[QUOTE=indregandi;225418]garantiye teklif haberleri güzel iş görüyor, yatay devam ediyor şimdilik,....[/QUOTE]
İmf'nin yerini aldı....lelele
Printable View
[QUOTE=indregandi;225418]garantiye teklif haberleri güzel iş görüyor, yatay devam ediyor şimdilik,....[/QUOTE]
İmf'nin yerini aldı....lelele
LÖNGGG LÖNGGG LÖNGGG
Hadi pala emmi beee yap bi iyilik daha götür bizi zirvelereee korkutuyon bizi 350yi kırdırıcan gibi yapipdururveriyon titrek tıreydır zühtü
[quote=muglalizuhtu;225421]lönggg lönggg lönggg
hadi pala emmi beee yap bi iyilik daha götür bizi zirvelereee korkutuyon bizi 350yi kırdırıcan gibi yapipdururveriyon titrek tıreydır zühtü[/quote]
palanın karnı agrıyormuş! Birazdan etrafına saçacakmış. Dikkat eyleyin torunlarım.
merkel geldiydi şimdi tayyeab sarkozinin yanındaa ab kısmısında bi gelişmeler mi var acaba ??
imdiii satış bekliyipdururuz hattinzatında bekledik emme gelmedi mini mini gelipdurdu
bagıyom bagıyom amiral dedenin pasiflerinde yüklü satıcı görüyom eytt emme alış kademesi de dopdolu
pala emmim alıcıya vermezse satıcıdan alır yeter emmi başla artık sıkma beni sıkarım seniii
emmiii beni duydunn uşaglar şahitsizzz???
ulen anlık yaz dediniz size 2 dk evvelinden amrila dedenin röntgenini çıkardım beaaaaaaaaattttettettaw
[quote=muglalizuhtu;225438]ulen anlık yaz dediniz size 2 dk evvelinden amrila dedenin röntgenini çıkardım beaaaaaaaaattttettettaw[/quote]
dehaydi bakalım birde seni görelim.
önümüzde 73850 ve 74100 gibi iki ufak pürüz var....
hulijano onlar uffak değel büyük pürüzler 3 günün betonu var orda
garanda bir kademe oynamalarla
vob da
trene yolcu dolduruyor....
tahminen 3000-3500 yolcuyu bulunca
trenimiz çufçuflayacak......:)
hangi yöne diye sormayın bilmiyorum:confused:
görüntü yukarı diye gösteriyor
ama
çok fazla kurumdan işlem yapıyor çözmek zor.....
[quote=MuglaliZuhtu;225446]hulijano onlar uffak değel büyük pürüzler 3 günün betonu var orda[/quote]
beton dediğin hildiyle delinir.heyk