-
[QUOTE=Kennym;218843]üle bu efg 59xxx longları hala bozdurmadı ya nasıl bi hedef nasıl bi portfoy yönetimi bu aga piuvvvvvv[/QUOTE]
Bir önceki kontratı dibine kadar verip çöpe attılar balyozla.
Balyoz vade sonuna geldi şanşa.
Orda marjı açtılar kendilerine, hedef 2000-3000-5000 puan değildir asla pala için.
10000 puan.
Mala girdikten sonraki işlemler sadece fiktiftir. Önemli olan 9000-10000 puanlardır.
Jelibon.
-
-
[quote=Astatin;218866]parçala booozzz..üwwwww[/quote]
Multipass hala short mu yoksa patron?
-
68.550 den ilave şort açtım............
dizlerim titriyor.......
-
Eur/usd 1,26 hedef dedimdi dimi, hatırlıyorum dediğimii:) hemde Geçen Cuma dedimdi:)
-
[quote=jelibon;218862]Bir önceki kontratı dibine kadar verip çöpe attılar balyozla.
Balyoz vade sonuna geldi şanşa.
Orda marjı açtılar kendilerine, hedef 2000-3000-5000 puan değildir asla pala için.
10000 puan.
Mala girdikten sonraki işlemler sadece [B][COLOR=red]fiktiftir[/COLOR][/B]. Önemli olan 9000-10000 puanlardır.
Jelibon.[/quote]
harf hatası var abi. :D
-
[QUOTE=boz ayı;218870]68.550 den ilave şort açtım............
dizlerim titriyor.......[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
auwwww makas tekrar - 600 e geçti .. bunu gene kışkırtmak için kullanaiii.. burdan shortcu toplarsa bugunkü gibi daha da iflah olmaz buralar.. aps 220751 apsd 8576 la gören gelii gören geliii aha bu pala buraları komple satın alacak... mıllet hesapları bırakıp gıdecek gari işi iyice inada bindirdiler ...
-
[quote=Astatin;218866]parçala booozzz..üwwwww[/quote]
[I]ağır yara aldım......[/I]
[I]ben biraz dinleneyim....[/I]
[I]gençler cepheye...........[/I]
:o
-
bundan sonra bidahada uzlaşmalık poz falan almayacam .. noldu bana anlamadımki .. trend falan hiç ilgilenmezdim .. eski tarzımı histemimi istiyorum .. üvvv ıngaaaaaaaaaa :o:o:o:o.. şuna bak maliyet 1000 puan aşağıda .. öyle bekleyip duruyorum .. :o:o üvvvvvvv
-
[quote=Strategist;218869]Multipass hala short mu yoksa patron?[/quote]
sad but true...(MPR)
-
Pala senin **
Millet short açtıkça karşılığı poz alan sitemininde **
İnşallah bozulur o sistemde kalırsın dımdızlak şu kritk günlerde:..::..: