[QUOTE=citiwan;496017]ya gülü tikeni var diye sev memek olur mu ?[/QUOTE]
sen gulsen guzellıgını goster kokunu yay dikene sıra gelince gormezden gelir katlanırız elbet
Printable View
[QUOTE=citiwan;496017]ya gülü tikeni var diye sev memek olur mu ?[/QUOTE]
sen gulsen guzellıgını goster kokunu yay dikene sıra gelince gormezden gelir katlanırız elbet
102.300 longla başlayayım
isteyen istediği yerden kar realize edebilir size bağlı
103.125 drenç var
Ben gül güzelliğimi görene kokumu alana ;)
desim atacaktım atmıyorum ne halliniz varsa görün
Laros abi değere göre poz taşıma durumu askıda şu an değil mi ?
akşam tüm pozları kapamanız bu döneme yani hükümet işleri nedeniyle sabah yaşanabilecek süprizlere yönelik mi ?
[QUOTE=Se_M;496055]Laros abi değere göre poz taşıma durumu askıda şu an değil mi ?
akşam tüm pozları kapamanız bu döneme yani hükümet işleri nedeniyle sabah yaşanabilecek süprizlere yönelik mi ?[/QUOTE]
risk var ondan günlük bakıyorum
çıkmam lazım bugün yarın olamıyacam iyi bayramlar
iyi bayramlar abi
[QUOTE=citiwan;496054]Ben gül güzelliğimi görene kokumu alana ;)
desim atacaktım atmıyorum ne halliniz varsa görün[/QUOTE]
tsk ederim ALLAH carsına pazar versin kardesim
mevlam bayramınızı mubarek etsin hocam eksik olmayın
iyi bayramlar larossian hocam...teşekkürler...
[B]iyilik yap denize at ..balık bilmezse HALİK BİLİR...[/B]
SOSYAL medyadan alıntıdır [B][COLOR=Red]batık bir borsacı / üstad ı nasıl ayırt edilebilir?[/COLOR][/B]
Batık bir borsacı/üstad dan daha tehlikeli hiçbir şey yoktur hayal dünyasında yaşarlar hem kendilerine hem çevrelerine zararları büyüktür.
Bu tarz insanları ayıplamak tabi ki hoş değildir Piyasadır sonuçta Uzak durulması yeterlidir Ciddi piyasa bilgisini/işlemlerini sizinle bedelsiz paylaşan herkesin sizin paranıza ihtiyacı vardır Bu iş hayır için yapılan bi iş değildir Çakallık yapıp büyüklerin yancıymış gibi algımızla oynayabilir mi ?..
pozu destekleyen ifadeler algilarla oynamak olmaması temennim dir
Bak şerefsiz onun bunun çocuğu yzılarımı senin şerefsizliğinden bırakıyorum onun bunu çocuğu
benim sonunda ağzımı bozdun şerefsizz
kötü söz sahibine iade ediliyor
[QUOTE=Larossıan;496082]Bak şerefsiz onun bunun çocuğu yzılarımı senin şerefsizliğinden bırakıyorum onun bunu çocuğu
benim sonunda ağzımı bozdun şerefsizz[/QUOTE]
hocam sende istenende buyudu zaten sende ona hizmet etiyon bu kaarrınla tabiri caizse papaz kızıp oruc bozmaya benzedi bu kararınız
Citiwan haysiyetsiz adamın tekisin sen. Sana ne lan geri zekalı ben takip edip ben batıyorum ben kazanıyorum cok biliyorsan defol git çöplüğüne huzur kaçırma
citivan rahatlamıssındır simdi artık bak bakalım başka nerde faydalı bilgileri paylaşilıyorsa git orayıda karıstırki oradakilerde faydalanmasın sonrada bu bozgunculugunun hasabını ahirette verirsin onca bana sonra buradan faydalanan lara
siz üç kişisiniz samimi olsa faydalı olacaksa açar face twitte sadece sizin istifadenize sunar kimse gelip kafasını bulandır maz
Senin ne bok olduğun ismindeki w harfinden belli , dini vecizelerini de al defol git buradan
kendi boktan hisseanaliz.net diye forumuna
lanetli herif asıl sen piyasadaki pisliklerin adamısın , sende zerre kadar şeref olsa
iyi insanlar ile uğraşmazsın , iyilik yapmaya çalışırsın
uyduruk grafiklerinle beraber gazla bu forumdan
ALLAH'ın laneti senin gibi yeryüzünde dolaşıp bozgunculuk yapanların üzerine olsun.
Bu topiği okuyan sizlerde mal gibi izlemeyin hakkınıza sahip çıkın bu adam sizin düşmanınız
hakkınız koruyun bu namussuza haddini bildirin.
la kaç yıldır tanırsın kaptanı da gelirsin burada dötünle deve izi yaparsın ....
sana giren ne ki çıkartamıyorsun gelip gelip sataşıyorsun
sanane ula .............. bizden burdakilerden.
gay misin olm sen. kimseyi bulamıyonda gelip burdan müşteri mi arıyon sataşarak..
kime hizmet ettiğin belli ki forum forum gezip (******** voborsa hissenet hatta şikayetvar) ky ye yardımcı olan eski ustalara terbiyesizlik yapıp kaçırmaya çalışıyorsun.
tefbe tefbe...
ne kadar aciz insanlarsınız acıyorum size
Citi ne kadar aciz insan varsa seni bilmem ne yapsın.
Terbiyesiz , arsız daha hala yazıyorsun .
ben küstüm gidiyorum demek ne kadar mantıklı aciz insanların yapacağı bir davranış
ne kadar kötü söz söyleyen olursa misliyle iade ediyorum ve sadece bu pis yazılar için gelip cevap verecem devam edin
hadi git artık senden başka yazan kalmadı merak etme
ben kötü sözleri yazdıkca merak etmeyin buradayım sizlere iade için
gerken her sey yazıldı zannımca buundan sonra yazılmaz sen sataşmazsan eger
içinde bana atılan iftiralar olduğu sürece her an burdayım iadesi gerekecek gelmezsem ayıp olur
la havle......
ne oldu kuyruk acısı mı var ?
anladın sen :D
istediğini yapabilirsin mesai bitiyor keşke kalsamda hakkımda yazılanlara cevap versem
dur sen zahmet etme
ismim mehmet gürdal ısparta süleyman demirel üniversitesinde kaloriferci olarak çalışıyorum evli iki çocuk babasıyım 50 yaşındayım
en iyi si ben kalayım saklım gizlim ne olabilir ki ?
[QUOTE=citiwan;496149]dur sen zahmet etme
ismim mehmet gürdal ısparta süleyman demirel üniversitesinde kaloriferci olarak çalışıyorum evli iki çocuk babasıyım 50 yaşındayım[/QUOTE]
Devam et,
sen verecen ya telefonlarımı
yanlışım olursa düzelt sen
[QUOTE=citiwan;496152]sen verecen ya telefonlarımı[/QUOTE]
Face den sen seç kendi resmini
facede var istediğin resim olsun
Millet gördünüz kimmiş nesin neyiymiş.
kaç paralık adam tipinden anlamışsınızdır.
.