-
[quote=Astatin;366710]:D:D abi bende iki gündür hareket yok...i düdünt dü it:..::..:
ama aslında hep düşünmüşümdür, dışarda kağıt üzerinde güvendiğimiz arkedaşlarla karşılıklı işlem yapsak ne güzel olur... hem yabancıya gitmez para hem de komisyon ödemeyik:D:D
ama çok sayıda güvenilir adam bulmak ve her fiyattan işlemi yapacak adam bulmak zor trabi..pala lazım bi dene:D
ha bir de...taban olsak süper olacak :)[/quote]
::::D
.kom
ben güvenirim hepinize abim aybettin,sonuçta çok risk alan adamımdır...::::D:D:D
pala olarak ta athlona rica ederiz,seni uygun gördük deriz, kabul eder bence....:D:D
-
yahu dun kısalayamadım yoldayım deyu...uwwww...cok bedbahtım..cokkkk
-
[quote=saraylı;366715]::::D
.kom
ben güvenirim hepinize abim aybettin,sonuçta çok risk alan adamımdır...::::D:D:D
pala olarak ta athlona rica ederiz,seni uygun gördük deriz, kabul eder bence....:D:D[/quote]
:D:D:D Athlon kabul eder de, adam rusya ukrayna falan takılıyo, bizim paraları yaban ellerde mundar etmesin:D:D
ayrıca, rampi rampii...taşı şortları kır gerdanı...:D:D
-
Hep diyorum bi aracı kurum alalım diye.Deniz 'i almış adamlar, kaçırdık :D
-
[quote=ATHLON;366716]yahu dun kısalayamadım yoldayım deyu...uwwww...cok bedbahtım..cokkkk[/quote]
üzülme patron..istikbalde dahi, dahili ve harici bedbahtların olacaktır...üww..yakalrsın bir yerden aftlopedro
-
Saraylı patron yanlız değilsin, yataylıktan ve sıcaklardan kendimi meditasyona verdim.Nirvanaya deyip deyip geliyorum :)
-
end of crash..
yours sincerely..:)
-
[quote=flexy;366721]Saraylı patron yanlız değilsin, yataylıktan ve sıcaklardan kendimi meditasyona verdim.Nirvanaya deyip deyip geliyorum :)[/quote]
sağol abim,
eskiden ben de meditasyon yaptıydım,bunun ne yararı var diye o zamanki guruma sorduydular zamanında,
adam dedi ki:
"hiç değilse günde 2 kez yarım saat sessiz kalıp kimseye bir kötülük yapamazsınız"
heheh...:..:
-
Astipatron ne demiştim geçen gün günlükde düşüş yeni başlıyor hatırladın mı :..::..:
-
[quote=Astatin;366669]gördün değil mi hacıex...75000 satışa düştü ama 74975 e vermediüüüüüü utandırdı beni..üüü [COLOR=red]neyse yarın 73975 e verir[/COLOR]:..::..:
bu arada kaç gündür de hacimsiz düşüyoruz.lelele:::[/quote]
[quote=excali;366673]75 desteği sağlam mıymış, emekli koala?.dng
topiğin önünde bi emekleyip, emeklilik testi yapar mısın?? :::
Yukarıdaki rakamların tutmayışıyla, Lotodaki sayıların tutmayışı arasındaki 5 benzerliği bize açıklar mısın???.dng[/quote]
NOOOOOLLLLLLLLLTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİ bankacı kedi:::::::::
-
[quote=saraylı;366723]sağol abim,
eskiden ben de meditasyon yaptıydım,bunun ne yararı var diye o zamanki guruma sorduydular zamanında,
adam dedi ki:
"hiç değilse günde 2 kez yarım saat sessiz kalıp kimseye bir kötülük yapamazsınız"
heheh...:..:[/quote]
Ahahahahha ilginç bi bakış açısı :D
-
[quote=ATHLON;366722]end of crash..
yours sincerely..:)[/quote]
no thanx. 5000 points rimeyning at least:::..eüzü..tabanmı oluyorz neaaahhhhhhhhhhh