[QUOTE=unlimitted;218893]paşam, cellallenip iş yapmasan diyorum.:o[/QUOTE]
abi bilmiyorum .. hayırlısı olsun ne diyelim .. :o
Printable View
[QUOTE=unlimitted;218893]paşam, cellallenip iş yapmasan diyorum.:o[/QUOTE]
abi bilmiyorum .. hayırlısı olsun ne diyelim .. :o
[QUOTE=Astatin;218882]bu ne şiddet bu celal **...69400 kapanış tahminim mecburen tahmin..öyle görünüyo..üwww[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;218883]600 ort long a* .. kapattım pozu eski tarza dönemye çalışacam .. a* a*a a*a*a**a[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;218889]650 ort kısa ..[/QUOTE]
Yapmayın yavvv! üüüüüüüüü
vay anasını yaw, 600-650 arası deli kontrat dönmüştür heral.
insan sonuçlarını düşünmek bile istemiyor...üvvvvv...:o
E/D 1.33.50..den long aldım.......
her zaman bulaşmam..........
hayırlısı bakalım............
[quote=AMON RA;218900]Yapmayın yavvv! üüüüüüüüü[/quote]
yaww ben hala şortum..şortum da..öyle güçlü duruyorki 69400 kapatır herhalde dedim..bişi yaptığım yok..67900 şortlarla bekliyoruz **:cool::cool::cool:
üwwwwwwwww
Şu grafiğe baktığımda söyleyebileceğim tek bir şey var: Keşke zaten short olmasaydım da buradan short'lasaydım... Zarardaki pozisyonu asla artırmama kuralım nedeniyle poz artıramıyorum, mal mal bakıyorum sabahtan beri ekrana...
Geceye de short devam... Yarın da baktım düşmüyor flat'e geçer ve flat'de beklerim, buradan sonra düzeltme görmeden long'a dönmem...
[quote=selçuklu;218898]abi bilmiyorum .. hayırlısı olsun ne diyelim .. :o[/quote]
patronaj iki gün dinlensen...
daha sağlıklı düşünürsün......
bomba gibi dönersin......parçalarsın.....
bozz amcan öneriyor.....
;)
[QUOTE=Astatin;218906]yaww ben hala şortum..şortum da..öyle güçlü duruyorki 69400 kapatır herhalde dedim..bişi yaptığım yok..67900 şortlarla bekliyoruz **:cool::cool::cool:
üwwwwwwwww[/QUOTE]
valla ne diim inşallah piyasa aşagı doner ....... sıbob short der bende gelirim astet yanuna
[quote=abdullah yıldız;218897]boz üstat dünkü verdigim söze istinaden 1/2 sort ama sıcak sıcak terliyorum bu palanın baskısına karşı:..:[/quote]
[I]ter varsa sorun yok.....doğru yoldasın...pozisyonun önemi yok...[/I]
[I]müsterihsen ayvayı yedin......[/I]
[I]sistem trade bozz ..........[/I]
[I]ha ha haaaa....[/I]
hedefler önce 68850 sonra 68950 sonradaaa 70250 olur diyorum! Full lonk olan pozumu 1/2 ye indirdim bu çılgınlıkta düdüklenmeyelim diye!
ben kokusunu aldım bu işin....heyk
sn astatin sistem short mu?