-
[QUOTE=bull market;218746]Nisan vade son çıkışta 59200 den 68450 oldu:) şaka gibi, her kısacıya poz kapattırma fırsatı vermediler bile, uzuncularda poz kapandıkça yukarı hareket devam dedi, arada kötü haber çıkıyor uzunlar kapattırılıyor panikletiliyor, sonra? kısalar kapanmadan yukarı, böyle böyle yukarı geldiiik:), kısada kalmaya inat ettikçede bunu devam ettirmemeleri için bir sebepte yok görülüyor, ne ketenpere ama, en iyisi haberlere kulakları tıkamak.[/QUOTE]
Tarihler çalışır Sevgili Bull.
25 Şubat dipledi yurtdışı, bir sonraki tarih 7 Nisan.
1 ay üstü hiç durmadan yükseldi her yer.
İlk ihtimalde 7 Nisandan önce dönüş olmaz.
İkincisinde 25 Mart fibo .75. İkinci tepe adayıdır.
Pas geçerse 7 nisana kadar dönüş olmaz. (-,+)
Tabii bunun çoğu geçti görüldüğü üzere.
Bu noktadan sonra 7 nisana giriş yönümüz önemli.
Jelibon.
-
[QUOTE=unlimitted;218755]şortçu arkadaş çok mu ki acep...üvvvv üüü[/QUOTE]
550 üstünde şort geceyede hafta sonunada teknik olarak.
-
Evet jelibon senin tarihleri tespitine hayranım:), yurtdışında şu anda dow 5. ana dalga yukarı hareketi içinde görülüyor, muhtemel bitiş seviyesi bana göre 12100 seviyeleri olabilir bana göre, ama bunun için piyasalara olumlu gazlar salınmalı:) salmazlarsa iş değişir görüyorum bende, herşeyden önce son 10700 ler üzeri hareket çok ilginç gelişti zaten, şaşkınım ki ne şaşkınım, bunlardan herşey beklenir, 25 Mart benim son umudum oldu artık ne yapayım:) saygılar.
-
Şu anda fiyat 68375-400, buradan kısa yapanda para kazanamzsa yuh artık diyorum ne diyim:)
-
[quote=fXci;218761]5dakka mentalray
[IMG]http://i40.tinypic.com/m9y245.png[/IMG][/quote]
Fxci abeyim iiimiş mentralay seni demi 5liklere transfer edecez Taçsız karalla benzeşiolar..:)
[IMG]http://i44.tinypic.com/k4gj8p.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://i43.tinypic.com/5cgjkz.jpg[/IMG]
-
şortlar telli babaya adak adamaya gidiyormuş.....
bu hafta sonu çok kalabalık olacak.......
amma hafta sonunu görürsek.......
üüvvvvvvvvv.............
-
[QUOTE=bull market;218773]Evet jelibon senin tarihleri tespitine hayranım:), yurtdışında şu anda dow 5. ana dalga yukarı hareketi içinde görülüyor, muhtemel bitiş seviyesi bana göre 12100 seviyeleri olabilir bana göre, ama bunun için piyasalara olumlu gazlar salınmalı:) salmazlarsa iş değişir görüyorum bende, herşeyden önce son 10700 ler üzeri hareket çok ilginç gelişti zaten, şaşkınım ki ne şaşkınım, bunlardan herşey beklenir, 25 Mart benim son umudum oldu artık ne yapayım:) saygılar.[/QUOTE]
12100 çok, burda oraya çıkamaz. (ha o ihtimalde var bahsetmiştin ama bence en az ihtimal)
en fazla 11100.
109XX-11100 arasından döner.
Sonrasına bakarız.
burda 3 ana bearish sayım, hatta birinde iki ihtimal, birde bullish sayım var.
Bence bullishde değiliz.
Hala ABC geçerli.
B aradaki yükseliş dalgası.
Ya şimdi burada B nin A yükselişi bitecek.
Ya B nin C yükselişi bitecek.
Tepe gelince aşağı inişte 8000-9000 arası tutarsa BYük.Bdüş. olacak.
ve 12000 e son hareket gelecek. Sonra 5000-6000.
8000-9000 tutmazsa Burada Byük.Cyük bitmiş diyebileceğiz.
Görüldüğü gibi taa nerelerde anlaşılacak birşey olacak.
Neyse hele şu 109xx-11100 ne yapacak bakalımda.
Jelibon.
-
[QUOTE=bull market;218778]Şu anda fiyat 68375-400, buradan kısa yapanda para kazanamzsa yuh artık diyorum ne diyim:)[/QUOTE]
Sevgili BULL lütfen yanlış anlama inan bu yollardan bende geçtim vallahi ahkam kesmiyorum! o kadar grafik koyduk filan ama sende inatsın yav niye piyasayla savaşıyorsun adamlar yukarı diyor sen daha kısa diye inat ediyorsun!Bende savaştım adamlar aazıma sıçtılar bunun sonu yok savaşma lem seviş onlarla!
-
[quote=bull market;218778]Şu anda fiyat 68375-400, buradan kısa yapanda para kazanamzsa yuh artık diyorum ne diyim:)[/quote]
bull kardeş vıx deki görüntüye bakarak bende kısa yaptım beklemek kaydıyla iş yapacaklarına da inanıyorum
-
68.700 satış girdim geceyede bu fiyat çalışırsa şort girecem.
-
[quote=boz ayı;218784]şortlar telli babaya adak adamaya gidiyormuş.....
bu hafta sonu çok kalabalık olacak.......
amma hafta sonunu görürsek.......
üüvvvvvvvvv.............[/quote]
çok pis saldırıyorlar booozzzzzzz.....
şortları 1 inci kalite badem ezmesi yapacaklar üwww