur. 5 dk grafikte kanal aşağı kırılırsa ihya olurum.:..: İyi kar görünce pozisyonun bir kısmını kapatmak iyi oluyor, yoksa geri alıyorlar.:)))
hişşşttt ses etmeyin....
hem papazda .. hem vob da fulledim kısaları..
papazları kapatıyorum sıra sıra..:)
85 e tekrar çıktıklarında kapattığım kısaları yerine koyacaktım ama metatrader dondu ve veremedim..:mad::mad:
sizlerde de oluyor mu öyle donmalar ?
Aynı pozisyonlardan bende de var. Forexdekilerin kazanacağından %90 eminim ama vob'a güven olmaz. Zaten o yüzden forex'e girdim. İstediğin kadar analiz yap, grafik çiz palanın işine gelmiyorsa para kazanılmıyor.
eurusd hedeflerim 1.3355, 1.33, 1,3245
[quote=Cerphin;231371]85 e tekrar çıktıklarında kapattığım kısaları yerine koyacaktım ama metatrader dondu ve veremedim..:mad::mad:
sizlerde de oluyor mu öyle donmalar ?[/quote]
Metatrader kullanılan platformların çoğunda olur. odl ve bazı platformlarda daha fazla olur.(odl demo denemiştim) Sürekli reqoute da cabası. Dealing desk çalışan firmalarda genellikle bizim kazancımız onların zararı olduğu için donmalar oluyor.