-
[QUOTE=halojen;257765]feyk atak kısa kaldı.. biraz daha gitmeliydi.... düşüş bu şekilde devam edecekse fazla marjı yok.. %10'u geçmez...
72.500/750 beklentim sürüyor... 69.50 altında pes ederim[/QUOTE]
Vermemde vermem topu diyosun yani..
Yaww hakkaten sevgili BozAyı nerelerde... merak etmeye başladım...
-
[quote=catedral;257769]Yaww hakkaten sevgili BozAyı nerelerde... merak etmeye başladım...[/quote]
Düden şelalesine bakaraktan keyif kahvesi içiyormuş:..:
torunuda havuzda yüzüyormuş:..:
-
[QUOTE=catedral;257769]Vermemde vermem topu diyosun yani..
Yaww hakkaten sevgili BozAyı nerelerde... merak etmeye başladım...[/QUOTE]
hakkaten ya nerde boz abimiz... haber de etmiyor.... iyidir inşalla...
top ortada ablacım... 72.50 vurduğu anda ayulara geçecek... :)
-
svg. caty elimde şöyle bir senaryo var,uyar mı?.... 62-64bin civarında sonlanacak bir hareket..
:)
[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/2219/nonameg.png[/IMG]
-
halopatro,
tam da halopatro bi şekil bir dat bir dokunuş bir similarity yap acil 7000, pardon -7000 lazım diyecektim..yukarıdaki grafı gördüm..teprik ederim..kalp grafa karşıymış...
-
[QUOTE=Astatin;257793]halopatro,
tam da halopatro bi şekil bir dat bir dokunuş bir similarity yap acil 7000, pardon -7000 lazım diyecektim..yukarıdaki grafı gördüm..teprik ederim..kalp grafa karşıymış...[/QUOTE]
eywala patron, similarity belli.... 5 no.lu tepeyi yaptık 73.500'lerde geçen hafta... yüksek ihtimalle.... geriye düşüş kaldı... ama fazla detaya girdik, hata ettik...72.50 gelirse ne ala...
[IMG]http://i49.tinypic.com/2s7ewk7.jpg[/IMG]
-
selam olsun voborsaya...........
-
[QUOTE=boz ayı;257798]selam olsun voborsaya...........[/QUOTE]
abi hoşgeldin.... .lelele
-
tüm pozisyonlarımı bugün güzel bir karla kapattım.....tatil güzel şey ya..hafta sonu tekrar gideceğim..ben hariç herkes yazlıkta..torunum selam söyledi..
-
[quote=boz ayı;257801]tüm pozisyonlarımı bugün güzel bir karla kapattım.....quote]
abi daha rövaşata atacaktın:..:
-
[quote=ordi;257803][quote=boz ayı;257801]tüm pozisyonlarımı bugün güzel bir karla kapattım.....quote]
abi daha rövaşata atacaktın:..:[/quote]
[I]yarım röveşata attık..güzel para aldık..ama [B]röveşataya [/B]daha var.[/I]
[I]svg.halojene topu hazır et diye haber göndermiştim..ama top bende değil.[/I]
[I]topu almadım..alınca röveşata gelecek..top halojendede değil..şimdi ortada....[/I]
[I]ortada olunca işimiz olmazz.............lelele[/I]
-
teknik olarak kırılım tamamlandı..topun bende olması gerek.şelalenin başlaması lazım artık..
ama bir şeyler eksik...o eksiklik topu ortada bıraktı....